Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

Šiaip nemanau, kad tai nauja - nakvišų aliejus + agurklių aliejus yra ne vieno moterims skirto papildo/vitaminų sudėtyje. Tik aišku, ne tokiais kiekiais. Nakvišų aliejuje irgi yra vitamino E.
Aš buvau pradėjus gerti po 1g, bet jaučiu, kad grįšiu po 0,5g per dieną - netgi suprastėjo šiek tiek odos būklė, netiko kažkodėl. Turiu įtarimą, kad smulkiems nesklandumams reguliuoti 1g man per daug...
Atsakyti
As vartoju "vitakur" vitaminus, kuriuose yra nakvisu aliejaus. Jau treti metai isgeriu po kursa. Bet konkretaus poveikio negaliu pasakyti. Hormonams itakos tikriausiai turi, nes eme berti spuogais, tikriausiai reguliojasi hormonai, nezinau. Gydytoja rekomendavo stiprinti imuninei sistemai, nes puldavo uzdegimai. Siuo atveju tikrai padejo.
Atsakyti
Geriu nakvisu alieju apie menesy...
Ir ka pastebejau tai apetitas tapo zverisku lotuliukas.gif
Ne juokauju...
Ne zverisku,bet tikrai padidejo...
Bijau priaugt svorio doh.gif
Atsakyti
geriau apie tris menesius ir jokiu pokyciu nepastebejau schmoll.gif (o sake neva tai odai gerai ir visus pms ir mmm skausmus slopina,bet tikrai nieko...)
Atsakyti
QUOTE(vicule @ 2008 04 08, 13:32)
geriau apie tris menesius ir jokiu pokyciu nepastebejau  schmoll.gif  (o sake neva tai odai gerai ir visus pms ir mmm skausmus slopina,bet tikrai nieko...)

VISŲ tikrai neslopina. Ir jei atidžiau būtum skaičius šią temą, pastebėtum, jog merginos rašo, kad poveikis pasireiškia minimum PO 3-4mėn, ryškesnis po kokių 6 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 04 08, 19:10)
VISŲ tikrai neslopina. Ir jei atidžiau būtum skaičius šią temą, pastebėtum, jog merginos rašo, kad poveikis pasireiškia minimum PO 3-4mėn, ryškesnis po kokių 6 mėn.

aiskumas ax.gif sios temeles labai atidziai tikrai neskaiciau 4u.gif
na gal tada reikes dar kuri laika ju pagerti ir paziureti kas bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane daugybinės cistos krūtyse, tai onkologe paskyre gert vitakur (nakvišų aliejaus pagrindu) vitaminus. Geriu jau šešis mėnesius. Pokyčių kol kas nejaučiu.
Atsakyti
As geriau nakvisas, man labai negera nuo ju buvo, krutis taip skaudedavo, kad nakti net apsiverst ant sono negalejau ir prisigalvojau, kad visokiausiu onkologiniu nesamoniu pas mane yra. Staigiai nutraukus jas gerti po kokios savaites viskas susitvarke thumbup.gif sakiau daugiau ju niekada i burna neimsiu blink.gif
...o kitoms gal ir tinka... 4u.gif
Atsakyti
gėriau blush2.gif kad sušvelninti pms simptomus 4u.gif , bet tikrai nepadėjo trijų mėnesių kursą išgėriau, vieninteliai kas padėjo, tai Prefemin, reklamos nedarau, bet rašau, kad ir kitoms parekomenduoti įvairiems nekokiems pojūčiams nuimti, nes tikrai geras, o nakvišų aliejus tai kaip ir nieko nebuvę..bet čia tik mano subjektyvi nuomonė 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2008 04 08, 16:10)

man nakvišų aliejus PMS simptomus sušvelnino, bet ir nesitikėjau, kad ne vaistinis preparatas galėtų juos visiškai panaikinti. ir odai gerai. bet tik po 4-5 mėnesių. tik pradėjus naudoti odos "išvaizda" net pablogėjo.
Atsakyti
QUOTE(green-eyed @ 2008 04 13, 13:31)
man nakvišų aliejus PMS simptomus sušvelnino, bet ir nesitikėjau, kad ne vaistinis preparatas galėtų juos visiškai panaikinti. ir odai gerai. bet tik po 4-5 mėnesių. tik pradėjus naudoti odos "išvaizda" net pablogėjo.

as irgi vartoju ir esu labai patenkinta rezultatais thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas issiaiskinot, kaip ten del tu pertrauku? Kas kiek laiko reikia jas daryt? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meumeuke: 15 balandžio 2008 - 13:38