O kiek metu jas galima gert? Ar kokius pvz. keturis metus galima?jei sau pasiskyriau, ir mm iskart susireguliavo. Dabar pertrauka darau, ir vel nebereguliarios. Dabar neprasideda, kazko, o praeita men 2 dienas veliau buvo. Kai geriau budavo kaip laikrodis, niekada gyvenime taip nebudavo. matyt tikrai nuo ju...
QUOTE(nep @ 2008 11 20, 17:20)
ir mm iskart susireguliavo. Dabar pertrauka darau, ir vel nebereguliarios. Dabar neprasideda, kazko, o praeita men 2 dienas veliau buvo. Kai geriau budavo kaip laikrodis, niekada gyvenime taip nebudavo. matyt tikrai nuo ju...
Kai nustojau gert man viskas nusimuse
QUOTE(nep @ 2008 11 20, 16:20)
O kiek metu jas galima gert? Ar kokius pvz. keturis metus galima?jei sau pasiskyriau, ir mm iskart susireguliavo. Dabar pertrauka darau, ir vel nebereguliarios. Dabar neprasideda, kazko, o praeita men 2 dienas veliau buvo. Kai geriau budavo kaip laikrodis, niekada gyvenime taip nebudavo. matyt tikrai nuo ju...
reiktų su ginekologu pasikalbėk kaip elgtis, kad poto didesnių bėdų nebūtų
as kelis metus geriau nuo sesiolikos del mastopatijos, bet man jos nieko nepadejo..
Nusipirkau nakvisu is gamtos namu serijos kapsules po 1000mg,geriu po viena vakarais,ziuresim,kaip cia su mm bus morciaus kol kas nera (dar tik savaite geriu)
Sveikos, mamos,
Nakvisu alieju geriu jau 3 savaites Seniau isgyvenbdavau siaubingai skausmingas menesines, tiesiog mirdavau.. Dabar skausmas buvo nepalyginamai mazesnis. Tik pirma savaite mano veida ismete skausminmgas dideliais spuogais. Issigandau galvojau netinka man (geriu 500mg 2 kartus per diena) Bet drauge sake, kad valo oda, todel is pradziu taip ir turetu butu, preis.. Ir praejo, oda mano jau svari..
geras daiktas!
Nakvisu alieju geriu jau 3 savaites Seniau isgyvenbdavau siaubingai skausmingas menesines, tiesiog mirdavau.. Dabar skausmas buvo nepalyginamai mazesnis. Tik pirma savaite mano veida ismete skausminmgas dideliais spuogais. Issigandau galvojau netinka man (geriu 500mg 2 kartus per diena) Bet drauge sake, kad valo oda, todel is pradziu taip ir turetu butu, preis.. Ir praejo, oda mano jau svari..
geras daiktas!
as irgi geriu dar nelabai ilgai, bet pokycius jau jauciu geresne nuotaika, ne tokia nervuota trumpesnes mmm, padidejes noras vyro
tiesiog puiku!
tiesiog puiku!
QUOTE(gintare0820 @ 2008 11 23, 13:57)
as irgi geriu dar nelabai ilgai, bet pokycius jau jauciu geresne nuotaika, ne tokia nervuota trumpesnes mmm, padidejes noras vyro
tiesiog puiku!
tiesiog puiku!
Vyro noro dar nepastebejau Taip pat nespastebejau, kad ir buciau nebe tokia nervuota Nuo vaikystes esu nervininke Bet pastebejau, kad apetitas smarkiai numazejo
Geriu jau apie porą mėnesių. Apetitas kaip buvo didelis, taip ir liko. Gal ramesnė esu kiek. Dėl mastopatijos rekomendavo gydytoja, bet nežinau, nežinau... Gal per trumpas laikas. Žiūrėsiu, kas bus toliau.
QUOTE(Irvel @ 2008 11 24, 14:38)
Geriu jau apie porą mėnesių. Apetitas kaip buvo didelis, taip ir liko. Gal ramesnė esu kiek. Dėl mastopatijos rekomendavo gydytoja, bet nežinau, nežinau... Gal per trumpas laikas. Žiūrėsiu, kas bus toliau.
O kas ta mastopatija?
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 24, 21:56)
O kas ta mastopatija?
Mastopatija - dažna subrendusių moterų liga. Ja serga daugiau kaip 40 proc. trisdešimties metų moterų. Pastaruoju metu ši krūtų liga diagnozuojama vis jaunesnėms. Pagrindinis mastopatijos požymis - įvairaus dydžio sukietėję mazgeliai krūtyse. Jų gali būti nuo žirnio dydžio, paslankių arba nepaslankių, daugiau ar mažiau skausmingų.
Kartais jų atsiranda labai greitai (kitaip nei piktybiniai mazgeliai, kurie vystosi lėtai).
Krūtys pabrinksta, pasunkėja, būna skausmingos (ypač prieš mėnesines ir po jų). Iš jų gali sunktis gelsvos ar kraujingos išskyros. Skausmas gali persimesti ir į petį.
Apčiuopusi sukietėjimą krūtyje, pasikonsultuokite su gydytoju. Mastopatiją reikia kuo skubiau gydyti, nes mazgeliai gali supiktybėti.
Pagrindinė mastopatijos priežastis - sutrikusi hormonų pusiausvyra. Taip gali nutikti nutraukus nėštumą, po persileidimo, sutrikus kiaušidžių ar skydliaukės veiklai. Taip pat patyrus nervinį sukrėtimą. Kartais sukietėjimų atsiranda po krūties traumos, lėtinių ginekologinių ligų, gimdos miomų, lėtinių ginekologinių ligų, gimdos miomų, sergant kepenų ligomis.