Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

Atkreipiau dėmesį, kad kai kurios rinkdamosi papildus žiūri į kainą, renkasi pigesnius, sažiningai geria ir nesulaukia rezultatų. Visų firmų nakvišų aliejai ir gaminami iš nakvišų, bet apdirbimo būdai lemia ir efektyvumą. Gal teko parduotuvėj rinktis alyvuogių alieju?
1. Išspausta iš alyvuogių atliekų
2. Pirmo spaudimo
3. Mehaninio spaudimo
4. Šalto spaudimo
Visur tas pats alyvuogių aliejus, bet kaina ir maistinė vertė skirtinga. T.p. ir su nakvišų aliejum, todėl vienos matot rezultatus po 3sav., o kitos ir po kelių mėn. nieko nesulaukia.
Iš visų vaistinėje siūlomų nakv. aliejų mano reikalavimus labiausiai atitiko ActaVit, nes GLA/y-linoleno rūgšties/84mg(rekomenduojama norma nenustatyta), Vit E/D -alfa-tokoferolis/10mg(100proc. rekomend. normos).
Jei yra galinčių rekomenduot kokybiškesni produktą- netylėkit, nors l. domiuosi tokiais dalykais, bet visko žinot negaliu.
Atsakyti
Aha, as irgi ruosiuosi isbandyti nakvisu alieju. rolleyes.gif Butu labai gerai zinot, kios firmos sis aliejus kokybiskiausias. Parasykit, kas zinot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na kurios firmos kokybiškiausias tai nežinau, nes gėriau tik vienos firmos- Healthilife.
Gėriau 5 mėnesius po vieną kapsulę. Nuo pms audrų ir psichinių ir fizinių tikria padėjo, spuogelių tik prieš mėnesines šiek tiek atsirasdavo. Kai tik suradau šį papildą man gyvenimas prašviesėjo. Nes per PMS tiesiog furija ir isterike būdavau, o ir mėnesinių pradžia žiauri būdavo. Tačiau apie 4 mėnesį vidury ciklo tept rudai buvo pradėję. Kai kreipiausi į ginekologę ji patylėjo dėl nakvišų ir iškart rekomendavo KT gert, bet aš buvau kategoriška. Dabar geriu Homeopatines tabletes Agnucaston 21Lt mėnesiui. Dėl PMS problemų neturiu, ciklas daugmaž normalus, netepa, bet kankinuosi su spuogais.
Apetito Nakvišų aliejus tikrai nepakelia. Plaukam ar nagam stirpraus poveikio nepajaučiau.
Bet dabar galvoju gal vertėjo tik padidinti nakvišų dozę ir būtų viskas susitvarkę. Nes jas gerdama tikrai puikiai jausdavausi. Krūtinės nebetemdavo, nebemausdavo.
Bet iš mano ginekologės mimikos supratau, kad ji neįpatingai vertina nakvišų aliejų.
Mano mamai vaistininkė sakė , kad nakvišas galima net gert kartu su KT
Atsakyti
Neskaičiau visos temos,gal kas jau minėjo,bet aš irgi galiu šį tą pasakyti apie nakvišos al.vartojimą-mėnesinių metu rekomenduojama nakvišos al.negerti(maždaug penkias dienas).Pabandykite ir mėnesinės bus trumpesnės,nes dėl nakvišos aliejuje esančio vit.E jos gali šiek tiek užsitęsti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmire @ 2006 12 03, 20:34)
Neskaičiau visos temos,gal kas jau minėjo,bet aš irgi galiu šį tą pasakyti apie nakvišos al.vartojimą-mėnesinių metu rekomenduojama nakvišos al.negerti(maždaug penkias dienas).Pabandykite ir mėnesinės bus trumpesnės,nes dėl nakvišos aliejuje esančio vit.E jos gali šiek tiek užsitęsti. 4u.gif

O aš tikrai jų tokio poveikio nepastebėjau. Kokios jos ilgio buvo, tokios ir liko. smile.gif
Atsakyti
man keista, kad nakvisu aliejus ilgina menesines, as pati dar tik pora sav geriu tai nieko dar negaliu pasakyt, bet kaip jos gali jas ilgint jeigu jos ir yra skirtos palengvint menesiniu salutinius pojucius, nelabai suprantu idejos ax.gif
Atsakyti
Man ginekologė patarė gerti nakvišų aliejų, kad atsistatytų organizmas po gimdymo. Sakė ir plaukams sveika ir visai man bus tik į naudą.
Apie jų įtaką mėnesinėms nieko pasakyt negaliu, nes nieko nepastebėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky81 @ 2006 12 03, 01:52)
  Bet iš mano ginekologės mimikos supratau, kad ji neįpatingai vertina nakvišų aliejų.
  Mano mamai vaistininkė sakė , kad nakvišas galima net gert kartu su KT

Kiek žmonių tiek nuomonių. Grynas nakvišas galima gert ištisus metus ir su vitaminais ir su KT. Ir išvis rūkančioms, geriančioms KT yra didesnis vit. poreikis tad nakvišos(pagr vit E) niekuo nepakenks.
Atsakyti
As taip pat vartojau nakvisu alieju, tai tik teigiamai galiu atsiliepti...net aplinkiniai pastebejo kaip mano plaukai atsigavo ir eme blizgeti...manau tikrai puikus dalykelis thumbup.gif
Atsakyti
O po kiek laiko pasireiskia tas pagerejimas tik po 6 savaiciu?
Bo nieko dar nesijaucia....
Atsakyti
Naudojau ir as nakvisu alieju. Mano pastebejimai:
1. Mazesnis PMS pilvo skausmas
2. keliom dienom ilgesnes mmm.
3. Pries mmm isvis neiskilo spuogu, nors visada atsirasdavo bent po 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 08 gruodžio 2006 - 15:02
Aš irgi geriu nakvišų kapsules. Jau trečias mėnuo kaip po 1 kapsulę per dieną išgeriu. Man jas patarė gerti ginekologė, kadangi turėjau guzelį krūtyje, kai padarė echoskopiją, tai iš vis pasakė, kad "mano krūtinės liaukos nenormaliai susivėlusios". Ir išrašė 5 rūšių papildų, kuriuos reikia keisti kas 3 mėnesius. Man nakvišos labai patinka. Iki tol, kol jas pradėjau gerti, per mmm visada "gimdydavau"-skausmai būdavo siaubingi, o dabar vos vos pamaudena. Juokas. Prieš mmm visada kankindavo dideli krūtinės skausmai, negalėdavau net prisiliesti, būdavau irzli. Visa tai išnyko. Ir trečias pasikeitimas-neliko jokių spuogelių, nors ypač prieš mmm iškildavo nors po vieną tai tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti