Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(baka2 @ 2017 01 31, 22:33)
Sveiki,
apie Koperniko muzieju, reiketu patarimo, nusprendem aplankyti, bet ar pirkti tik pagrindii bilieta ar "prikabinti" ka nors papildomai, pvz.planetariuma ar kokia laboratorija. Nes jei ten viskas tik lenku kalba, tai uzteks pagrindinio bilieto... kas buvot, patarkit. Is anksto dekui  4u.gif

Planetariume galima išnuomoti audiogidą anglų kalba, už jį reikia palikti asmens dokumentą arba 300 zl. užstatą. Laboratorijos deja tik lenkų kalba. Tad jum patiems spręsti ar jum bus suprantamai ir įdomiai. Mes nebuvome nei ten nei ten.
P.S. Jus galite nusipirkti tik pagrindinį bilietą, o vėliau jei turėsite noro nusipirkti ir papildomų, tik tuo atveju reiktų turėti omenyje, kad gali nebelikti tos dienos papildomų biletų.
QUOTE(keistuole @ 2017 02 01, 08:48)
mes buvom tik pagrindiniam, tai mano vaikams buvo per akis visko.

drinks_cheers.gif Mums irgi pilnai užteko pagrindinių eksponatų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktoshka: 01 vasario 2017 - 09:20
Ten visko labai daug, man atrodo, kad buvom apie 4 val be jokiu papildomu planetariumu ar laboratoriju ir tai aisku, kad ne viska isbandem. Tad kaip pirmam kartui rinkciaus tik pagrindini bilieta.
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2017 01 31, 23:33)
Sveiki,
apie Koperniko muzieju, reiketu patarimo, nusprendem aplankyti, bet ar pirkti tik pagrindii bilieta ar "prikabinti" ka nors papildomai, pvz.planetariuma ar kokia laboratorija. Nes jei ten viskas tik lenku kalba, tai uzteks pagrindinio bilieto... kas buvot, patarkit. Is anksto dekui  4u.gif

Laba, pirkome tik pagrindini bileta. Vaikai 6 ir 11 m tuo metu buvo (vasara), kol viska isbandeme, apejome ar bandeme isiaiskinti geras pusdienis praejo, vaikai pavargo, isalko.Gerai kad antram aukste idomesti eksponatai joms buvo tai vel atgijo zingeidumas.
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms dėl Koperniko muziejaus 4u.gif Bandau internetu pirkti bilietus, nors ten taip neaišku... tikiuosi pavyks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baka2: 02 vasario 2017 - 21:48
Sveiki, laukia kelione i Varsuva per Makaliu, i graziausia Varsuvos viesbuti centre, bet kelione savarankiska, patarkite, kur galima nueiti, ka pamatyti aplink centra?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 03 27, 08:23)
Sveiki, laukia kelione i Varsuva per Makaliu, i graziausia Varsuvos viesbuti centre, bet kelione savarankiska, patarkite, kur galima nueiti, ka pamatyti aplink centra?

Galima pasivaikscioti senamiestyje ir nowy swiat gatveje, pakilti i apzvalgos aikstele culture of palace and science.Jeigu domina galima ir i koki muzieju pagal interesus (koperniko ar pan).
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 03 27, 09:23)

centre yra milžniškas parkas su fontanais, ežeriukais, povais " Lazienki Krolewskie" - labai mums patiko
Atsakyti
Aciu, uzsirasau i atmintine, mes vaziojame labiau paspokinet i senamiesti, romantikos pagaudyt pavasarines, nezinau, ar mano vyras labai nores i koki muzieju biggrin.gif Sakykite, o baznycia toli nuo viesbucio? Apskritai, kaip susisiekimas, taksi? Kur pavalgyti galima aplink viesbuti, kad nepasiklystume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 03 28, 09:53)
Aciu, uzsirasau i atmintine, mes vaziojame labiau paspokinet i senamiesti, romantikos pagaudyt pavasarines, nezinau, ar mano vyras labai nores i koki muzieju biggrin.gif Sakykite, o baznycia toli nuo viesbucio? Apskritai, kaip susisiekimas, taksi? Kur pavalgyti galima aplink viesbuti, kad nepasiklystume biggrin.gif

Susisiekimas Varsuvoje labai geras ir patogus.Restoranai centre ir senamiestyje ant kiekvieno kampo. Del baznycios nezinau kokia reikalinga, google maps iveskite savo viesbuti ir pasiziurekite.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 03 28, 10:53)

mes visur naudojam tripadvisorį ir visuomet pasiteisina! Ieškoti kur geriausi pierogi (tipo kaip koldūnai ) o spurgų tik į Cukierna Pawlowicz! vien dėl jų norėčiau grįžt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2017 03 28, 13:28)
mes visur naudojam tripadvisorį ir visuomet pasiteisina! Ieškoti kur geriausi pierogi (tipo kaip koldūnai ) o spurgų tik į Cukierna Pawlowicz! vien dėl jų norėčiau grįžt  biggrin.gif

aš irgi naudoju tripadvisor'į labai dažnai, bet nepasakyčiau, kad jis man 100 proc pasiteisina
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2017 03 27, 10:23)

Galima pakiti į panoramą, tame pastate priešais Jūsišį viešbūtį, tik neikit į to pastato muziejų pirmam a., visiškai nieko vertas. Pavažuokit būtinai iki senamiesčio, ten Karalienės (berods taip vadinas) rūmus galima aplankyt, ne muziejus ten, šiaip į prabangą pasižvalgyt. Ir Lazienki parkas vertas dėmesio.
Dar pamenu kai domėjausi lankytinais objektais, pasirodė įdomi biblioteka, ji šalia Koperniko muziejaus randasi, tikliau įrengtas sodas ant bibliotekos, ar kažkas panašaus, ga kuri narė lankėsi ir smulkiau papasakos kas ten per reikalas.

O aš paklausiu apie parkingą prie oro uosto Modlin, gal kuriai teko palikti mašiną šalia oro uosto aištelėj, ir gali rekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 28 kovo 2017 - 15:09