Ui, musu tai labai pagal mano ir vyro norus ir poreikius buvo
pirma diena nuvyke iskurem ir isejom apsizvalgyti aplink viesbuti, pasedejom kavinukese, perejom pozemine i kita kelio puse, pasniukstinejom siek tiek po parduotuves
radau nuostabia namu parduotuve, kur galejau beveik ten ir pasilikt kiek groziu namams
pasiklauseme jaunimo koncertelio su bugnais salimais, zodziu, grynai pailsejom, nes kelemes pries 5, kelione ilga, miegoti nelabai sekesi, tad bimbinejom aplink viesbuty iki vakaro
Stalino pirsta istyrinejom
Na, o ryta pakile jau judejom i senamiesti, ismaisem viska pirmyn atgal, turgaus aikste, baznycias,karaliu rumai, grizom papietauti i Loft kavine salia viesbucio ir patraukem link Lazienki parko, aisku, gudravom, nes nelabai arti jis, vaziavom taksi, o grizti nesiseke pagauti kas parveztu, tad beveik pasiklyde, su lengva mano panika parkeliavom namo jau nakty
bet uztad kiek matem grazaus miesto, ambasadas, apsviesta Stalina pirsta ivairiausiom spalvom, ir siaip visos gatveles pilnos kavinukiu, naktinio gyvenimo, smagu buvo prasiblaskyt...ko pasekoje iveikti atgal 8 km nuo parko vartu
jau nekalbu kiek ju visa diena susisuko. Lazienki parkas puikus, vaiksciok o vaiksciok, net kavinuke yra, kurioje nerealiai skanus karstas obuoliu pyragas
Belvederio rumai vakare pasakisko grozio. Salia Lazienki yra ir paminklas Shopenui, galima paklausyti muzikos, pasedeti ir pasimegauti vaizdu bei ramybe
Draugai sake paatostogavom puikiai, nes keliauti ir nepasiklysti - tai ne kelione
Liko neaplakytas Koperniko muziejus, zoo sodas, bet kitam kartui jau, nes per viena diena neimanoma visko. o kitos dienos 12 val jau judejm link namu, bet kiek pavyko pamatyti, esu patenkinta iki dangaus ir atgal, net vyras ejo ir net necerske
Pats kaltas, padovanojo kelione, teko ir taikytis
Reziume, miestas nuostabiai grazus, senamiestis nuostabus, pilnas zmoniu, o kaip ten grazu vasara...kai visi parkai suzaliuoja, vien Lazienki jauciu reikia pusdienio. zodziu, pliusas didelis uzdetas, kabliukas pagautas
nors siandien koju visai nejauciam , bet dar gyvensim ilgai savaitgalio ispudziais. tik jau kazin ar autobusu grizciau, issedeti 9 val autobuse...su sava masina keliausim dar karta ir su vaikais, tam ir palikom pora objektu, kurie jiems turetu patikti