Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(Melajja @ 2017 03 28, 14:58)

O aš paklausiu apie parkingą prie oro uosto Modlin, gal kuriai teko palikti mašiną šalia oro uosto aištelėj, ir gali rekomenduoti?

parkingas prie Modlin ir mane domina. Gal kas turit patirties??
Atsakyti
QUOTE(mirta33 @ 2017 03 31, 18:24)
parkingas prie Modlin ir mane domina. Gal kas turit patirties??

dabar pati atsakysiu smile.gif susiradau, kad per https://www.parkvia.com 12 parų - 45 zlotai. Nemokamai nuveža iki oro uosto ;)
Atsakyti
Varsuva nereali smile.gif Ispudziu begales, pasirodo, kad mokame ir patys keliaut, jei ensugebam nueiti, pasikvieciam i pagalba taxi biggrin.gif tik tiek, kad pusantros dienos isties mazai ten, bet didziaja dauguma centre aplankem, ir tikrai zinau, kad grisim velei wub.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 04 03, 17:32)
Varsuva nereali smile.gif Ispudziu begales, pasirodo, kad mokame ir patys keliaut, jei ensugebam nueiti, pasikvieciam i pagalba taxi biggrin.gif tik tiek, kad pusantros dienos isties mazai ten, bet didziaja dauguma centre aplankem, ir tikrai zinau, kad grisim velei wub.gif

Papasakokit savo maršrutą, mes dar tik deliojames...
Atsakyti
Ui, musu tai labai pagal mano ir vyro norus ir poreikius buvo biggrin.gif pirma diena nuvyke iskurem ir isejom apsizvalgyti aplink viesbuti, pasedejom kavinukese, perejom pozemine i kita kelio puse, pasniukstinejom siek tiek po parduotuves biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif radau nuostabia namu parduotuve, kur galejau beveik ten ir pasilikt kiek groziu namams biggrin.gif pasiklauseme jaunimo koncertelio su bugnais salimais, zodziu, grynai pailsejom, nes kelemes pries 5, kelione ilga, miegoti nelabai sekesi, tad bimbinejom aplink viesbuty iki vakaro biggrin.gif Stalino pirsta istyrinejom biggrin.gif

Na, o ryta pakile jau judejom i senamiesti, ismaisem viska pirmyn atgal, turgaus aikste, baznycias,karaliu rumai, grizom papietauti i Loft kavine salia viesbucio ir patraukem link Lazienki parko, aisku, gudravom, nes nelabai arti jis, vaziavom taksi, o grizti nesiseke pagauti kas parveztu, tad beveik pasiklyde, su lengva mano panika parkeliavom namo jau nakty biggrin.gif bet uztad kiek matem grazaus miesto, ambasadas, apsviesta Stalina pirsta ivairiausiom spalvom, ir siaip visos gatveles pilnos kavinukiu, naktinio gyvenimo, smagu buvo prasiblaskyt...ko pasekoje iveikti atgal 8 km nuo parko vartu biggrin.gif jau nekalbu kiek ju visa diena susisuko. Lazienki parkas puikus, vaiksciok o vaiksciok, net kavinuke yra, kurioje nerealiai skanus karstas obuoliu pyragas biggrin.gif Belvederio rumai vakare pasakisko grozio. Salia Lazienki yra ir paminklas Shopenui, galima paklausyti muzikos, pasedeti ir pasimegauti vaizdu bei ramybe
Draugai sake paatostogavom puikiai, nes keliauti ir nepasiklysti - tai ne kelione biggrin.gif Liko neaplakytas Koperniko muziejus, zoo sodas, bet kitam kartui jau, nes per viena diena neimanoma visko. o kitos dienos 12 val jau judejm link namu, bet kiek pavyko pamatyti, esu patenkinta iki dangaus ir atgal, net vyras ejo ir net necerske biggrin.gif Pats kaltas, padovanojo kelione, teko ir taikytis biggrin.gif

Reziume, miestas nuostabiai grazus, senamiestis nuostabus, pilnas zmoniu, o kaip ten grazu vasara...kai visi parkai suzaliuoja, vien Lazienki jauciu reikia pusdienio. zodziu, pliusas didelis uzdetas, kabliukas pagautas biggrin.gif nors siandien koju visai nejauciam , bet dar gyvensim ilgai savaitgalio ispudziais. tik jau kazin ar autobusu grizciau, issedeti 9 val autobuse...su sava masina keliausim dar karta ir su vaikais, tam ir palikom pora objektu, kurie jiems turetu patikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 03 balandžio 2017 - 18:53
QUOTE(knopke* @ 2017 04 03, 19:45)
Ui, musu tai labai pagal mano ir vyro norus ir poreikius buvo biggrin.gif pirma diena nuvyke iskurem ir isejom apsizvalgyti aplink viesbuti, pasedejom kavinukese, perejom pozemine i kita kelio puse, pasniukstinejom siek tiek po parduotuves biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif radau nuostabia namu parduotuve, kur galejau beveik ten ir pasilikt kiek groziu namams biggrin.gif pasiklauseme jaunimo koncertelio su bugnais salimais, zodziu, grynai pailsejom, nes kelemes pries 5, kelione ilga, miegoti nelabai sekesi, tad bimbinejom aplink viesbuty iki vakaro biggrin.gif Stalino pirsta istyrinejom biggrin.gif

Na, o ryta pakile jau judejom i senamiesti, ismaisem viska pirmyn atgal, turgaus aikste, baznycias,karaliu rumai, grizom papietauti i Loft kavine salia viesbucio ir patraukem link Lazienki parko, aisku, gudravom, nes nelabai arti jis, vaziavom taksi, o grizti nesiseke pagauti kas parveztu, tad beveik pasiklyde, su lengva mano panika parkeliavom namo jau nakty biggrin.gif bet uztad kiek matem grazaus miesto, ambasadas, apsviesta Stalina pirsta ivairiausiom spalvom, ir siaip visos gatveles pilnos kavinukiu, naktinio gyvenimo, smagu buvo prasiblaskyt...ko pasekoje iveikti atgal 8 km nuo parko vartu  biggrin.gif jau nekalbu kiek ju visa diena susisuko. Lazienki parkas puikus, vaiksciok o vaiksciok, net kavinuke yra, kurioje nerealiai skanus karstas obuoliu pyragas biggrin.gif Belvederio rumai vakare pasakisko grozio. Salia Lazienki yra ir paminklas Shopenui, galima paklausyti muzikos, pasedeti ir pasimegauti vaizdu bei ramybe
Draugai sake paatostogavom puikiai, nes keliauti ir nepasiklysti - tai ne kelione biggrin.gif Liko neaplakytas Koperniko muziejus, zoo sodas, bet kitam kartui jau, nes per viena diena neimanoma visko. o kitos dienos 12 val jau judejm link namu, bet kiek pavyko pamatyti, esu patenkinta iki dangaus ir atgal, net vyras ejo ir net necerske biggrin.gif Pats kaltas, padovanojo kelione, teko ir taikytis biggrin.gif

Reziume, miestas nuostabiai grazus, senamiestis nuostabus, pilnas zmoniu, o kaip ten grazu vasara...kai visi parkai suzaliuoja, vien Lazienki jauciu reikia pusdienio. zodziu, pliusas didelis uzdetas, kabliukas pagautas biggrin.gif nors siandien koju visai nejauciam , bet dar gyvensim ilgai savaitgalio ispudziais. tik jau kazin ar autobusu grizciau, issedeti 9 val autobuse...su sava masina keliausim dar karta ir su vaikais, tam ir palikom pora objektu, kurie jiems turetu patikti

Vat tas lazienki parkas ir mane gundo. Tik nzn ar spesim, nes mūsų tikslas kopernikas ir zoo, o visa kita kur spesim...
Atsakyti
Mes su vyru pasitarem, kad jau mudu ir be zoo apsieisim, su vaikais reikia ten vaziuot, o ir Kopernike vaikam labai patinka, kiek zmones pasakojo, tad pasilikom situs objektus seimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 03, 19:44)
Vat tas lazienki parkas ir mane gundo. Tik nzn ar spesim, nes mūsų tikslas kopernikas ir zoo, o visa kita kur spesim...

mes Kopernike praktiškai visą dieną išbuvom

Lazienki parkas vaikams tai nelabai, jiems greit pabodo, o man ten labai smagu buvo pasivaikščioti
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 04 03, 21:15)

Lazienki parkas vaikams tai nelabai, jiems greit pabodo, o man ten labai smagu buvo pasivaikščioti

Kad vaikas tik 1 ir tam jau 11 metų, manau išgyventų tą parką... Be to ji iš tų - kur lygioj vietoj mėgaujasi ir randa sau pramogų... Tik va su laiku bėda... Mes turesim pilną šeštadienį ir sekmadienį kažkada turim grįžti į lt... Kelias tolimas, nesinori į naktį traukt, nors į priekį vyksim irgi naktį...
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 04 03, 21:15)

butent taip isgirde is kitu ir nusprendem, kad geriau kokybiskai, o ne prabegom, nes tos vienos dienos kaip maza ten ax.gif bet kadangi vaziavom romantisko poilsio , tai visko gavom daugiau net nei tikejausi wub.gif
Atsakyti
Smagi kelionė, knopke 4u.gif

Mums 2,5 dienų neužteko ax.gif Vyras net buvo nustebęs ką mes tiek daug laiko veiksime, bet pasirodo net per tą laiką neįveikėm plano.

Be abejo ir Kopernikas ir Zoo šeimyninės pramogos, bet ir be vaikų smagu ten praleisti laiką. Zoo pasivaikščiojimui tikrai reikia nemažiau 4-5 val., mes išvaikščiojome 6 val.
Kopernike užtrukome apie 4 val., atrodo ne tiek ir daug, galima dar kokį objektą prijungti, bet po tiek laiko ant kojų jau norisi poilsio, tuo labiau, kad mūsų pagrindinis labai intensyvios kelionės tikslas buvo kalnai, tad reikėjo truputi taupyti jėgas.

Manau Varšuvai reikėtų skirti pilnas apie 4-5 d., kad nebegte, o mėgaudamiesi viską apčiuopti.
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 03, 20:28)
Kad vaikas tik 1 ir tam jau 11 metų, manau išgyventų tą parką... Be to ji iš tų - kur lygioj vietoj mėgaujasi ir randa sau pramogų... Tik va su laiku bėda... Mes turesim pilną šeštadienį ir sekmadienį kažkada turim grįžti į lt... Kelias tolimas,  nesinori į naktį traukt, nors į priekį vyksim irgi naktį...

labai bėgant gal ir galima spėt, bet aš po koperniko (kaip suprantu jūs ten šeštadienį planuojat eit), nebeičiau į Lazienki parką, geriau jau po senamiestį pavaikščiočiau.
Atsakyti