Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

QUOTE(cherruti @ 2008 05 23, 13:06)
Na, cia gal ne visoms g.gif  Geriu nakvisu alieju jau 5 menesius...kaip tik vakar buvau soliariume, tai siandien jau tokia graziai rustelejusi.  ax.gif

na gal kaip kam smile.gif mano aplinkoj kazkaip neradau egzemplioriu kurios dziaugtusi idegiu po nakvisu biggrin.gif nu bet aisku galbut kaip kam smile.gif
Atsakyti
geriu nakvišų aliejų beveik du mėnesius, ypatingų pokyčių nematau, tik pačioj pradžioj pradėjo labai berti spuogais, dabar jau apmažėjo. Šiaip labai apetitas pagerėjo, bet kartu geriu dar ir Triovit vitaminus, tai gal nuo jų g.gif
Atsakyti
QUOTE(solouro @ 2008 05 24, 21:18)
geriu nakvišų aliejų beveik du mėnesius, ypatingų pokyčių nematau, tik pačioj pradžioj pradėjo labai berti spuogais, dabar jau apmažėjo. Šiaip labai apetitas pagerėjo, bet kartu geriu dar ir Triovit vitaminus, tai gal nuo jų  g.gif

ak stai is kur ir man tas apetitas didesnis smile.gif
tik kazkaip per daug tuom nedziugauju hihihi.gif
Atsakyti
Aš geriu nakvišų kapsules (1000mg per diena) mėnesį. Oda truputi pagražėjo, plaukai ir nagai tai thumbup.gif , bet menesinės pavėlavo daugiau nei dviem savaitėm. Kažkuri sakė, kad gali vėluoti mėnesinės. O kaip kitoms su mėnesinėmis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsnis2 @ 2008 05 26, 15:32)
Aš geriu nakvišų kapsules (1000mg per diena) mėnesį. Oda truputi pagražėjo, plaukai ir nagai tai  thumbup.gif , bet menesinės pavėlavo daugiau nei dviem savaitėm. Kažkuri sakė, kad gali vėluoti mėnesinės. O kaip kitoms su mėnesinėmis? g.gif

Man tai atvirkščiai, viskas susireguliavo, ne jokiu skausmu, tempimo, mėnesinės kaip pagal tvarkaraštį, viskas thumbup.gif O geriu jau pakankamai ilgai. Gal čia pas tave adaptacinis periodas? g.gif
Atsakyti
O kaip su to nakvisu aliejaus gerimu? g.gif Nusipirkau didele (6 men) pakuote, bet ji jau baigiasi.. Reikia gal daryti kazkokia pertrauka (lyg ir kazkur girdejau ar skaiciau)?
Atsakyti
puse metu gerti nakvisas pilnai uztenka. cia toks pilnas kursas ir butu, aisku padariusi pertrauka jei norei vel galesi gerti. cia man taip patare gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(cherruti @ 2008 05 26, 18:30)
O kaip su to nakvisu aliejaus gerimu? g.gif  Nusipirkau didele (6 men) pakuote, bet ji jau baigiasi.. Reikia gal daryti kazkokia pertrauka (lyg ir kazkur girdejau ar skaiciau)?

Taip, padaryk mėnesio pertraukėlę ir galėsi vėl gerti 4u.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Aš kažkada bandžiau naudoti, bet pajaučiau, kad nuo svoris auga ...
Atsakyti
Nakvišų aliejų (Healthilife firma, kitų firmų nebandžiau) naudoju jau antri metai, patarus mano kosmetologei. Vartoju po 1 kapsule 1000mg vakarais.
Išties, veido oda pagerėjo: skaistesnė, mažiau spuogų, išnyko sausėjančios rausvos dėmės, aplinkiniai sako, jog maniškiai plaukai "auga ne dienomis, o valandomis".... smile.gif
Patiko dar vienas netikėtas "atradimas" - išties mažėja svoris... ( t.y. "susitvarko" su pertekliniu maistu labai efektyviai, mažėja apetitas).

Pasidomėjau, kokia to priežastis asmeniškai man. Kaip teigiama (http://nakvisualiejus.lt/), galbūt čia "kaltas" gama-linoleno rūgšties trūkumas:

"Daug mokslinių duomenų apie nakvišų aliejaus įtaką svoriui nėra, bet turimi duomenys rodo, kad nakvišų aliejaus vartojimas neturėtų didinti kūno svorio. Netgi priešingai, yra manoma, kad jei organizme trūksta gama-linoleno rūgšties (o jos kaip tik daug yra nakvišų aliejuje) organizmas skatinamas gaminti ir kaupti daugiau riebalų. Be to, nakvišų aliejus (gama-linoleno rūgštis) skatina medžiagų apykaitą ir taip padidina kalorijų "sudeginimą". Taigi, vartodami nakvišų aliejų, galite tikėtis, kad svoris netgi šiek tiek sumažės."

Tik susidūriau su kitu "nemaloniu" reiškiniu: po metų vartojimo, kaip patarė kosmetologė, bandžiau daryti mėnesio pertrauką... ėmė augti svoris...
Atsakyti
QUOTE(luxore @ 2008 06 04, 11:43)
Nakvišų aliejų (Healthilife firma, kitų firmų nebandžiau) naudoju jau antri metai, patarus mano kosmetologei. Vartoju po 1 kapsule 1000mg vakarais.
Išties, veido oda pagerėjo: skaistesnė, mažiau spuogų, išnyko sausėjančios rausvos dėmės, aplinkiniai sako, jog maniškiai plaukai "auga ne dienomis, o valandomis".... smile.gif
Patiko dar vienas netikėtas "atradimas" - išties mažėja svoris... ( t.y. "susitvarko" su pertekliniu maistu labai efektyviai, mažėja apetitas).

Pasidomėjau, kokia to priežastis asmeniškai man. Kaip teigiama (http://nakvisualiejus.lt/), galbūt čia "kaltas" gama-linoleno rūgšties trūkumas:

"Daug mokslinių duomenų apie nakvišų aliejaus įtaką svoriui nėra, bet turimi duomenys rodo, kad nakvišų aliejaus vartojimas neturėtų didinti kūno svorio. Netgi priešingai, yra manoma, kad jei organizme trūksta gama-linoleno rūgšties (o jos kaip tik daug yra nakvišų aliejuje) organizmas skatinamas gaminti ir kaupti daugiau riebalų. Be to, nakvišų aliejus (gama-linoleno rūgštis) skatina medžiagų apykaitą ir taip padidina kalorijų "sudeginimą". Taigi, vartodami nakvišų aliejų, galite tikėtis, kad svoris netgi šiek tiek sumažės."
Tik susidūriau su kitu "nemaloniu" reiškiniu: po metų vartojimo, kaip patarė kosmetologė, bandžiau daryti mėnesio pertrauką... ėmė augti svoris...

Tai čia po metu vartojimo? O dabar, kai vėl geri, kaip svoris?
Atsakyti