As pasirinkau pigiausia,is "gamtos namu",geriu po 1 kaps.(1000mg) per diena.Ir efektas superinis,nepalyginamai lengviau nei paskutini karta mm praejo,tikiuosi,kad kita menesi bus dar lengviau.Aisku,pms jautesi,stogas vaziavo,asaringa labai buvau,bet tik tiek O geriu jas dar visai neseniai
QUOTE(fashion @ 2008 11 29, 22:09)
Nuspredziau ir as pradeti gerti nakvisu alieju, tik va kokios firmos rinktis?
Man atrodo, didelio skirtumo nėra, nes sudėtis visų vienoda...
As tai visokiu firmu esu gerus, tikrai niekuo nesiskiria, gal pagal kaina siek tiek galetu
QUOTE(dasira @ 2008 11 30, 16:42)
o ar tiesa, kad nakvišų aliejų reikia gerti kartu su vitaminu c? paskutinį kartą, kai pirkau, tai vaistininkė pasakė, kad būtinai reikia gerti su vit.c. ar girdėjot ką nors panašaus?
Pirmakart girdziu Kad nakvisas reikia su vit. e gert, tai taip, bet jis ir taip buna sudetyje.
As taip pat pradejau vartoti Nakvisu alieju, taciau mano veido odo tokia baisi pasidare ir spoguota ir inkstyru daugiau. Na galvoju gal taip turi buti valosi oda. Kaip tik nuejau pas ginekologe ir paklausiau ka ji mano apie Nakvisu alieju, tai jos atsiliepimai nebuvo ispudingi, sako nebent gydytojas paskiria, bet istikruju nerekomenduoju jo gerti, o ypac toms kurios planuoja pastoti. Va ir internete radau, kurioms tai aktualu ikeliu:
Klausimas: Laba diena, vartoju nakvišų aliejaus kapsules, ar nesutrikdys jo vartojimas ovuliacijos, labai norime susilaukti vaikučio. Ačiū.
Atsakymas: Laba diena, planuojant nėštumą rekomenduojama nevartoti jokių farmakologinių preperatų, dažniausia reikalinga vartoti prieš pastojimą folio rūgštį, siekiant išvengti vaisiaus nervinio vamzdelio formavimosi defektų.
Manau,nakvišos aliejaus geriau nevartoti, kadangi jis tiesiogiai veikia moters hormonų pusiausvyrą.
Klausimas: Laba diena, vartoju nakvišų aliejaus kapsules, ar nesutrikdys jo vartojimas ovuliacijos, labai norime susilaukti vaikučio. Ačiū.
Atsakymas: Laba diena, planuojant nėštumą rekomenduojama nevartoti jokių farmakologinių preperatų, dažniausia reikalinga vartoti prieš pastojimą folio rūgštį, siekiant išvengti vaisiaus nervinio vamzdelio formavimosi defektų.
Manau,nakvišos aliejaus geriau nevartoti, kadangi jis tiesiogiai veikia moters hormonų pusiausvyrą.
as tai nemanau, kad jos labai kenkia, atrodo, pakankamai naturalus produktas, nors pasveik.lt skaiciau,kaip viena moteris uzdave klausima gydytojai del nakvisu aliejaus ir pastojimo, tai atsake, kad turi
QUOTE(Zemiete @ 2008 12 07, 16:08)
as tai nemanau, kad jos labai kenkia, atrodo, pakankamai naturalus produktas, nors pasveik.lt skaiciau,kaip viena moteris uzdave klausima gydytojai del nakvisu aliejaus ir pastojimo, tai atsake, kad turi
norėjau pagerti nakvišų aliejaus, bet dabar susilaikysiu
o as geriu nakvisu alieju todel, kad jis man sureguliuoja skydliaukes veikla. o jeigu skydliauke streikuoja, tai tikimybe susilaukti nesveiko vaikucio didele. tai jau gal geriau gert nesuprasi kaip cia is tikro
QUOTE(fashion @ 2008 12 02, 16:34)
Drauge vaistinej dirba, tai sake, kad gamtos namu nieko gero, geresne nakvisa kur su raudonu kamsteliu. Gamtos namu vitaminai, maisto papildai atkeliauja is JAV, o Lietuvoj perpilstomi.
Bet nuo to jie nera prastesni,tik pigesni.Be to,be konservantu.Kiek esu ko vartojusi,tai butent is gamtos namu man geriausiai tinka,o ir alergiju nesukelia,ko nepasakyciau apie kitus,brangesnius ir labiau reklamuojamus papildus.Nakvisu aliejum irgi nenusivyliau,poveikis tas pats kaip ir brangesnio.
na kiek zmoniu tiek ir nuomoniu