Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

As jau ne pirmus metus geriu nakvisu kapsules, man jas rekomendavo kosmetologe,gerti po 1000mg karta per diena ir puse metu, o paskui daryti puses metu pertrauka, tai tikrai buna geriau(arba tiesiog sutapimas), bet vat cia buvau nutraukis, tai ziuriu vel visi spuogai suviesejo, nes man vis spuogais meta aplink burna...gydytojai rekomenduoja kontraceptikus, bet as ieskau alternatyvu, .......
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 10, 10:38)
As jau ne pirmus metus geriu nakvisu kapsules, man jas rekomendavo kosmetologe,gerti po 1000mg karta per diena ir puse metu, o paskui daryti puses metu pertrauka, tai tikrai buna geriau(arba tiesiog sutapimas), bet vat cia buvau nutraukis, tai ziuriu vel visi spuogai suviesejo, nes man vis spuogais meta aplink burna...gydytojai rekomenduoja kontraceptikus, bet as ieskau alternatyvu, .......

ir gerai darai, negerk KT, as geriau, tai kaip buvo tie spuogeliai taip ir liko, bereikalingas nuodyjimasis 4u.gif
Atsakyti
Geriu nakvisu alieju kapsulemis jau 5 menesius, nes susidomejau jo nauda butent moterims. Jokio poveikio organizmui iki siol nepastebejau, tikiuosi jis ten veikia patyliukais ir vis tiek duoda kazkokia nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 09 10, 11:45)
ir gerai darai, negerk KT, as geriau, tai kaip buvo tie spuogeliai taip ir liko, bereikalingas nuodyjimasis 4u.gif

visiškai pritariu drinks_cheers.gif tik nakvišos man nepadėjo - gėriau ilgai ir nuobodžiai, bandau ieškoti kitokios išeities iš moteriškų bėdų g.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 09 10, 22:02)
visiškai pritariu drinks_cheers.gif tik nakvišos man nepadėjo - gėriau ilgai ir nuobodžiai, bandau ieškoti kitokios išeities iš moteriškų bėdų g.gif

na ne visagales tos nakvisos, bet tikrai neblogina padeties ir stiprina kitas moteriskas funkcijas mirksiukas.gif kuriu galbut ir nejauciame unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 09 11, 09:59)
na ne visagales tos nakvisos, bet tikrai neblogina padeties ir stiprina kitas moteriskas funkcijas mirksiukas.gif kuriu galbut ir nejauciame  unsure.gif

esu atidariusi temą apie Meflovan - galbūt kam nors teko juos vartoti? Į juos įeina tiek nakvišų, tiek agurklių aliejus - šiaip poveikį labai greitai pajutau, tik nežinau ar jis toks ilgai išliktų? g.gif
Atsakyti
Jus paaiskinkit man raktazole tai tas pats augalas nakvisa ar ne?
Kodel klausiu?Man mama atsiunte dideli buteliuka su rausvu kamsciu 180 kapsuliu,nakvisu aliejus taip vadinasi lietuviskai.Mano jau baiginejasi piliules,galvoju reikes pasiieskoti Airijoj,bet galvoju kaip angliskai nakvisos aliejus.Ziuriu ant etiketes parasyta EVENING PRIMROSE OIL 1000 MG,paieskau anglu kalbos zodyne primrose ka reiskia,pasirodo raktazole,o is lietuviu i anglu kai paziurejau nakvisa buvo ivairiu reiksmiu,bet kaip augalo tokio man neparode.
Ir likau nesupratusi ka as geriu nakvisu alieju ar raktazoles alieju,ar tai cia tas pats augalas ?gal istikruju vadinasi raktazole,o liaudiskai nakvisa? g.gif

Gal as neismanau nieko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dell: 03 spalio 2007 - 00:33
QUOTE(dell @ 2007 10 03, 01:29)
Jus paaiskinkit man raktazole tai tas pats augalas nakvisa ar ne?
  Kodel klausiu?Man mama atsiunte dideli buteliuka su rausvu kamsciu 180 kapsuliu,nakvisu aliejus taip vadinasi lietuviskai.Mano jau baiginejasi piliules,galvoju reikes pasiieskoti Airijoj,bet galvoju kaip angliskai nakvisos aliejus.Ziuriu ant etiketes parasyta EVENING PRIMROSE OIL 1000 MG,paieskau anglu kalbos zodyne primrose ka reiskia,pasirodo raktazole,o is lietuviu i anglu kai paziurejau nakvisa buvo ivairiu reiksmiu,bet kaip augalo tokio man neparode.
  Ir likau nesupratusi ka as geriu nakvisu alieju ar raktazoles alieju,ar tai cia tas pats augalas ?gal istikruju vadinasi raktazole,o liaudiskai nakvisa?  g.gif

Gal as neismanau nieko?

Anglų kalboj dviejų žodžių deriniai sudaro visai kitokį žodį, pvz, primrose - raktažolė, o "evening primrose" jau nakviša, kaip augalas. Pabandyk į www.google.lt > vaizdai įvesti "primrose". Gausi ir paprastų raktažolių, ir būtent "evening primrose" - nakvišų. O žodynai ne visagaliai, nakviša pas juos yra gyvūnas, o ne augalas smile.gif
Atsakyti
[quote=Alinva,2007 10 03, 05:37]
Anglų kalboj dviejų žodžių deriniai sudaro visai kitokį žodį, pvz, primrose - raktažolė, o "evening primrose" jau nakviša, kaip augalas. Pabandyk į www.google.lt > vaizdai įvesti "primrose". Gausi ir paprastų raktažolių, ir būtent "evening primrose" - nakvišų. O žodynai ne visagaliai, nakviša pas juos yra gyvūnas, o ne augalas smile.gif
[/qu

Dekui,Alinva,uz paaiskinima 4u.gif .Anglu kalba silpna pas mane,tai kad dvieju zodziu junginys jau kitka reiskia,kazkaip nepagalvojau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
o po kiek laiko turetu jaustis poveikis nakvisu aliejaus?
po menesio ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 13, 11:20)
po menesio ar daugiau?

As tai ispradziu nereguliariai geriau,vis pamirsdavau,tai kazkokio didelio poveikio nejutau,bet paskui susiemiau,tai pastebejau gal po kokiu dvieju men. pagerejima,na man krutines netokios kietos ir skausmingos pasidare pries menstruacijas.Turbut reikia pagerti ilgesni laika,kad jaustusi pagerejimas.
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2007 10 13, 13:20)
po menesio ar daugiau?

cia gal kiekvienai skirtingai.As geriau del guzeliu krutyse.Kazkaip gan greit pajauciau poveiki.
Atsakyti