Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(Akutee @ 2008 10 30, 13:34)
Kazkaip ir man idomu pasidare... seip ju nusipirkus, ale bijau jau gert... o jei svoris augt prades? ohmy.gif ir taip su juo kowoju, tai guli daba stalciuj...  kol svarstau kaip cia daryti biggrin.gif

aš visiškai nejaučiu apetito pokyčių schmoll.gif
Atsakyti
pas mane apetitas pakylo, anksciau niekada vakarais nevalgydavau, o dabar kai pradejau gerti nakvisas tai butinai vakare turiu ko nors uzkirsti ax.gif
Atsakyti
Aš jau baigiu180 kapsulių pakuotę, geriu kiekvieną dieną ryte, na svoris tikrai nekinta, t.y. nedidėja, kaip tik kartais sumažėja. Na apetitu, tai nesiskundžiu.
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif tai gal ir man isdryst pagaliau gert... buciau nzn del to sworio buciau jau senai turbut sugerus ta didele bonkele lotuliukas.gif o daba bijau biggrin.gif Bet zinot - pabandysiu, jei kas tai ne kasdien, reciau gersiu... reijk isbandyt... ax.gif
Atsakyti
na ir as nusipirkau, siandien antra diena kaip geriu. Tik ant pakuotes parasyta,kad reikia gerti ryte ir vakare valgio metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2008 11 05, 12:39)
na ir as nusipirkau, siandien antra diena kaip geriu. Tik ant pakuotes parasyta,kad reikia gerti ryte ir vakare valgio metu  g.gif

jungiuosi prie gerianciu nakvisu alieju. tiek visko gero prisiskaiciau, kad susigundziau nusipirkti. dar tik viena diena geriau. pas mane ActaVit nakvisu aliejus. kapsules po 1000 ir gerti po viena. lauksiu pagerejimu!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2008 11 08, 00:44)
jungiuosi prie gerianciu nakvisu alieju. tiek visko gero prisiskaiciau, kad susigundziau nusipirkti. dar tik viena diena geriau. pas mane ActaVit nakvisu aliejus. kapsules po 1000 ir gerti po viena. lauksiu pagerejimu!!  thumbup.gif

pas mane 180 tableciu raso kad gerti po 2 kapsules valgio metu, ir per diena ne daugiau kaip 6 kapsules, nu as po 2 per diena suvartoju. Nezinau ar sutapimas,bet man kazko pilva pamaudzia,kazi gali nuo tu kapsuliu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2008 11 08, 08:51)
pas mane 180 tableciu raso kad gerti po 2 kapsules valgio metu, ir per diena ne daugiau kaip 6 kapsules, nu as po 2 per diena suvartoju. Nezinau ar sutapimas,bet man kazko pilva pamaudzia,kazi gali nuo tu kapsuliu buti  g.gif

o pas tave po 1000 ml? pas mane parasyta, kad gerti po 1, bet as noreciau po dvi, bet bijau, kad neperdozuociau g.gif siaip turiu skydliaukes problemu, todel, labai tikiuosi, kad pades...nenoriu gerti hormonu... schmoll.gif
Atsakyti
aš tai po 1000 geriau viena karta per diena, manau užtenka....bent jau man taip gydytoja nurodė gerti. Man tai padeda....
Atsakyti
mano pussesere gere tas tabletes, tai sake baisiai viduriavo, bet uztat svoris tirpte istirpo. kiek cia to sutapimo velniai zino. Pati nebandziau, bijau, kad atvirksciai nebutu
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2008 11 08, 00:44)
jungiuosi prie gerianciu nakvisu alieju. tiek visko gero prisiskaiciau, kad susigundziau nusipirkti. dar tik viena diena geriau. pas mane ActaVit nakvisu aliejus. kapsules po 1000 ir gerti po viena. lauksiu pagerejimu!!  thumbup.gif

Esu išgėrus kaip tik šios firmos visą pakuotę. Gėriau po vieną, kadangi taip sakė vaistininkė, kad būtent šių užtenka vienos kapsulės per dieną. Svoris neaugo, apetitas nekilo, bet veido oda, nuotaikai prieš gerąsias dienas tikrai būdavo geresnė, lengviau prasirgdavau mmm....,,, ne taip skaudėdavo. Man tai jie buvo thumbup.gif . Pavasarį jaučiu vėl pakartosiu tą patį kursą.
Čia kiekvienas organizmas priima kitaip. Viena draugė gėrė juos, tai sakė, kad ji nepastebėjo jokių pokyčių.
Papildyta:
QUOTE(Mumutis @ 2008 11 08, 19:23)
mano pussesere gere tas tabletes, tai sake baisiai viduriavo, bet uztat svoris tirpte istirpo. kiek cia to sutapimo velniai zino. Pati nebandziau, bijau, kad atvirksciai nebutu

Nei viduriavau, nei ką. Kaip tik virškinimą patvarkė.
Atsakyti
QUOTE(gintare0820 @ 2008 11 08, 17:09)
o pas tave po 1000 ml?  pas mane parasyta, kad gerti po 1, bet as noreciau po dvi, bet bijau, kad neperdozuociau  g.gif  siaip turiu skydliaukes problemu, todel, labai tikiuosi, kad pades...nenoriu gerti hormonu... schmoll.gif

pas mane nakvišų aliejus 500 mg kažkokių,tai silpnesni gal todėl daugiau ir geri jų reikia g.gif
Atsakyti