o sakykit jūs visos jaučiate tam tikrus požymius prieš mmm, kad geriate nakvišas?o ar vartojate kontraceptikus?ar ne?
Aš irgi pastebejau kad krutys jau netokios jautrios pasidare prieš mėnesines. Geriu nakvišos jau daugiau nei trys mėnėsius. Gal jau petrauka padaryti kaip manote?
aš geriu dar nepilnus tris mėn, bet vis dar prieš M jaučiu krūtinės patinimą kaip ir anksčiau, tik gal PMS sušvelnėjo KT nevartoju esu prieš jas, todėl ir geriu nakvišas
as ir kt nevartoju, bet pas mane yra pakites hormoninis fonas , pilnos krutys cistu, pries menesi viena itartina isoperavo, liko keliasdesimt paprastu krutis pradedavo tempti jau nuo ciklo vidurio, savaite pries mmm patepliodavo po truputi. zodziu hormonines nesamones. ai dar svoris labai auga, manau irgi del hormonu, tai va parekomendavo gydytoja, tai ir geriu. jau rytoj turi buti mano dienos, o as jokiu nemaloniu pojuciu nejauciu
QUOTE(Živilka1 @ 2008 08 26, 10:23)
as ir kt nevartoju, bet pas mane yra pakites hormoninis fonas , pilnos krutys cistu, pries menesi viena itartina isoperavo, liko keliasdesimt paprastu krutis pradedavo tempti jau nuo ciklo vidurio, savaite pries mmm patepliodavo po truputi. zodziu hormonines nesamones. ai dar svoris labai auga, manau irgi del hormonu, tai va parekomendavo gydytoja, tai ir geriu. jau rytoj turi buti mano dienos, o as jokiu nemaloniu pojuciu nejauciu
tai šaunu
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 25, 22:08)
Aš irgi pastebejau kad krutys jau netokios jautrios pasidare prieš mėnesines. Geriu nakvišos jau daugiau nei trys mėnėsius. Gal jau petrauka padaryti kaip manote?
As mnau, kad jau padaryk koki menesiuka pertrauka. paskui vel gerk
QUOTE(Živilka1 @ 2008 08 26, 11:00)
taip as irgi manau, kad po triju menesiu reikia kokia pertraukele truputi padaryti
QUOTE(Živilka1 @ 2008 08 26, 11:00)
taip as irgi manau, kad po triju menesiu reikia kokia pertraukele truputi padaryti
O man rodos, jog nespėliokim, o bent jau vaistininkės pasiklauskim... nes kaip supratau, kiek gydytojų, tiek ir nuomonių.
QUOTE(Alinva @ 2008 08 26, 19:47)
O man rodos, jog nespėliokim, o bent jau vaistininkės pasiklauskim... nes kaip supratau, kiek gydytojų, tiek ir nuomonių.
Tai cia vaitininkes ir klausta One siaip is lempos sakau.
QUOTE(ruzava @ 2008 08 26, 21:36)
gėriau prieš gerdama KT, jau tada pastebėjau jų netinkamą poveikį, bet ginekologė rekomendavo, nes žino, kad mūsų šeimos rykštė- moteriškos ligos tai ir gėriau. tada ir pasireiškė visi tie negerumai. o paskui kai jau ir KT neigiamą poveikį pastebėjau (kaip jau minėjau, gėriau 4 metus, tai prasidėjo negerumai visi po 2 metų), man ginekologė rekomendavo tas nakvišas. aš žiauriai jų nenorėjau, žinojau, kuo jau tas gali "kvepėti", bet kažkodėl gėriau. bet paskui mečiau, nes supratau, kad gaunas kažkoks pasityčiojimas iš savęs- netinka, bet ryju... man, matyt, prisidėjo ir tai, kaip sako Liepsnelė, kartu vartojimas nakvišos ir KT bet net nežinojau, šiaip daug kur buvau girdėjus, kad juos kartu kaip tik rekomenduojama netgi ir ant pakuotės nakvišų radau patarimą, kad vartojimas rekomenduojamas geriant KT:unsure:
bet, vienu žodžiu, netiko jos man ir be KT ir tikrai ne man vienai
bet, vienu žodžiu, netiko jos man ir be KT ir tikrai ne man vienai
cituoju is nakvisu anotacijos:
Nakvišų aliejus yra polinesočiųjų riebalų rūgščių šaltinis; jame yra ypač
daug linoleno ir gama linoleno rūgščių bei kitų veikliųjų medžiagų, kurios
turi įtakos specifinėms moters organizmo funkcijoms (mažina PMS simptomus,
normalizuoja menstruacijų ciklą). Be to, nakvišos aliejus padeda reguliuoti cholesterolio kiekį kraujyje, mažina aterosklerozės ir širdies, endokrininių ir odos ligų riziką.
Paskirtis: produktas skirtas PMS simptomams švelninti (..)
Savybės: nakvišų aliejus mažina PMS simptomus, normalizuoja menstruacijų ciklą.
Taigi, kaip matom is aprasymo, nakvisu aliejus yra skirtas specifinems moters organizmo funkcijom normalizuot, o jos juk slopinamos geriant KT, tai kaip ir nera kaip ju reguliuot, nes jau KT daro savo darba tuo metu. Man vaistininke sake, kad nerekomenduojama gerti kartu su KT ir kazkaip niekur neradau, kad butu parasyta daryt kitaip