Įkraunama...
Įkraunama...

Nakvišų aliejus

as irgi geriu nakvisu alieju,man labai krutines skauda,bet gal dar mazai isgeriau,kad pastebeciau pokycius,o oda tai labiau spuoguota darosi,bet as dar geriu spirulin del odos,gal sitas varo visus brudus lauk,gal tik sutapimas,siaip apetitas nuo aliejaus tikrai nepakilo.Ziuresim kas bus toliau.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 09 04, 10:19)
Bet gi dabar yra tiek naujų ir gerokai pažangesnių ir mažiau kenkiančių vaistų už ketanovą, nimesilį.

Gal galima konkrečiau?
Mūsų vaistininkės nieko gero negali patarti.

QUOTE(Alinva @ 2007 09 04, 12:11)
Šiaip kartais budinčiose vaistinėse būna (savo akim matėm, kaip naktį atlėkęs žmogutis skundėsi dantų skausmu, tai jam pasiūlė ir ketanovo, ir nimezilio, nors recepto tikrai neturėjo).
O šiaip man ginekologė išrašo, nes darė tyrimus dėl skausmų, ir nerado rimtų priežasčių, apart stipriai užsilenkusio gimdos kaklelio, tai dar siūlė variantą 5 dienas prieš gerti nošpą ir kažkokius lašiukus, bet pas mane nelabai reguliaru, + nemanau, kad 5-7 nošpos tabletės sveikiau, nei 2-3 ketanovo...
Bet ne visi tokie efektyvūs. Man ketanovo pliusas ne tik tai, kad nuima skausmą, bet kartu pašalina ir kitus nemalonius pojūčius - lakstymą dažną į wc, pilvo pūtimą, gurguliavimą ir pan. O ir nemanau, kad 1-3 tabletės per mėnesį gali labai jau taip pakenkti, gi ne kiekvieną dieną... O vaistukų tai aš išbandžius nemažai, nuo nošpos iki visų ibu*.

Kiek esu išbandžiusi visokių vaistų nuo tų skausmų... doh.gif
Priežastis panaši kaip ir tavo. Beto, pas mus giminėje visos moteriškės kankinasi.
Gėriau baralginą (vėliau dingo iš mūsų vaistinės), analginą (taip pat dingo), nimesilį (nepadeda), vėliau ketanovą (padeda, bet dabar tik su receptu galima gauti), ibumetiną (šlykščiausias vaistas, kurio poveikio lygiai nulis), nošpą (man skrandį po jo vėliau kelias dienas skauda), ibupromą, dolmeną... Padeda tik ketanovas, dolmenas, ibupromas. Bet ir tai ne nuo vienos tabletės padeda...
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2007 09 05, 12:17)
Gal galima konkrečiau?
Mūsų vaistininkės nieko gero negali patarti.
Kiek esu išbandžiusi visokių vaistų nuo tų skausmų... doh.gif
Priežastis panaši kaip ir tavo. Beto, pas mus giminėje visos moteriškės kankinasi.
Gėriau baralginą (vėliau dingo iš mūsų vaistinės), analginą (taip pat dingo), nimesilį (nepadeda), vėliau ketanovą (padeda, bet dabar tik su receptu galima gauti), ibumetiną (šlykščiausias vaistas, kurio poveikio lygiai nulis), nošpą (man skrandį po jo vėliau kelias dienas skauda), ibupromą, dolmeną... Padeda tik ketanovas, dolmenas, ibupromas. Bet ir tai ne nuo vienos tabletės padeda...

O ibuprofeną 600 bandei? smile.gif [man kol kas geriausias iš nereceptinių ir kaina normali] Bet šiaip su nuskausminamaisiais reik atsargiau, nes gali būti, kad tavo receptoriai jau šiek tiek atbuko ir todėl reikia vis didesnių dozių ir stipresnių vaistų.
Atsakyti
QUOTE(datu @ 2007 09 05, 18:38)
O ibuprofeną 600 bandei? smile.gif [man kol kas geriausias iš nereceptinių ir kaina normali] Bet šiaip su nuskausminamaisiais reik atsargiau, nes gali būti, kad tavo receptoriai jau šiek tiek atbuko ir todėl reikia vis didesnių dozių ir stipresnių vaistų.

Bandžiau. Nieko gero. beee.gif

Žinau, kad reikia atsargiau su tabletėm. mirksiukas.gif
Kai pradėjau gerti nakvišas, pastebėjau, kad ir skauda ne taip, ir ne tiek daug reikia suvartoti tablečių skausmą numalšinti. rolleyes.gif
Atsakyti
merginos, o kokio pavidalo perkat nakvisu alieju, kapsulem ar skysta (jei toks yra) g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 09 07, 11:17)
merginos, o kokio pavidalo perkat nakvisu alieju, kapsulem ar skysta (jei toks yra)  g.gif

Kapsulėmis.
Skysto nemačiau. O tok būna? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

As nakvisu alieju geriau pries 5m, man ji rekomendavo gerti kai tyriausi kruties guzeli onkologiniam. Geriau men, paskui pertrauka ir t.t kelis metus. Menesiniu skausmai nepraejo, ir toliau skauda baisiai, tai gerai, kad atsirado toks Nimesilis, man padeda. Man nieko baisau nerado, sake tyretu jis issikaidyt nuo n.aliejaus, bet reikia gerti daug metu, tipo, jis yra uzkerta kelia moteriskom onkologinem ligom.
Atsakyti
sveikutes.nakvisu aliejaus kapsules geriu jau antras menuo. pastebejau tai, kad sustiprejo nagai (nezinau, ar tikrai nuo siu kapsuliu), bet jie pradejo augti ir nebesisluoksniuoja bei neluzineja taip kaip anksciau. skaiciau jusu atsiliepimus, ir sunerimau del vieno.ar tikrai nakvisu aliejaus kapsules gali veikti kuno svori. ieskojau internete straipsniu apie si preparata, aisku visur aprasytas teigiamas poveikis moters organizmui. bet ar tikrai jos gali didinti apetita? paskutiniu metu, pati pastebejau, kad manasis poreikis valgiui padidejes g.gif labai tikiuosi, kad ne nuo siu kapsuliu. man apetitas pakyla savaite pries kiekvieno menesio ivyki.tad galvoju, kad ir si karta apetito padidejimas atsirado del menstruaciju.
Atsakyti
Gėriau nakvišų aliejų, nebuvo jokio apetito padidėjimo, o taip norėtųsi ax.gif .
Atsakyti
po kiek kapsuliu geriat i diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2007 09 09, 14:34)
po kiek kapsuliu geriat i diena  g.gif

po viena kapsule per diena, joje yra 1000 mg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linijad @ 2007 09 09, 22:14)
po viena kapsule per diena, joje yra 1000 mg 4u.gif

tai maniske silpnsesne 500mg ir gerdavau po viena, tai gal tada po dvi reikia "damust" g.gif juk blogiau nebus
Atsakyti