Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 03, 18:50)
merginos, o jūs dėl kokių priežasčių pradėjot gert nakvišų aliejų?  4u.gif

Man tai mamologas paskyrę, o šiaip, nakvišų aliejus turi medžiagų, padedančių išlaikyti sveikus plaukus, odą ir nagus, be to, jame yra vitamino E. Omega-6 riebalinės rūgštys, esančios nakvišų aliejuje, labai reikalingos odos barjerinės funkcijos palaikymui – esant laisvųjų radikalų atakoms, perdozavus UVS (ultravioletinių spindulių): pavyzdžiui, ilgai būnant soliariume ar pajūrio saulėje. Nakvišų aliejus gali padėti turintiems jaunatvinių spuogų ir kitų odos problemų. Nakvišų aliejus ypač naudingas moterims – tiek toms, kurios kenčia nuo PMS – padeda sušvelninti PMS simptomus, tiek vyresnėms – gerina savijautą menopauzės periodu. O taip pat – mažina cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoja kraujo spaudimą, mažina širdies infarkto ir aterosklerozės riziką. Nakvišų aliejų patariama vartoti siekiant padidinti organizmo atsparumą infekcinėms ligoms. Vonelės kojoms su nakvišų aliejumi padeda atsipalaiduoti ir nuimti stresą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 04, 15:56)
Man tai mamologas paskyrę, o šiaip, nakvišų aliejus turi medžiagų, padedančių išlaikyti sveikus plaukus, odą ir nagus, be to, jame yra vitamino E. Omega-6 riebalinės rūgštys, esančios nakvišų aliejuje, labai reikalingos odos barjerinės funkcijos palaikymui – esant laisvųjų radikalų atakoms, perdozavus UVS (ultravioletinių spindulių): pavyzdžiui, ilgai būnant soliariume ar pajūrio saulėje. Nakvišų aliejus gali padėti turintiems jaunatvinių spuogų ir kitų odos problemų. Nakvišų aliejus ypač naudingas moterims – tiek toms, kurios kenčia nuo PMS – padeda sušvelninti PMS simptomus, tiek vyresnėms – gerina savijautą menopauzės periodu. O taip pat – mažina cholesterolio kiekį kraujyje, reguliuoja kraujo spaudimą, mažina širdies infarkto ir aterosklerozės riziką. Nakvišų aliejų patariama vartoti siekiant padidinti organizmo atsparumą infekcinėms ligoms. Vonelės kojoms su nakvišų aliejumi padeda atsipalaiduoti ir nuimti stresą. 4u.gif

labai ačiū už viską, o jei ne paslaptis, dėl kokios priežasties paskyrė?
Atsakyti
Man mamologas paskyre gerti todėl,kad turiu vienoje krutyje cistu ir mastopatijos židynių doh.gif Skyre gerti du kartus dienoje 3 mėnėsius,padaryti petrauka ir vėl gerti. Ir dar turėjau fibrodenoma,ja man išoperavo,bet vistiek guzas vėl ataugo doh.gif Ir labai kankino pms, geriu apie 2 mėnėsius tikrai jaučiu ,kad netokia irzli tampu. Nakviša tikras stebuklas, tik reikia turėti kantribes, todėl kad rezultatas jaučiamas neiškarto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 04 liepos 2008 - 20:53
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 07 04, 21:35)
labai ačiū už viską, o jei ne paslaptis, dėl kokios priežasties paskyrė?

Prašom 4u.gif Man mamologas paskyrę gerti todėl, kad man mastopatiją. Geriu po 1000 po 3 mėnesius, darau pertrauką ir vėl geriu.
Atsakyti
O kiek laiko pertauka darot?
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 07 05, 15:17)
O kiek laiko pertauka darot?

Pertrauka-vienas mėnuo. Bet jei nori pirmą kartą pabandyt gert nakvišų aliejų, tai pradėk nuo mažesnes dozės(500mg) po viena kapsule trys mėnesius, padarysi pertrauka ir žiūrėsi, ar pakanka šios dozės ar reiks didint. 4u.gif
Atsakyti
Taip, as pirma karta naudoju, bet iskart po 1000mg, tai truputi pasimetus esu ir nezinau kaip cia su tom pertraukom blush2.gif Kazkas minejo, kad geriau nevartoti menstruaciju metu g.gif
Atsakyti
Nežinau kaip kitoms,bet man gydytojas išraše iškarto po 1000mg.du kartus dienoje ir nesake kad reikia nuo mažos dozės pradėti. Labai įdomu ,gal kas žino kokie gali būti šalutiniai poveikiai nuo Nakvišos? Žinau ,kad maitinant vaika jos gerti negalima? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 05 liepos 2008 - 21:08
QUOTE(Lapkritine @ 2008 07 05, 21:57)
Taip, as pirma karta naudoju, bet iskart po 1000mg, tai truputi pasimetus esu ir nezinau kaip cia su tom pertraukom blush2.gif  Kazkas minejo, kad geriau nevartoti menstruaciju metu g.gif

Aš nedarau pertrauką per mėnesinės, nes kai klausiau pas gydytoją, ji sakė kad nebūtina ir anotacijose rašoma tik: Rekomenduojama gerti po vieną kapsulę per dieną. Tinka vartoti nuo 12 metų.
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2008 07 05, 22:07)
Nežinau kaip kitoms,bet man gydytojas išraše iškarto po 1000mg.du kartus dienoje ir nesake kad reikia nuo mažos dozės pradėti.  Labai įdomu ,gal kas žino kokie gali būti šalutiniai poveikiai nuo Nakvišos? Žinau ,kad maitinant vaika jos gerti negalima? g.gif

Galima gert iki trijų 1000mg kapsulių per diena, bet jei nėra ne jokiu problemų, o šiaip dėl savęs, geriausia gert po vieną kapsulę, jei pradėjot nuo mažesnes dozes ir matot kad nesijaučia rezultatu po 2-3mėnesiu vartojimo(gal truputi anksčiau) visada dozę galima padidint, o va perdozuot negerai(nes kiekvienam žmogui yra savo riba).
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 05, 22:25)
Aš nedarau pertrauką per mėnesinės, nes kai klausiau pas gydytoją, ji sakė kad nebūtina ir anotacijose rašoma tik: Rekomenduojama gerti po vieną kapsulę per dieną. Tinka vartoti nuo 12 metų.
Papildyta:

Galima gert iki trijų 1000mg kapsulių per diena, bet jei nėra ne jokiu problemų, o šiaip dėl savęs, geriausia gert po vieną kapsulę, jei pradėjot nuo mažesnes dozes ir matot kad nesijaučia rezultatu po 2-3mėnesiu vartojimo(gal truputi anksčiau) visada dozę galima padidint, o va perdozuot negerai(nes kiekvienam žmogui yra savo riba).

aš tai pati sumasčiau gert, kad sveikatą pagerint, geriu po vieną 1000 mg per dieną, per mėnesines pertraukos nedarau, ir jokių šalutinių poveikių kol kas nepajutau rolleyes.gif
Atsakyti
As nakvisu alieju geriu pusantro men.Susvelnejo pms simtomai,bet priaugau du kg.svorio,-tai tas dalykas neramina.O sauleje tikrai nudegiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(netaip* @ 2008 07 10, 22:20)
As nakvisu alieju geriu pusantro men.Susvelnejo pms simtomai,bet priaugau du kg.svorio,-tai tas dalykas neramina.O sauleje tikrai nudegiau smile.gif

Tai niekas gi nesako kad busit 100% apsaugoti nuo saulės, vis tiek reikia saugotis. O dėl svorio, viskas turi susireguliuot smile.gif
Atsakyti