Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

as geriu kazkur 5menesius po 1000mg per diena, ant veido pokyciu nematyt,pries Tas dienas kaip isvanodavo veida kaip as vadinu vulkaniniais spuogais taip ir dabar,nagams ir plaukams taip pat nepadeda(koralu kalcis kur milteliai kapsuleje geriau sitam atvejui), gal tik pms siek tiek susvelnejo,bet ir tai norint visiskai atsikratyt pms savaite pries M pageriu PANANGINO (kalis su magniu) tai jis greiciau ir efektyviau nervukus nuramina tam kartui, tik va pastebejau del apsivalgymo bedu nebeturiu ir svoris susireguliavo,nebeauga thumbup.gif galvoju pradet gert po 2000mg per diena, kadangi esu auksta,aplamai didesnis zmogus,stambiu kaulu sudejimo,matyt ir dozes didesnes reik.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brashkiu @ 2008 09 16, 14:20)
as geriu kazkur 5menesius po 1000mg per diena, ant veido pokyciu nematyt,pries Tas dienas kaip isvanodavo veida kaip as vadinu vulkaniniais spuogais taip ir dabar,nagams ir plaukams taip pat nepadeda(koralu kalcis kur milteliai kapsuleje geriau sitam atvejui), gal tik pms siek tiek susvelnejo,bet ir tai norint visiskai atsikratyt pms savaite pries M pageriu PANANGINO (kalis su magniu) tai jis greiciau ir efektyviau nervukus nuramina tam kartui, tik va pastebejau del apsivalgymo bedu nebeturiu ir svoris susireguliavo,nebeauga  thumbup.gif  galvoju pradet gert po 2000mg per diena, kadangi esu auksta,aplamai didesnis zmogus,stambiu kaulu sudejimo,matyt ir dozes didesnes reik.. smile.gif

gal užteks ir to ką jau geri, jei nėra ypatingų ligų ir daktaras neskyrė, aš kai pagalvojau, kad prisižaist galima taip lengvai, jau kiek visur visi sako kad lietuviai maisto papildus ir vitaminus geria vietoj maisto, perdozuoja doh.gif aš nedaryčiau to
Atsakyti
zinau kad ji negalima gert istisus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 09 16, 20:22)
gal užteks ir to ką jau geri, jei nėra ypatingų ligų ir daktaras neskyrė, aš kai pagalvojau, kad prisižaist galima taip lengvai, jau kiek visur visi sako kad lietuviai maisto papildus ir vitaminus geria vietoj maisto, perdozuoja  doh.gif  aš nedaryčiau to

PMS neretai taip pat priskiriamas prie ligu, ypac tuo atveju kai likus 7-10 dienu iki M (mano atvejis) prasideda nervine depresija ar liudesys iki asaru,kadangi neturiu gero gydytojo, todel pati atradau buda kaip sau padeti t.y. nakvisu aliejus+pananginas, ir manau tai yra mazesnis blogis juos gert ilgiau nei gert antidepresantus,nes aciu tos chemijos su akivaizdziu pasaliniu poveikiu tikrai nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Vartoju nakvisas 1000mg nuo birzelio men, ir 3 men menesiniu trukme tapo normalaus ilgio thumbup.gif ir reguliari. Pradejus jas gerti, pastebejau, kad jis trumpeja, nes anksciau buvo labai ilgas o dienu skaicius visai ne i tema. Kai pms isgeriu ne viena 1000mg o kartais ir dvi kapsules. Ant veido pokyciu gal ir pastebejau, bet nelabai zymiai...Nors gal. Pastebejau, kad pagrazejo plaukai ir nagai. Nezinau, ar jas reikia gerti per mm ar ne? Nes cia viena rase, kad daktare sake, kad tada negerti, o produkto anotacijoje radau parasyta "saugus gerti per mm" Tai kaip cia suprast? Man daktare ju neskyre, geriu savo nuoziura. Nezinau ar jau daryti man pertrauka su jom 1 -2 men ar ne, nenoriu prarasti rezultatu del reguliarios mm trukmes. Dabar net kada vaisingos dienos is tam tikru pozymiu pastebiu gerai, kuo anksciau abejodavau. Matyt jos tikrai pridejo estrogenu arba sureguliavo ju veikla. thumbup.gif ax.gif
Tik dar galvoju, ar nieko jos negali blogo padaryti. Padauginus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 17 rugsėjo 2008 - 09:34
As geriu per mm,man tada jos lengviau praeina.
Atsakyti
QUOTE(namiseda @ 2008 08 22, 10:42)
Galbūt tai gera profilaktinė priemonė,bet jeigu jau turi problemų,nakvišų aliejus tikrai nepadeda schmoll.gif Nė vienas krūtų onkologas neprirašo gerti nakvišų aliejaus schmoll.gif Jie sako,kad tai gryna reklama ir nieko rimta schmoll.gif

Nezinau, kas tie jusu krutu onkologai. Bet man kairiojoje krutyje yra padideje limfmazgiai, tai apziurejes mamologas-onkologas patare gerti nakvisu alieju.
Atsakyti
As geriu nakvisu alieju keturis men., istikruju nemanau,kad kenktu.Pajutau,kad pasidare stipresni nagai,pagrazejo plaukai ir pms simptomai lengvesni.O pertrauka zadu padaryti po metu,nes tikrai geriau jauciuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(netaip* @ 2008 09 21, 21:25)
As geriu nakvisu alieju keturis men., istikruju nemanau,kad kenktu.Pajutau,kad pasidare stipresni nagai,pagrazejo plaukai ir pms simptomai lengvesni.O pertrauka zadu padaryti po metu,nes tikrai geriau jauciuosi smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mano išvados po kažkur 1,5 mėn. naudojimo : pms jaučiau žyyymiai silpnesnius, mmm pasibaigė 1diena anksčiau, nagai nebelūžta, plaukai sunku pasakyti, ir taip juos prižiūriu, o užtad veido oda jau net dabar apsitvarkė bigsmile.gif
stebūklas ne gaminys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 21 rugsėjo 2008 - 23:13
As irgi noriu pradeti gerti nakvisu alieju vel. Anksciau esu gerusi kapsules. Manau gal pagelbetu siek tiek man. O kaip ilgai ji galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 09 22, 04:52)
As irgi noriu pradeti gerti nakvisu alieju vel. Anksciau esu gerusi kapsules. Manau gal pagelbetu siek tiek man. O kaip ilgai ji galima naudoti?

Sveikos. Na man pavyzdziui, esu minejusi, jog vaistininke sake, kad kai sugersiu viena didele pakuote, padaryti menesiuko pertrauka, ir toliau gerti . Kitos sako, jog geria metus mirksiukas.gif , kitos pusmeti... cia net nezinau prie kurios nuomones pasilikti, nemanau, kad nuo nakvisu gali nutikti kazkas blogo 4u.gif sekmes!
Atsakyti