Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

Na va, ir as siandien nusipirkau, dar kaip tik papuole akcija- 20proc pigiau thumbup.gif Klausiau vaistininkes kada daryti pertrauka, tai ji man- dvi savaites pries menstruacijas. Nieko nesupratau doh.gif Daugiau ir neklausiau, nes as noriu gerti del odos.... Tai pati gersiu ir matysiu.
Atsakyti
noreciau pagrazinti oda, ir siaip...bet maitinu vaika dar. tai nezinau ar panasius ala augaliniu hormonu preparatus galima zindancioms gerti. Dar yra toks Meflovan, ten nakvisos, agurkliu aliejus ir dar kazkas, ka gauna is sojos, neatsimenu dabar pavadinimo. Visa "tai" sako teigiamai veikia moteris ir yra kaip estrogenu pakaitalas. Tai dabar straipsniu prisiskaiciau, ir net naktimis sapnuoju tuos papildus, nezinau kuri gert, kad oda teigiamai paveiktu ir nuotaika...Ar nakvisas vienas ar ta Meflovan
mastau.gif na bet jei berniukui padejo, tai man tikrai neturetu pakenkti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lapkritine @ 2008 05 15, 18:28)
Na va, ir as siandien nusipirkau, dar kaip tik papuole akcija- 20proc pigiau thumbup.gif  Klausiau vaistininkes kada daryti pertrauka, tai ji man- dvi savaites pries menstruacijas. Nieko nesupratau doh.gif  Daugiau ir neklausiau, nes as noriu gerti del odos.... Tai pati gersiu ir matysiu.

sakyk, kurioj cia vaistinej papuole pigiau? biggrin.gif
Atsakyti
Na, jei jus maitinate, tai manau, kad geriau pasitarti su gydytoju reiktu.... Camelios vaistinej, bet ten net 180 tableciu, viena tablete per diena ir kainave berods 48.55, tai dabar man 10lt pigiau gavos rolleyes.gif Bet gerai, uzteks pusmeciui, nes ir vartoti kiek supratau norint pagerejimo reikia jas netrumpai... Bet siaip, nzn kokios kitu firmu kainos g.gif
Atsakyti
Man kaškoke nesamonė su tom nakvišom!! prieš 3 dienas nusipirkau, tik VIENĄ tablete nurijau vakare, poto po kokių 2 valandų žiūriu kad kvepavimas kaškaip labai suretėjo ir negilus liko, bišky išsigandau bet nieko... poto ėjau pasimankštinti ir taaip silpna liko! tai ėjau miegot... bet VISĄ nakty neišėjo užmigti! ne tai kad nenorėjau miego, bet kad vos užsnūstu ir dusti pradedu, nes kvepavimas labai kaškaip suretėjes buvo... tai bijojau užmigt kad poto dar neuždusčiau. ir visą nakty kūną masažavau nes kaškoks keistas jausmas buvo visame, turbūt labai žemas spaudimas. Tada kai atėjo diena dar vis taippat jaučeusi ir kvepuot gilei neišėjo, bet maneu gal praeis nes tik vieną tablete prarijau... bet visą dieną kūnas labai keistai jautėsi ir tiesiog jautėsi kaip riebalai kaškaip keičesi... rankos, kojos liko tikrai minkštesnės. Ir labai krutinę maudė skausmas. Šendien jau trečia diena, tai gal gereu, nežinau arba jau galiu gileu kvepuoti arba tiesiog pripratau prie negilaus kvepavimo. Bet tikrai daugeu nakvišos negersiu!!! cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 05 15, 22:13)
Na, jei jus maitinate, tai manau, kad geriau pasitarti su gydytoju reiktu.... Camelios vaistinej, bet ten net 180 tableciu, viena tablete per diena ir kainave berods 48.55, tai dabar man 10lt pigiau gavos rolleyes.gif  Bet gerai, uzteks pusmeciui, nes ir vartoti kiek supratau norint pagerejimo reikia jas netrumpai... Bet siaip, nzn kokios kitu firmu kainos g.gif

gal ir pasitart, bet va paskaiciau daugiau, tais kitur gi raso, kad nakvisas skiria moterims nuo mastopatijos, o mastopatija ar tik ne mastitas yra g.gif o jis gi zindancioms nutinka. Aciu uz vaistines pavadinima.
Atsakyti
Norejau pridurti dar,- oda tikrai liko šviesesnė ir be jokių raudonų plėmų, toke minkštesnė... Nors tik treče diena ir tik viena teišgėreu... nesuprantu nieko, nesitikejau rezultatu sulaukt bent mėnesį. Gal pas mane medžegų apykaita kaškoke keista, todėl tie šalutinei poveikei tokie stiprūs buvo... šendien jau gana gerai jaučiuos bet testi gerti neketinu
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 05 15, 19:28)
Na va, ir as siandien nusipirkau, dar kaip tik papuole akcija- 20proc pigiau thumbup.gif  Klausiau vaistininkes kada daryti pertrauka, tai ji man- dvi savaites pries menstruacijas. Nieko nesupratau doh.gif  Daugiau ir neklausiau, nes as noriu gerti del odos.... Tai pati gersiu ir matysiu.

Man gydytoja ginekologė sakė, kad nakvišų negerti tik per mėnesines, o gerti pusę metų, o tada 2 mėn. pertrauka ir, jei reikia vėl pusę metų.

QUOTE(Ole @ 2008 05 16, 08:57)
Man kaškoke nesamonė su tom nakvišom!! prieš 3 dienas nusipirkau, tik VIENĄ tablete nurijau vakare, poto po kokių 2 valandų žiūriu kad kvepavimas kaškaip labai suretėjo ir negilus liko, bišky išsigandau bet nieko... poto ėjau pasimankštinti ir taaip silpna liko! tai ėjau miegot... bet VISĄ nakty neišėjo užmigti! ne tai kad nenorėjau miego, bet kad vos užsnūstu ir dusti pradedu, nes kvepavimas labai kaškaip suretėjes buvo... tai bijojau užmigt kad poto dar neuždusčiau. ir visą nakty kūną masažavau nes kaškoks keistas jausmas buvo visame, turbūt labai žemas spaudimas. Tada kai atėjo diena dar vis taippat jaučeusi ir kvepuot gilei neišėjo, bet maneu gal praeis nes tik vieną tablete prarijau... bet visą dieną kūnas labai keistai jautėsi ir tiesiog jautėsi kaip riebalai kaškaip keičesi... rankos, kojos liko tikrai minkštesnės. Ir labai krutinę maudė skausmas. Šendien jau trečia diena, tai gal gereu, nežinau arba jau galiu gileu kvepuoti arba tiesiog pripratau prie negilaus kvepavimo. Bet tikrai daugeu nakvišos negersiu!!! cray.gif

Be komentarų! g.gif
QUOTE(Ole @ 2008 05 16, 10:36)
Norejau pridurti dar,- oda tikrai liko šviesesnė ir be jokių raudonų plėmų, toke minkštesnė... Nors tik treče diena ir tik viena teišgėreu... nesuprantu nieko, nesitikejau rezultatu sulaukt bent mėnesį. Gal pas mane medžegų apykaita kaškoke keista, todėl tie šalutinei poveikei tokie stiprūs buvo... šendien jau gana gerai jaučiuos bet testi gerti neketinu

Čia irgi doh.gif Tikrai esate labai įdomus žmogus rolleyes.gif Nakvišų poveikis pasireiškia po gerų 3 savaičių, ir gerti mažiausiai 3 mėn., kitaip ir pradėt nėra ko.
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2008 05 16, 09:18)
gal ir pasitart, bet va paskaiciau daugiau, tais kitur gi raso, kad nakvisas skiria moterims nuo mastopatijos, o mastopatija ar tik ne mastitas yra  g.gif o jis gi zindancioms nutinka. Aciu uz vaistines pavadinima.

Ner uz ka, bet as kaip ne medikas, tikrai negaliu nieko pasakyt.... Gal ir galima g.gif Bet jei pasiklausit, nieko blogiau nebus mirksiukas.gif

Papildyta:
[quote=BonaDona,2008 05 16, 17:39]
Man gydytoja ginekologė sakė, kad nakvišų negerti tik per mėnesines, o gerti pusę metų, o tada 2 mėn. pertrauka ir, jei reikia vėl pusę metų.

Hm, o gal tikrai per menesines geriau negerti? g.gif Kazin kodel? Susipainiojau dabar isvis....
Atsakyti
Sveikos mamytės, noriu ir aš pasisakyt. Geriu nakvišų aliejų jau kokiu pora metu, man mastopatija(stoviu onkologiniam įskaitoje) ir labai skausmingos mėnesinės, dėl to vartoju stipresnes 1000mg kapsulės. Sumažėjo PMS visi nemalonūs pojūčiai, truputi sumažėjo krūtų maudymas, nuotaika geresnė, oda palygėjo,be to ir plaukai žvilgėti pradėjo. Net gi jei pažiūrėt į visas, moterims skirtus vitaminus, pamatysit kad visur įeina nakvišų aliejus. O dėl to kad čia vienai mamytei bloga taip pasidarė, tai TIK NE nuo nakvišų aliejaus(jei tik nėra alergijos, bet čia jau kitas reikalas) blink.gif . Tai va, mamos, jei jus rūpinatės savo sveikata, tai gerkit šiuos kapsulytės thumbup.gif

Atsakyti
labai domejausi del nakvisu ir pati geriau, mano oda problemine. kas del jos-nuostabus dalykas, o ir siaip minusu del sveikatos tikrai nera. tik viena man nepatiko kad tas kapsules reikia gerti puse metu, kad pasiektum geriausia rezultata. na ka... geriau geraiu pageriau kokius pora menesiu, atejo vasara ir pleze ir soliariume bandau idegti, ogi nieko. truputi patamseju ir vel nusiplaunu po poros maudymusi biggrin.gif zodziu nakvisos taip gerai suago oda nuo visu UV ir siaip aplinkos zalingo poveikio, kad idegti neleidzia. taivat, jei norit vasara tureti idegi patariu nakvisu aliejaus gerimo kursa pradeti po jos, kad per ziema sugertumet viska biggrin.gif siemet taip ir dariau, vat jau vasara cia pat ir jau idegt galesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssmilte @ 2008 05 16, 18:52)
labai domejausi del nakvisu ir pati geriau, mano oda problemine. kas del jos-nuostabus dalykas, o ir siaip minusu del sveikatos tikrai nera. tik viena man nepatiko kad tas kapsules reikia gerti puse metu, kad pasiektum geriausia rezultata. na ka... geriau geraiu pageriau kokius pora menesiu, atejo vasara ir pleze ir soliariume bandau idegti, ogi nieko. truputi patamseju ir vel nusiplaunu po poros maudymusi  biggrin.gif  zodziu nakvisos taip gerai suago oda nuo visu UV ir siaip aplinkos zalingo poveikio, kad idegti neleidzia. taivat, jei norit vasara tureti idegi patariu nakvisu aliejaus gerimo kursa pradeti po jos, kad per ziema sugertumet viska  biggrin.gif  siemet taip ir dariau, vat jau vasara cia pat ir jau idegt galesiu  smile.gif

Na jeigu kam aktualu įdegis, tada taip.Aš pati niekada nesideginu, bet sesuo minėjo, kad niekaip negali nudegti, tai buvom sumąsčiusios, kad nakviša gali būti kalta.
Atsakyti
QUOTE(Ole @ 2008 05 16, 08:57)

Arba laaabai stipri alergine reakcija, arba psichologiskai cia taip isijautet. mirksiukas.gif Realiai nuo nakvisu (jei ne alergija) taip buti negali, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meumeuke: 17 gegužės 2008 - 12:51