QUOTE(Mergelė @ 2007 12 20, 17:48)
O kokios firmos jūs geriat tą Nakvišų Aliejų?
Kažin ar čia kas priklauso nuo firmos? Pasidalinkit savo patirtim tos, kurios gėrėt ir padėjo geriau jaustis. Bei tos, kurios gėrėt ir nepajautėt jokio poveikio. Ačiū.
Mano istorija: prieš kelis mamai aptiko padidėjusią skydliaukę, darė operaciją, pusę pašalino, ir išpjovė mazgus kitoje pusėje. Klinikose gydytoja rekomendavo pradėti gerti nakvišų aliejų po 1000 mg, atseit, reguliuoja hormonus. Pasidarius tyrimus - skydliaukės hormonas buvo norma, vaistų gerti nereikėjo (tfu tfu tfu, ir iki šiol negeria). Kadangi mūsų šeimos moterims būdingi "hormoniniai" spuogai (prieš pms pagausėjimas, rieboka oda iki senatvės, "moteriška" kriaušės formos figūra), po kokių metų- pusantrų gėrimo pasigyrė, kad spuogai beveik nunyko. Tada ir aš pradėjau gerti, tik po 500 mg. Be spuogų dar kamuodavo skausmingos mmm (stipriai užsilenkęs gimdos kaklelis, spazmai - gydytojos požiūriu, viskas normoj, nepasikeis kol nepagimdysiu). Spuogų tikrai sumažėjo (negaliu sakyt, kad visai išnyko, to ir nesitikiu), susilpnėjo skausmai, kraujavimas per mmm. Poveikis bent jau man buvo toks, koks turėtų būti išreklamuotųjų KT (man jos nepadėjo), gal kiek silpnesnis.
Nuo pradžių geriam Healthlife firmos, tai 180 kapsulių dėžutė gaunasi apie 35-55 Lt.
Gėrė kolegė - labiau siaurų klubu, "berniuko" sudėjimo, tik kiek priaugusi svorio, tai jai labai netiko, kildavo agresijos priepuoliai ir pan. Taip kad tinka tikrai ne visoms, man poveikis tikrai nerealus
Odos valymo nebuvau jau metus ar net du, nors nutraukus KT turėjau net antibiotikais gydytis ir kokius du mėnesius eiti kas savaitę, taip išbėrę buvo.