O kur parduoda ta nakvišų aliejuką? Vaistinėse, maisto papildų parduotuvėlėse ar homeopatinėse vaistinėse? Mečiau KT tai dabar ciklas toks visas išsiderinęs

[SIZE=7][U][COLOR=blue]
Kas nors žino, ar nakvišų aliejų galima gerti nesčioms? (Labai svarbu)

QUOTE(melissa @ 2005 04 26, 20:00)
[SIZE=7][U][COLOR=blue]

Vaisto anotacijoj neparašyta, kad negalima gerti nėščiom. bet visada prieš ką nors geriant nėščiai geriau būtų pasitart su savo gydytoja.
O pirkti rast galima tai beveik visose vaistinėse.
Gėriau aš tą nakvišų aliejų. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad bent jau menstruacijų sureguliavimui nieko jis nepadeda. Na gal aišku nuo to nereguliarumo priežasčių priklauso

nusipirkau ir aš, pabandysiu...
prisiskaiciau apie nakvisu aliejaus visokeriopa nauda ir t.t. nusipirkau vaistinej, saziningai geriau 23d is eiles po tablete per diena. rezultatai - beveik visa menesi buvo jautresne krutine, o pries menesines nezmoniskai skaudi ir jautri pasidare (man siaip visada skaudedavo pries mmm, bet dabar dar labiau)
tai kaip cia dabar suprast?
vietoj to, kad panaikintu nemalonius pojucius, man jie stipresni buvo???

tai kaip cia dabar suprast?

As geriau nuo cistines mastopatijos - nutraukiau, nes per daug nemaloniu pojuciu istiko, keitem kitu vaistuku. Pykinimas, jautrumas ir paselusiai bere, net nugara baisi buvo, kai gyvenima tokio bajerio neturejau, paauglystes metu nevargino jokie acne, ir se tau boba devintines...
Bet man buvo didele doze israsyta, nes eile patologiju.
Bet man buvo didele doze israsyta, nes eile patologiju.
man ir atrodo, kad jos labai padėjo, nors pradėjau gerti visai prieš dienas, nieko neskauda, o prieš dienas nervas ne taip ėmė, net nemaniau, kad susirgsiu, visad tokia nervinga būdavau prieš m.
QUOTE(murkliuke @ 2005 06 06, 15:19)
Aš nakvišas pradėjau gerti 2 sav. iki mmm, tai iškart praejo visi pms'ai
Prieš kiekvienas mmm apie pora savaičių krūtinė būna labai jautri ir skaudanti, o dabar nieko 

o įdomu, kokias kapsules, kur po 1000 ar 500 (ten kažko

Aš tai jau antrą pakuotę didelę baigiu išgerti, bet, deja, jokio ryškesnio poveikio nepastebėjau

Aš irgi kurį laiką geriu, bet ne kasdien prisimenu. Anyta nupirko, tai ir geriu. Galvoju, gal bent jau nepakenks, jei rimtesnių pokyčių nepajusiu...