As tai dabar darau pertrauka. Jau ketvirtas menuo. Pirmus tris mmm kaip laikrodukas prasidedavo, o dabar truputi veluoja, pms vos jauciamas. Pries tai geriau apie pusmeti nakvisu alieju. Bet man rado cista pries kelis menesius, o as negalejau vis nueiti pas daktare issitirti, kas dabar pas mane , bet skaudet neskauda, tai dabar kantriai laukiu ateinanciu mmm ir leksiu po visko pas daktare
QUOTE(*VICI* @ 2007 06 06, 09:45)
nelabai suprantu kam gerti nakvišų aliejų metus laiko belaikiant poveikio, kai toks Prefemin su skaistvaisiais man padėjo jau po poros savaičių gėrimo
na man tik isgerus pirmaja sio nelemto preparato tablete kita diena nezmoniskai skaudejo galva,pragulejau visa diena lovoje, su skrandziu pasidare nekas..be to raso keleta salutiniu poveikiu, o nakvisu aliejus neturi jokiu salutiniu poveikiu
Papildyta:
o įdomu ar nakvisu aliejus padeda nuo priesmenstruacinio galvos skausmo? nes prie pms irgi raso galvos skausma jau geriu beveik menesi ir gersiu toliau.geriu actavis firmos nakvisu alieju. 2 menesiams - 27 litai,gal buna dar pigiau?
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 26, 17:51)
Aš tai geriu tą aliejuką pastoviai,bet jokio juntamo poveikio jis man nedaro-nė teigiamo,nė neigiamo,Atseit,labai gerai,tai ir geriu,nes cista ir mastopatija yra.
Nuo ligų jos nepadės, o ir ne visoms tinka, žinau, kam atsirado pykčio priepuoliai nuo jo. Tačiau man ir mamai (labai moteriškos figūros, daug estrogeno, hormoniniai spuogai, mamai jau ir skydliaukės hormonų sutrikimai) jie tikrai padėjo, man ir mmm stipriai palengvino - su KT gausesnės būdavo, negu dabar. Tiesa, geriu jau gal pusantrų metų, bet spuogelių tikrai sumažėjo, ir mmm kiek tikslesnės (tik 1-3 dienos skirtumas, vietoj 1-10), nekalbant apie gausumą.
Bet manau, čia kaip kam tinka. Pašaliniai poveikiai greičiausiai dėl vitamino E surašyti, nes jo perteklius ne mažiau kenksmingas, negu trūkumas, o požymiai labai panašūs.
Dėl mastopatijos, tai lašiukai "mastopat" man rekomenduoti, tiesa, rekomendavo dėl mmm skausmų ginekologė... bet pagal pavadinimą, turėtų tikti šiuo klausimu
QUOTE(kisiukas @ 2007 11 27, 15:27)
Va va,aš ir nuo spuogų nepabėgu,ir visos "brendimo" problemos nesibaigia nors dukra jau subręst baigia.Man tai MASTODINONĄ prirašė-nulis dėmesio.
Na mano mamai irgi tik nuo nakvišų aliejaus pasibaigė nes šiaip man buvo virš 20, o spuogų abi turėjom dar ir dabar dar abi turim, tik ji jau gerokai mažiau, pas mane irgi ne prūdai, bet dar daugiau papuola.
man tai buvo pradėjus skaudėt krūtinę, lyg ir guzelį pajutau. Pasidariau krūties echoskopiją, tai gydytoja pasakė, kad šiaip hormonai šokinėja. Išrašė nakvišų aliejų, tai tikrai padėjo, skausmas dingo.
Padės kuriam laikui, o po to reikes pertrauką padaryti.
O mane nuo nakvisu beria
nusipirkau metams nakvisos, dvi pakuotes po 180 tabl, 500mg. kaip galvojat nebus per ilgai metus gert, nors ne patys stipriausi yra?
Na, as geriau nakvisu aliejaus kapsuples, man tai jos buvo super, tiesa, ir dabar geriu tik pradejus gerti, iskart sumazejo pms, kartais isvis jo nebudavo, menstruacijos susiregukliavo dienos tikslumu, nes anksciau del to vargau, na, o dideliu odos pokyciu nelabai apstebejau
Super kapsulytes. Pasiskundziau kad labai slenka plaukai ir drauge pasiule pabandyti nakvisu aliejaus kapsules pagert. Naudoju tik dvi savaites, o jau plaukai beveik nebeslenka, labiau blizga, o veida atakave spuogai eme nykt. Tikiuosi kad sis poveikis nebus laikinas, bet dabar labai dziaugiuosi akivaizdziu rezultatu.