kgt, 12 Lap 2008 - 09:52, parašė:
kgt, 12 Lap 2008 - 09:52, parašė: ![]()
Na, buvau gal 3 savaites pagėrus
![]()
Šiaip daug visokių aplinkybių susidėjo tuo metu, tai ir negaliu vien nakvišų aliejaus "kaltinti"Jaučiu reikia pertrauką kokio mėnesio padaryt ir pažiūrėsiu, ar pasikeis kas
Mazoji_s, 12 Lap 2008 - 13:26, parašė:
Mazoji_s, 12 Lap 2008 - 13:26, parašė: ![]()
jei darysi dabar pertrauka tai manau bereikalo gėrei ir tas tris savaites, nes juk jei geryi tai kaip priklauso, kursais, kitaip pinigai į balą gaunas
![]()
juk jei blogų simptomų neatsirado tai kam nutraukt?
kgt, 13 Lap 2008 - 12:29, parašė:
kgt, 13 Lap 2008 - 12:29, parašė: ![]()
Geriu jau trečią mėnesį. Čia tik tokius pakitimus pastebėjau po 3 sav.
Kiek mėnesių iš tikrųjų yra tas kursas? Perbėgau temą, bet kad atsakymų randu nuo 2 iki 6 mėn. Tai kaip iš tikrųjų?![]()
Dar, tiesa, susimąsčiau, kad vis dar paberia veidą ir kūną, tai faktas, bet jau geras mėnuo, kaip neiškyla ant veido bjaurūs giluminiai "gražuoliai", tai gal visgi šiek tiek veikia ta nakviša?
kgt, 11 Lap 2008 - 16:47, parašė:
kgt, 11 Lap 2008 - 16:47, parašė: ![]()
Bet vienas dalykas tai pasikeitė, nežinau, gal tai sutapimas, bet atrodo, kad taip hormonus pareguliavo, kad, hmm, kaip čia pasakius subtiliau - vyro poreikis padidėjo
![]()
Na, nei aš, nei vyras nesiskundžiam, žinoma
, tiesiog įdomu, ar dar kam buvo toks poveikis?
denaxa, 15 Lap 2008 - 19:41, parašė:
denaxa, 15 Lap 2008 - 19:41, parašė: ![]()
Man buvo toks poveikis,ir butent del to meciau tas nakvisas gerti,nes,matai,vyro neturiu,o buvo toks poreikis kad nors laukais bek
Pasireiske gal menesi pagerus.Bet paskutines menesines tokios sunkios buvo,sakiau numirsiu (pms irgi),tai dabar vel meginsiu gert,o paskui bus matyt,jei vel toks morcius uzeis muset teks traukti vyru medziot
![]()
Nuo pms tai man idealiai padedavo,net nejausdavau kada susirgsiu,ir menesines labai lengvai praeidavo,bet tik kad va tas man visai nereikalingas pasalinis poveikis
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė