Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(nep @ 2008 08 06, 13:59)
o po kiek kapsuliu geriat, ant pakuotes parasyta, gerti viena, galima ir 2, bet galima ir 3 reikalui esant  biggrin.gif
Papildyta:

aš pradžioj gėriau po vieną, kokias tris savaites, kadangi jokių blogų požymių nepastebėjau, tai pradėjau gert po dvi.
Atsakyti
Aš geriu po 1 1000mg ir man kolkas tikrai užtenka. paskui didinant dozes organizmas pripras ir nebus poveikio. nebent gydytojas taip išrašė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 06, 15:29)
aš pradžioj gėriau po vieną, kokias tris savaites, kadangi jokių blogų požymių nepastebėjau, tai pradėjau gert po dvi.

o kokiu tikslu geri po 2 kapsules?
as geriu actavit nakvisu alieju, po 1 kapsule, kaip ant pakuotes parasyta anotacijoj.

maximoj maciau parduoda nakvisu alieju skysta, gal kas esat isbande, koks skonis?
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2008 08 07, 19:41)
o kokiu tikslu geri po 2 kapsules?
as geriu actavit nakvisu alieju, po 1 kapsule, kaip ant pakuotes parasyta anotacijoj.

maximoj maciau parduoda nakvisu alieju skysta, gal kas esat isbande, koks skonis?

tiesiog esu nusilpus, tai jaučias ant visų organizmo funkcijų...ant kūno išoriškai matos, maniau sustiprinsiu organizmą ir poto vel po viena
Atsakyti
o man atrodo, kad jos apetita padidino, tai isgeriu i savaite gal viena dvi g.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Mimuke @ 2008 08 07, 22:31)
o man atrodo, kad jos apetita padidino, tai isgeriu i savaite gal viena dvi  g.gif

Kaip į savaite viena dvi? g.gif Tai jokio poveikio nebus,geriau visai nevartoti. Vitaminus ir visokius maisto papildus reikia gerti pastoviau be petraukos iki 3 mėnesiu ,o jeigu yra rimtesne problemą su sveikatą tada dar ilgiau ( bet tai turetu tik gydytojas skyrti). O man nakvišos mamologas prieš keliata metu išraše gerti po dvi kapsules. Bet aišku didesne doze reikia gerti atsargiau ,kad nepakenkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2008 08 07, 22:47)
smile.gif
Kaip į savaite viena dvi? g.gif Tai jokio poveikio nebus,geriau visai nevartoti. Vitaminus ir visokius maisto papildus reikia gerti pastoviau be petraukos iki 3 mėnesiu ,o jeigu  yra rimtesne problemą su sveikatą tada dar ilgiau ( bet tai turetu tik gydytojas skyrti). O man nakvišos mamologas prieš keliata metu išraše gerti po dvi kapsules. Bet aišku didesne doze reikia gerti atsargiau ,kad nepakenkti.  smile.gif

is pradziu geriau labai reguliariai, bet kai pastebejau, kad padidejo apetitas teko nutraukt doh.gif tai dabar tik prisiminus isgeriu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2008 08 07, 22:50)
is pradziu geriau labai reguliariai, bet kai pastebejau, kad padidejo apetitas teko nutraukt  doh.gif  tai dabar tik prisiminus isgeriu... g.gif

teisingai Ksena sako, nakvisu teigiama poveiki pajutau tik po keliu menesiu reguliaraus vartojimo.

o del padidejusio apetito tai tikrai idomu g.gif as jau apie pusantru metu geriu nakvisas ir tikrai apetitas nepadidejes, o kaip tik svoris nukrito 5kg.
Atsakyti
as geriu jau 2 savaites, kol kas apetito padidejimo nejauciu. cia matyt svorio kilimas kritimas priklauso nuo to, koke hormonai issiderine, jei kam nors del hormonu svoris buvo linkes augti, nuo nakvisos gal pasikeite, o kitoms, kuriu ta rusis hormonu buvo normali, tia gal pakilo apetitas ir truputi svorio uzsidejo
Atsakyti
QUOTE(ARKA* @ 2008 08 08, 09:12)
teisingai Ksena sako, nakvisu teigiama poveiki pajutau tik po keliu menesiu reguliaraus vartojimo.

o del padidejusio apetito tai tikrai idomu g.gif  as jau apie pusantru metu geriu nakvisas ir tikrai apetitas nepadidejes, o kaip tik svoris nukrito 5kg.

o ar darote kokias pertraukas?
Atsakyti
Esu skaiciusi, kad nakvisu alieju rekomenduojama gerti prasidejus menopauzei...kodel jus ji geriate?
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 08 08, 13:29)
o ar darote kokias pertraukas?

porakart dariau, bet ne specialiai, tiesiog pamirsdavau nusipirkti biggrin.gif klausiau savo ginekologes ar reikia daryti pertraukas, sake - nebutina.

QUOTE(ineidax @ 2008 08 08, 16:14)
Esu skaiciusi, kad nakvisu alieju rekomenduojama gerti prasidejus menopauzei...kodel jus ji geriate?

tai rekomenduojama, bet skiriama ir jaunoms moterims.
as pvz. geriu, nes nakvisos reguliuoja cikla, mazina menesiniu skausmus(tiksliau, kai pradejau gerti isvis nebejauciu jokiu skausmu, o anksciau budavo tokie skausmai, kad tekdavo ketanova gerti, nes niekas daugiau nepadedavo) slopina pms pojucius, siaip odai gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ARKA*: 08 rugpjūčio 2008 - 17:27