Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

na as ir nakvisu aliejaus kapsules miniu tik geru zodziu:)man tj jos nerealios:)tik pms mazina, tiek odos problemas tvarko, tiek mmm skausmus, tiek nuotaika gerina, ir visas organizmas laimingas:)bent jau man:)ir svorio numeciau jas vartodama (gal cia tik sutapimas)...siuo metu nevartoju nes buvau jau vartojus apie 5 menesius tj darau pertrauka kad organizmas nepriprastu:(ir iskart jauciu kad organizmui reikia nakvisu...:(krutine pradejo tempt, mmm skausmai prasidejo pilvo apacioj, nuotaiku kaita dazna....nu zodziu pailsiu dar menesiuka ir vel imu nakvisas:DDD
Atsakyti
QUOTE(sanmara @ 2008 08 08, 19:30)
na as ir nakvisu aliejaus kapsules miniu tik geru zodziu:)man tj jos nerealios:)tik pms mazina, tiek odos problemas tvarko, tiek mmm skausmus, tiek nuotaika gerina, ir visas organizmas laimingas:)bent jau man:)ir svorio numeciau jas vartodama (gal cia tik sutapimas)...siuo metu nevartoju nes buvau jau vartojus apie 5 menesius tj darau pertrauka kad organizmas nepriprastu:(ir iskart jauciu kad organizmui reikia nakvisu...:(krutine pradejo tempt, mmm skausmai prasidejo pilvo apacioj, nuotaiku kaita dazna....nu zodziu pailsiu dar menesiuka ir vel imu nakvisas:DDD

tai gal jau organizmas iprato prie ju, jei taip labai ju nevartojimas pasijaute g.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kas per nuostata - kad organizmas nepriprastų? Čia jums ne kažkokie psichotropiniai vaistai, prie kurių galima priprast. Jei geri papildą, kuris reguliuoja hormonų veiklą, natūralu, kad nutraukus jį gert viskas grįžta į ankstesnes vėžes. Jei organizmas nesugeba savarankiškai palaikyti idealų hormonų balansą, jam padedi ir tiek. Na panašiai kaip vaistus reguliuojančius gertum, tik čia ne taip stipru, kaip vaistai...
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 08 08, 22:33)
Nesuprantu, kas per nuostata - kad organizmas nepriprastų? Čia jums ne kažkokie psichotropiniai vaistai, prie kurių galima priprast. Jei geri papildą, kuris reguliuoja hormonų veiklą, natūralu, kad nutraukus jį gert viskas grįžta į ankstesnes vėžes. Jei organizmas nesugeba savarankiškai palaikyti idealų hormonų balansą, jam padedi ir tiek. Na panašiai kaip vaistus reguliuojančius gertum, tik čia ne taip stipru, kaip vaistai...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai jau šiandien nusipirkau tą nakvišų aliejų. Tiek jau visi jį išgyrė. Lauksiu rezultatų. 4u.gif
Atsakyti
aisku kad organizmas pripranta prie gero:)bet nemanau kad cia kazkas blogo:)tiesiog trumpam padarai pertrauka ir vel viskas ok:)bent jau man taip gydytoja patare:)ir pati jauciu savo organizma:)
Atsakyti
QUOTE(Mertišė @ 2008 08 09, 13:23)
Aš tai jau šiandien nusipirkau tą nakvišų aliejų. Tiek jau visi jį išgyrė. Lauksiu rezultatų.  4u.gif

greito rezultato nelauk, manau reikia mažiausiai 3 mėn kad kažkas pasijaustų g.gif
Atsakyti
nežinau, ar nuo nakvišų, ar nuo kažko kitko, bet man pastaruoju metu savijauta labai pagerėjusi yra... apskritai... nakvišas jau koki menesiuka kasdien po viena
Atsakyti
QUOTE(baltažiedė @ 2008 08 09, 18:14)
nežinau, ar nuo nakvišų, ar nuo kažko kitko, bet man pastaruoju metu savijauta labai pagerėjusi yra... apskritai... nakvišas jau koki menesiuka kasdien po viena

aš jau du mėn geriu ir dar nieko nejaučiu, nei pms nei M sušvelnėjimų schmoll.gif nebent odos būklė 2 proc. kokias pagerėjo biggrin.gif jei tai įmanoma pajaust
Atsakyti
man tos dienos praeina lengvai ir neskausmingai ar naudoju nakvišas, ar ne. kažkaip šiaip gerai jaučiuosi gerdama tas kapsulikes... o gal čia tik įsivaizduojamas gėris. nors oda tai tikrai biški geriau tarodo...
Atsakyti
sveikos 4u.gif na as tai siuo metu nevartoju nakvisu aliejaus. Todel, kad buvau jas pradejusi kazkada gerti, bet kai apsilankiau pas gine, tai pasake, jei vartoju KT, ir dar nakvisas, tai zodziu nakvisu aliejus kazkaip ten slopina KT, na tipo didina galimybe pastoti, tai meciau. Kokia Jusu nuomone? g.gif
Atsakyti
Man isoperuotas kruties auglys, tai nakvisa turiu gerti pastoviai, bet momologe paaiskino, kad 3 menesius geri, po to darai 1 men. pertrauka ir vel 3 men. geri ir t.t.Vasara jokiu preparatu negalima vartoti! Ji isaiskino kad vasara musu organizme vyksta visokie pokyciai, esam veikiami ultravioletiniu saules spinduliu labiau nei ziema, todel reikia duoti organizmui poilsio.Dar dave viena patarima- nepirkineti cheminiu vitamininiu papildu, o is bitininku nusipirkti ziedadulkiu.Ten yra tiek visko, kad nebeprireiks jokiu papildomu vitaminu.Gerti po 1 sauksteli per diena, galima su arbata.Visoms - geros sveikatos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gandi: 11 rugpjūčio 2008 - 10:48