Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

taip jau sutapo, kad pradejau gerti nakvisu alieju likus porai dienu iki mmmm. jos visada man tesdavosi 5-6 dienas, o si karta tik 3 rolleyes.gif man , aisku, gerai, ir ne taip gausiai buvo, bet ar cia gerai jos padare, ar kaip tik isreguliavo? g.gif kaip cia dabar suprast- dziaugtis reikia? biggrin.gif rytoj eisiu atlikt skydliaukes tyrimus...labai tikiuosi, kad nakvisu aliejus sureguliavo mano hormonus...nors, dar tik savaite kaip geriu, tai gal dar ir nespejo normaliai g.gif bijau tyrimu rezultatu..na, bet jeigu bus viskas gerai- reiskias nakvisu aliejus super!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aisku, gal ir per naiviai tikiuosi, bet labai noreciau... ax.gif
Atsakyti
Sveikos, "nakvišininkės".
Prisiskaičiau gerų dalykų apie nakvišų aliejų ir "pasiskyriau" smile.gif jo sau . Galvojau, odai padės, nagams... Na, ypatingo poveikio nepastebėjau, nors nesitikėjau stebuklo. Na, beria ne ką mažiau, nagai vis dar lūžinėja, į plaukus dėmesio neatkreipiau, PMS-inės nuotaikos užeina, dėl apetito - šiaip pastebėjau kad pastaruoju metu galiu nevalgyt pietų, o išgert puodelį kavos su kokiu sausauniu ir ramiai ištempt iki vakaro. Bet vienas dalykas tai pasikeitė, nežinau, gal tai sutapimas, bet atrodo, kad taip hormonus pareguliavo, kad, hmm, kaip čia pasakius subtiliau - vyro poreikis padidėjo blush2.gif blink.gif Na, nei aš, nei vyras nesiskundžiam, žinoma blush2.gif , tiesiog įdomu, ar dar kam buvo toks poveikis? g.gif
Atsakyti
Bet vienas dalykas tai pasikeitė, nežinau, gal tai sutapimas, bet atrodo, kad taip hormonus pareguliavo, kad, hmm, kaip čia pasakius subtiliau - vyro poreikis padidėjo blush2.gif blink.gif Na, nei aš, nei vyras nesiskundžiam, žinoma blush2.gif , tiesiog įdomu, ar dar kam buvo toks poveikis? g.gif
[/quote]

o kiek laiko gerei kol pastebejai toki poveiki? ax.gif
Atsakyti
Na, buvau gal 3 savaites pagėrus unsure.gif
Šiaip daug visokių aplinkybių susidėjo tuo metu, tai ir negaliu vien nakvišų aliejaus "kaltinti" smile.gif Jaučiu reikia pertrauką kokio mėnesio padaryt ir pažiūrėsiu, ar pasikeis kas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 11 12, 09:52)
Na, buvau gal 3 savaites pagėrus unsure.gif 
Šiaip daug visokių aplinkybių susidėjo tuo metu, tai ir negaliu vien nakvišų aliejaus "kaltinti" smile.gif Jaučiu reikia pertrauką kokio mėnesio padaryt ir pažiūrėsiu, ar pasikeis kas blush2.gif

jei darysi dabar pertrauka tai manau bereikalo gėrei ir tas tris savaites, nes juk jei geryi tai kaip priklauso, kursais, kitaip pinigai į balą gaunas g.gif

juk jei blogų simptomų neatsirado tai kam nutraukt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 11 12, 13:26)
jei darysi dabar pertrauka tai manau bereikalo gėrei ir tas tris savaites, nes juk jei geryi tai kaip priklauso, kursais, kitaip pinigai į balą gaunas  g.gif

juk jei blogų simptomų neatsirado tai kam nutraukt?  4u.gif

Geriu jau trečią mėnesį. Čia tik tokius pakitimus pastebėjau po 3 sav.
Kiek mėnesių iš tikrųjų yra tas kursas? Perbėgau temą, bet kad atsakymų randu nuo 2 iki 6 mėn. Tai kaip iš tikrųjų? g.gif
Dar, tiesa, susimąsčiau, kad vis dar paberia veidą ir kūną, tai faktas, bet jau geras mėnuo, kaip neiškyla ant veido bjaurūs giluminiai "gražuoliai", tai gal visgi šiek tiek veikia ta nakviša?
Atsakyti
as geriau jo 2 menesius. po poros savaiciu nagai pradejo nebeluzineti. o viskas kaip ir anksciau atrode. o kai atejo kitas ciklas, mmm velavom 10 dienu, prasidejo 40-a ciklo diena, o savijauta buvo kaip klimaksas, nervingumas, karscio bangos. tai nebegeriau. be to priaugau 10 kg. bet cia gali buti ne nuo to, o kad man buvo padaryta operacija kruties, del ko ir priskyre nakvisa. tai man po operaciju kazkodel svoris paprastai soka i virsu, matyt tie hormonai nuo streso taip issiderina. beje valgyti gerdama nakvisa nepradejau daugiau, gal net maziau truputi apetito turejau, o va rezultatai tokie, zodziu nebegeriu as jos, ne i ta puse man nureguliavo
Atsakyti
Hmm g.gif Aš pradėjau gerti antroj ciklo pusėj, tai tą mėnesį viskas buvo kaip įprasta, o vat kitą - 2 sav vėlavo ir iš proto varė doh.gif Galvojau, šiaip dar nesusitvarkė ciklas, ir įtampos buvo. o gal ir nakviša prisidėjo, bet kitą mėnesį vėl viskas tvarkingai.
Atsakyti
ane, nu as daugiau nebelaukiau, nes dar tas svorio augimas prisidejo. sakau nebutinai del nakvisos, bet vis tiek baisu pasidare. 10 kilu per du menesius ne juokas, dabar pamegink numesk
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 11 13, 12:29)
Geriu jau trečią mėnesį. Čia tik tokius pakitimus pastebėjau po 3 sav.
Kiek mėnesių iš tikrųjų yra tas kursas? Perbėgau temą, bet kad atsakymų randu nuo 2 iki 6 mėn. Tai kaip iš tikrųjų? g.gif
Dar, tiesa, susimąsčiau, kad vis dar paberia veidą ir kūną, tai faktas, bet jau geras mėnuo, kaip neiškyla ant veido bjaurūs giluminiai "gražuoliai", tai gal visgi šiek tiek veikia ta nakviša?

nėra konkretaus kurso kiek žinau, kiek gydytojas skiria ar vaistininkas pataria... g.gif aš ketinu gert 6 mėn., tada padaryt pertrauką
Atsakyti
QUOTE(kgt @ 2008 11 11, 16:47)
Bet vienas dalykas tai pasikeitė, nežinau, gal tai sutapimas, bet atrodo, kad taip hormonus pareguliavo, kad, hmm, kaip čia pasakius subtiliau - vyro poreikis padidėjo blush2.gif  blink.gif Na, nei aš, nei vyras nesiskundžiam, žinoma blush2.gif , tiesiog įdomu, ar dar kam buvo toks poveikis? g.gif

Man buvo toks poveikis,ir butent del to meciau tas nakvisas gerti,nes,matai,vyro neturiu,o buvo toks poreikis kad nors laukais bek doh.gif Pasireiske gal menesi pagerus.Bet paskutines menesines tokios sunkios buvo,sakiau numirsiu (pms irgi),tai dabar vel meginsiu gert,o paskui bus matyt,jei vel toks morcius uzeis muset teks traukti vyru medziot blush2.gif lotuliukas.gif Nuo pms tai man idealiai padedavo,net nejausdavau kada susirgsiu,ir menesines labai lengvai praeidavo,bet tik kad va tas man visai nereikalingas pasalinis poveikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 11 15, 19:41)
Man buvo toks poveikis,ir butent del to meciau tas nakvisas gerti,nes,matai,vyro neturiu,o buvo toks poreikis kad nors laukais bek doh.gif Pasireiske gal menesi pagerus.Bet paskutines menesines tokios sunkios buvo,sakiau numirsiu (pms irgi),tai dabar vel meginsiu gert,o paskui bus matyt,jei vel toks morcius uzeis muset teks traukti vyru medziot blush2.gif  lotuliukas.gif Nuo pms tai man idealiai padedavo,net nejausdavau kada susirgsiu,ir menesines labai lengvai praeidavo,bet tik kad va tas man visai nereikalingas pasalinis poveikis doh.gif

Mjo, o aš ir galvoju, nuo ko man čia būna bangos, kad nors sienom lipk lotuliukas.gif
Gydytoja mano nakvišų neišbrokijo, ale patarė pereiti prie Meflovano - preparatas, kuriame yra ir nakvišų, ir agurklių aliejaus, ir dar ten kažko. Čia patarė dėl kitų problemų, atsiradusių tikrai ne dėl nakvišų... tiesiog man per siplnai ar ne visai taip veikė, kaip laukiau. Na ką galiu pasakyti - spuogai migom dingo - gal kažkiek įtakojo ir ankstesnis nakvišų gėrimas (per pusantro-du mėn), bet va pilvo apačią visą savaitę maudžia, tokio bjauraus PMS man niekad nebūdavo, net nuskausminamuosius turėjau gert doh.gif žiūrėsim, kaip kitą mėnesį, gal susitvarkys, gal čia dėl pakeitimo...
Atsakyti