Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

Aš gėriau healthilife nakvišų aliejaus kapsules, ten jų lb daug 180 vnt., o kaina tik apie 50 lt. Bet man neišsprendė nei pavienių spuogelių ant krūtinės nei ant viedo problemų, nei mėnesinių skausmų nenuėmė nei šiaip kažkokį poveikį pajutau. Matyt labai individualu tai smile.gif Gal tik nuotaikos svyravimų jokiomis ciklo dienomis nnebuvo tas kapsules geriant smile.gif
Atsakyti
nebeskauda krutines pries menstruacijas, spuogu maziau. kolegei padejo nuo spuogu, anskciau jai iskildavo giluminiu skausimingu ant veido, dabar pastebejau, kad nebeturi tos problemos.
Atsakyti
man tai pagrindinis poveikis jauciasi "ant" nagu. buvo ziaurus tokie, skilinejo trupejo ir visukius baisius dalykus krete, o dabar jau uzaugt sugeba... bet ciklas nesusitvarke:(
Atsakyti
[quote=Kuka,2005 04 10, 20:23]
Mamologas paskyrė 3 mėn gerti 3x1000mg Nakvišų aliejaus ( tai maksimali leidžiama norma), nes vienoje krūtyje echoskopu rado 2 ir 3 mm cistukių ir krūtis yra standoka. Vaikų dar neturiu. Iki apsilankymo pas gydytoja man apie 6 metus maudė pažastis, ypač prieš mėnesines.

Pagėriau 1 mėn ir mane pradėjo pykinti. Beveik pagalvojau kad gal pastojau. Bet prieš porą mėn turėjau persileidimą, tai saugomės. Ir mėnėsinės buvo kaip visada normalios. Pykinti pradėjo keletą dienų prieš mėnesines.

Labas, man irgi rado 2 guzelius kairioje krutyje (cia vyro mamos drauge echoskopu pershviete - po blatu).
dabar gavau siuntima i centro poliklinika - pas mamologa - tipo ishtirs. Bet gal galit pasakyti - tas mamologas - tik echoskopija daro, ar ima kokius tyrimus ar kazka... kaip tikrina ar tai ne augliukas? ar ne vezys. vaiku neturim dar, planuojam tik kitamet.
Papildyta:
[quote=Kuka,2005 04 10, 20:23]
Mamologas paskyrė 3 mėn gerti 3x1000mg Nakvišų aliejaus ( tai maksimali leidžiama norma), nes vienoje krūtyje echoskopu rado 2 ir 3 mm cistukių ir krūtis yra standoka. Vaikų dar neturiu. Iki apsilankymo pas gydytoja man apie 6 metus maudė pažastis, ypač prieš mėnesines.

Pagėriau 1 mėn ir mane pradėjo pykinti. Beveik pagalvojau kad gal pastojau. Bet prieš porą mėn turėjau persileidimą, tai saugomės. Ir mėnėsinės buvo kaip visada normalios. Pykinti pradėjo keletą dienų prieš mėnesines.

4u.gif Labas, man irgi rado 2 guzelius kairioje krutyje (cia vyro mamos drauge echoskopu pershviete - po blatu).
dabar gavau siuntima i centro poliklinika - pas mamologa - tipo ishtirs. Bet gal galit pasakyti - tas mamologas - tik echoskopija daro, ar ima kokius tyrimus ar kazka... kaip tikrina ar tai ne augliukas? ar ne vezys. vaiku neturim dar, planuojam tik kitamet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuka @ 2005 04 10, 20:23)

Ar kas nors turi patirties geriant Nakvišų aliejų? Kadangi jis subalancuoja hormonų pusiausvyrą, gal dėl didelės dozės man išsibalancavo ta pusisusvyra dar labiau?

Atsakyti
Vakar eurovaistineje nusipirkau healthlife nakvisu aliejaus 180 kapsuliu pakuote uz 35Lt. Ir gerti turiu pries pusrycius po 1 kapsule, taigi, uzteks pusmeciui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2006 11 10, 15:32)
pas mane irgi auga kaip grybai po lietaus,o apie plaukus tai isvis patyliu.plauku uodega liko kaip pacuko.bet tikiuosi , kad viskas kada nors susitvarkys. g.gif

Man tas pats - ataugusi ševeliūra patapo apgailėtina, teko gerą gabalą nurėžt. Vienos forumietės patarta, pradėjau vartoti ryklio taukų kapsulytes, geriu jau trečias mėn. Paskaičiau, kad stiprina imunitetą, su vaistininke pasitariau - sakė, nepakenks biggrin.gif . Dar geriu nakvišos aliejų, kad greičiau tie hormonai apsiramintų. O plaukai elgiasi taip pat, kaip po gimdymų - matyt, hormonų poveikis panašus. Taigi, išslinko siaubingai, o po kurio laiko pamačiau, kad mažučių pridygo pilna galva, ir kirpėja tą patį patvirtino. Ataugs ir tau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2006 11 10, 14:44)
Man tas pats - ataugusi ševeliūra patapo apgailėtina, teko gerą gabalą nurėžt. Vienos forumietės patarta, pradėjau vartoti ryklio taukų kapsulytes, geriu jau trečias mėn. Paskaičiau, kad stiprina imunitetą, su vaistininke pasitariau - sakė, nepakenks biggrin.gif . Dar geriu nakvišos aliejų, kad greičiau tie hormonai apsiramintų. O plaukai elgiasi taip pat, kaip po gimdymų - matyt, hormonų poveikis panašus. Taigi, išslinko siaubingai, o po kurio laiko pamačiau, kad mažučių pridygo pilna galva, ir kirpėja tą patį patvirtino. Ataugs ir tau! mirksiukas.gif

aciu uz paguoda.kazkur skaiciau,kad nakvisu aliejus tikrai geras dalykelis moteriskaitem.reiks nusipirkt.
Atsakyti
Merginos, gal galite kuri pacituoti kas parasyta ant nakvisu kapsuliu atiketes rolleyes.gif Dekui.
Beje, man nustojus gerti KT po keliu menesiu prasidejo panasus spuogu pasilinksminimai, plaukuciai paslinko irgi, buvau persigandus doh.gif na spuogu visdar yra, nors praejo jau mazdaug metai laiko. budavo ju ir iki tol. Nors 16os neturejau nei vieno spuogo,jie prasidejo mazdaug 19kos..
Galvojau pagersiu KT iki vestuviu ( iki vasaros) kad Didziaja diena butu ideali oda, bet dbr perskaicius sia tema, noras atsoko cool.gif bandysiu ziureti kaip cia viskas toliau vystysis mano organizme. manau labai svarbu pamilti save,nors ir uzeina tu spuogiskuju nuotaiku biggrin.gif ka daryti, kad musu hormonai 'grybauja', kas cia kaltas console.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2006 11 12, 22:28)
Merginos, gal galite kuri pacituoti kas parasyta ant nakvisu kapsuliu atiketes rolleyes.gif  Dekui.

PASKIRTIS-skirtas priesmenstruaciniams simptomams svelninti, odos, plauku ir nagu strukturai gerinti.
VARTOJIMAS- gerti po 1kapsule per diena.

As trecias menuo kankinuos su tais spuogais verysad.gif doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(muskatine @ 2006 11 12, 21:28)
Merginos, gal galite kuri pacituoti kas parasyta ant nakvisu kapsuliu atiketes rolleyes.gif  Dekui.

Pacituosiu iš vaistai.lt:
Nakvišų aliejus yra polinesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis; jame yra ypač
daug linoleno ir gama linoleno rūgščių bei kitų veikliųjų medžiagų, kurios
turi įtakos specifinėms moters organizmo funkcijoms (mažina PMS simptomus,
normalizuoja menstruacijų ciklą). Be to, nakvišos aliejus padeda reguliuoti cholesterolio kiekį kraujyje, mažina aterosklerozės ir širdies, endokrininių ir odos ligų riziką.
Paskirtis: produktas skirtas PMS simptomams švelninti, odos, plaukų ir nagų
struktūrai gerinti.
Savybės: nakvišų aliejus mažina PMS simptomus, normalizuoja menstruacijų
ciklą, padeda išsaugoti gerą odos būklę: stiprina nagų ir plaukų struktūrą,
mažina aterosklerozės ir širdies ligų riziką.
Atsakyti
Dekoju ESLAUDA ir Mia$ka birthday.gif
Paidalinkit patirtimi, kurios vartojate sias kapsules, ar padejo?
Papildyta:
QUOTE(Nega @ 2006 11 13, 15:38)
Na va, mečiau 4u.gif Prisipirkau ta proga vitaminų su siliciu odai- nagams-plaukams stiprinti, ir lauksiu rezultatų. Tikiuosi, labai baisiai nebus.

Jei idomu, as sugeriau SILICIS tris ploksteles, na ne visai kiek rekomenduojama 3 tabl/diena, nes pamirsdama tai ir 2 abl/diena suvartodavau, bet pasijuto man "ant plauku". neesu tikra 100% kad cia delto,nes kartu plaukams tuo pat metu pradejau naudoti Alfaparf rozines ampules, bet plaukai tikrai labiau blizga, netgi ne sviesinti,o apatiniai tamsieji, nes buvo tokie tarsi nuvarge man jie. O naguciai tai nepakito nail.gif Bet nera ko noreti, nes tai tik papildas, o ne vaistas, delto rezultatas "pareina" per ilgesni laika.
Atsakyti