Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 10, 15:42)
Tas bistro yra tame pačiame pastate, bet turi atskirą įėjimą. Todėl galima drąsiai ten eiti, net jei ir neinat į muziejų 4u.gif Kainos ir kokybės santykis man ten patiko labiausiai.

skonis man nelabai patiko. Pirkau grikiu su karsta darzoviu kose ir karstais burokeliais ir pasiemiau salotu, sumokejau 14,5 zl. Nepigu, bet ir nebuvo labai skanu, gailejausi, kad taip emiau. Galejau tik salotu, nes jos buvo skanios. Karstas patiekalas nelabai, mano kompanijonai valge guliasa, jiems irgi nelabai skonis patiko.
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 08 10, 11:15)
Vilniaus man atrodo jaukesnis.

Skonio reikalas. Man Varsuva labiau patiko. Vilniuje mazai lankytinu vietu: aplink katedra ir Pilies gatve.. Varsuvoje laiko pritruko, parku nepamaciau, rumu ant vandens ir fontano, reikes dar vaziuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2011 08 11, 13:06)
skonis man nelabai patiko. Pirkau grikiu su karsta darzoviu kose ir karstais burokeliais ir pasiemiau salotu, sumokejau 14,5 zl. Nepigu, bet ir nebuvo labai skanu, gailejausi, kad taip emiau. Galejau tik salotu, nes jos buvo skanios. Karstas patiekalas nelabai, mano kompanijonai valge guliasa, jiems irgi nelabai skonis patiko.

Tai be abejonės, čia priklauso, ką ėmėte. Matyt, man taip pasisekė. Ir mano kompanijai ten viskas buvo skanu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2011 08 11, 13:06)
Man Varsuva labiau patiko. Vilniuje mazai lankytinu vietu: aplink katedra ir Pilies gatve.. Varsuvoje laiko pritruko, parku nepamaciau, rumu ant vandens ir fontano, reikes dar vaziuoti  smile.gif

Na man jaukumas nelabai siejasi su lankytinų vietų skaičiumi, tai yra daugiau jausmas smile.gif Dėl lankytinų vietų pritariu, bet tai irgi natūralu, nes pats miestas didesnis su trigubai daugiau gyventojų.

Na mes pamatėme viską, ką norėjom pamatyti, išskyrus fontanų šviesų šou. Tai dėl jo kitą kartą ir važiuosim kad nors biggrin.gif O net maži parkeliai centre gražūs ir išpuoselėti wub.gif O čia išvis pasaka wub.gif
Atsakyti
pritariu aulinai, man irgi Varsuva daug mielesne, jaukesne nei Vilnius. Vilnius palyginus, net ir nykokas. Bet aisku kiekvienam skirtingai.
Dziaugiuos,kad ten gryztu po savaites wub.gif
Atsakyti
Labai noreciau paklausti buvusiu- ar toli autobusu stotis Warszava Centralna nuo gelezinkelio stoties Warszava Centralna? Pagal pavadinima kaip ir ta pati vieta, bet noreciau zinanciu pasiklaust, nes laiko is traukinio i autobusa persesti- 25 min.
Nezinau ar spetume, o kitas autobusas tik ryte, tai reiketu 10 valandu stoty pralaukti...

Labai noreciau paklausti buvusiu- ar toli autobusu stotis Warszava Centralna nuo gelezinkelio stoties Warszava Centralna? Pagal pavadinima kaip ir ta pati vieta, bet noreciau zinanciu pasiklaust, nes laiko is traukinio i autobusa persesti- 25 min.
Nezinau ar spetume, o kitas autobusas tik ryte, tai reiketu 10 valandu stoty pralaukti...
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2011 08 22, 10:10)

Tas pats namas 4u.gif Rūsy stoja traukiniai, o viršuje ant gatvės - autobusai. 25 min visiškai pakaks persėdimui, jeigu tik traukinys nevėluos. Šiaip stotis gana klaidi ir didelė, tad išsiaiškinkite tiksliai kuriame jos kampe stovės jūsų autobusas, kad negaištumėte laiko ieškodami.
Atsakyti
Sveiki
Noriu buvusių Varšuvoje paprašyti pagalbos, kad paiškintų kaip iš autobusų stoties (Zachodnia) atsirasti traukinių centinėje stotyje. Kur nusipirkti bilietą į traukinį (yra kasa ar pačiame traukinyje)?
Atsakyti
QUOTE(lodore @ 2011 10 08, 09:32)
Sveiki
Noriu buvusių Varšuvoje paprašyti pagalbos, kad paiškintų kaip iš autobusų stoties (Zachodnia) atsirasti traukinių centinėje stotyje. Kur nusipirkti bilietą į traukinį (yra kasa ar pačiame traukinyje)?

o jei vaziuojate lietuvos autikais, tai kodel nenorite islipti centralny stotyje?jie ten stoja..tenprie pat traukiniu stotis,
Atsakyti
Važiuoju Ecoline autobusu, stoja tik Zachodnia stotyje, nebent reiktų su vairuotoju tartis g.gif
Atsakyti
Smagu pasidalinti nemokamomis lankytinomis vietomis Varšuvoje. Tikiuos pravers kam nors: )
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 10 19, 12:00)
Smagu pasidalinti nemokamomis lankytinomis vietomis Varšuvoje. Tikiuos pravers kam nors: )

labai gera nuoroda thumbup.gif
o kur tie grojantys ar šokantys fontanai yra ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AukleZig @ 2011 10 19, 13:00)

bigsmile.gif Kaip laiku ir vietoje įdėjote nuorodą thumbup.gif Kaip tik esam suplanavę kelionę į Varšuvą artimiausiu metu.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 10 19, 13:36)
bigsmile.gif Kaip laiku ir vietoje įdėjote nuorodą thumbup.gif Kaip tik esam suplanavę kelionę į Varšuvą artimiausiu metu.
Ačiū 4u.gif

Nėr už ką, dabar kelionės čia tikrai nebrangios - tam ir skirta, kad naudinga būtų taupantiems, nes pripažinkim, kad net jei ir turi pinigų mielai apžiūri viską, už ką mokėt nereikia. Jei netyčia aptiksite kažką, ko čia neparašėm, praneškit tobulėti reikia juk: )
o šiaip šiek tiek sudarėm tokių gidų ir kitiems lankomiems miestams: Londone, Paryžiuje, Prahoje, Berlyne, Barselonoje, Romoje ir tikiu, kad bus daugiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lineikė @ 2011 10 19, 13:04)
labai gera nuoroda thumbup.gif
o kur tie grojantys ar šokantys fontanai yra ? g.gif

Grojantys fontanai yra senamiesčio dalyje paėjus už barbakano, dešiniau. Nusileidus laiptais nuo kalno papulsite į atvirą tvarkingą žaliąją zoną, kur fontanai yra: )

Fotoįspūdžiai, tarp kurių ir fontanas: )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AukleZig: 19 spalio 2011 - 14:18