Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(Kriiste @ 2017 03 30, 13:19)
O kokia kalba rašyti? Man realiai 9 bilietų reiktų, bet imciau 10, pigiau gaunas nei pavienius...

Aš visur rašiau anglų/rusų, bet dauguma atsakydavo angliškai arba lenkiškai, rusiškai pavieniai.
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 03 30, 13:10)
Nežinau, kažkaip keistai su tais grupiniais... Bandžiau skirtingus bilietų kiekius vesti, duoda jūsų norimą datą, bet laiko neduoda pasirinkti, kitą kartą su kitu skaičiumi jau neaktyvuota balandžio 29...
Siūlau jiems emailu parašyti ir susitarti, kad rezervuotų, o apmokėti kaip jie rašo, kad galima ir pavedimuir vietoje kasoje.

o kitai dienai tai man duoda ir laiką aktyvuot ir pirkt grupinį
Matyt nebėra tai dienai grupinių
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 30, 13:29)
o kitai dienai tai man duoda ir laiką aktyvuot ir pirkt grupinį
Matyt nebėra tai dienai grupinių

Matyt nebėra, nes ir man 04.30 duoda... bet va kaip žmones klaidina, nuspalvinta data žaliai, o bilietų nėra blink.gif
Atsakyti
o įdomu daug ten tos kainos skiriasi?
gal galima pavienius tuomet susirinkt, nes jų pakankamai daug dar yra
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 30, 14:43)
o įdomu daug ten tos kainos skiriasi?
gal galima pavienius tuomet susirinkt, nes jų pakankamai daug dar yra

O jūs kainas matot? Aš tai ne... Reiktų gal prie PC sest, bet darbe ner galimybių... Aš tik ziurejau, jog bilietas 27 kainuoja, o grupinis už 10 +1 tik 160 - tad pigiau... Nebent ne taip suprantu...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 03 30, 13:46)
O jūs kainas matot? Aš tai ne... Reiktų gal prie PC sest, bet darbe ner galimybių... Aš tik ziurejau, jog bilietas 27 kainuoja, o grupinis už 10 +1 tik 160 - tad pigiau... Nebent ne taip suprantu...

suaugusiam 27 vaikams 18
šeimai (2+2) 72
Atsakyti
Grupinis 15 zl zmogui + 1 asmuo nemokamai
Individualus suaugusiam be nuolaidos - 27 zl.

Kriiste, o gal jums apsimokėtų imti šeimyninius bilietus, nebent važiuojate visi suaugę?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2017 03 30, 14:56)
Grupinis 15 zl zmogui + 1 asmuo nemokamai
Individualus suaugusiam be nuolaidos - 27 zl.

Kriiste, o gal jums apsimokėtų imti šeimyninius bilietus, nebent važiuojate visi suaugę?

Tik 1 vaiką vezames, 8 suaugę... Tiesa studentų yra, nors irgi galvoju, kad tik 1
Atsakyti
Gal yra vaziuojanciu rytoj su Makalium?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 03 30, 14:20)
Tik 1 vaiką vezames, 8 suaugę... Tiesa studentų yra, nors irgi galvoju, kad tik 1

Tada tikrai grupinis geriau apsimoka
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 03 30, 15:30)
Tada tikrai grupinis geriau apsimoka

Aha... Tik kaip ji įsigyti?
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 03 30, 14:44)
Aha... Tik kaip ji įsigyti?

pabandykit užklaust visgi jų
arba kitą dieną važiuokit
Atsakyti