Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(DO&RU @ 2016 08 24, 12:41)
Na kodel to neparasete pries manaja kelione.... Buciau jusu posta macius pries kelione buciau ir as ejusi ieskoti tokiu egzotisku ledu .

mes tik sekmadienį grįžom beveik negyvos....
Ecolines patingėjo įjungti kondicionierių. Neįmanoma buvo miegoti...

QUOTE(MajaLi @ 2016 08 24, 12:46)
Man atrodo bilietas visai dienai 24v tranporto vienam 15 zlotu (bent as toki perku), jus rasote 21 dviem? blink30x30.png

O kur tokie ledai?Gal Grycan ledaineje?

susiradau - 15 suaugusiam ir 7,5 vaikui, akurat 22,5, apsiskaičiavau.

Nepažiūrėjome kaip ten vadinosi, senamiestyje, itališkų ledų parduotuvė ax.png
Atsakyti
Ne, ne ta lodziarna biggrin30x30.png biggrin30x30.png biggrin30x30.png Arčiau Senamiesčio turgaus aikštės biggrin30x30.png

Bet žinosim, ko ieškoti kituose miestuose biggrin30x30.png
Atsakyti
Savo pasakojimą nedrįsau talpinti tiesiogiai forumą, kadangi labai daug informacijos su nuotraukom. Varšuvai skyrėm pirmąsias 3 dienas ax.gif

11 dienų atostogos po Lenkiją 4u.gif
Atsakyti

Sveiki,

Gal galite apartamentų pavadinimą parašyti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 206: 29 gruodžio 2016 - 15:05
Labas,
Važiavom į Varšuvą autobusu, išankstinė nuomonė apie Lenkiją buvo ne kokia, net nežinau kodėl, bet ten nuvykus nuomonė gerokai pasikeitė iš tiesų Varšuva paliko gerą įspūdį, gan kosmopolitiškas miestas, yra ką pamatyti ir nuveikti, turėjom tik vieną parą, kuriso buvo per mažai. Čia aprašėm ir sudėjom nuotraukas iš to ką spėjom pamatyti: https://kurdabar.lt/.../06/03/varsuva/
4u.gif
Atsakyti
Kam aktualu, neblogos viebuciu kainos siulomos su akcija.
Atsakyti
aš tai pabūsiu nepopuliari, bet Koperniko muziejus mano akimis nevertas nei laiko nei pinigų... Esu mokslo muziejų mėgėja. Visur kur būnam, aplankom... Mes kai buvom, tai neskaitant, kad labai daug eksponatų neveikė, bet ir veikiantys sustatyti taip, kad neįmanoma naudotis. pvz pastatytas prieš saulėtą langą, kad ekrane nieko nesimato. arba pvz instrukcijos tik lenkų kalba... arba visai nėra instrukcijų.. ir eksponatai man nebuvo įdomūs. apie žmonių minias net nekalbu... prieiti prie įdomesnių eksponatų - be šansų.

Specialiai dėl jo važiuoti į Varšuvą nuoširdžiai nerekomenduoju. Tartu Ahaa centras kokius 2 milijonus kartų geresnis. Mano vaikai, nuo 4 iki 12 metų, puse dienos ten prasidavė ir išeit nenorėjo.
Atsakyti
Laba diena smile.gif Kas lankėtės Varšuvoje Wilanow rūmuose ir parke - kiek maždaug laiko patartumėte tam skirti? Ar keturių valandų užtektų ir rūmams, ir parkui?
Atsakyti
QUOTE(Vasariukas76 @ 2017 01 18, 13:23)
Laba diena smile.gif Kas lankėtės Varšuvoje Wilanow rūmuose ir parke - kiek maždaug laiko patartumėte tam skirti? Ar keturių valandų užtektų ir rūmams, ir parkui?

Nebuvome, bet į užklausimą atsakė, kad lankymas visų istorinių pastatų užtrunka apie 3 val, o pačio parko apie 1,5 val. Nors tai tikrai ne rodiklis, viskas individualu. Mes Zoo užtrukome apie 6 val., nors visi rekomendavo apie 4 mirksiukas.gif Manau visada reikia turėti atsargoje nors pusvalanduką.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Norėjau paklausti, ar kas buvo Varšuvos zoologijos sode balandžio mėnesį. Ar ten ką nors jau galima pamatyti, ar visi žvėreliai dar kur nors žiemoti išvežti? Čia klausiu, nes kažkada nepagalvoję į Kauną žiemą nuvažiavom, tai tuščiais narvais "pasigrožėjom" ir tiek... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
apie Koperniko muzieju, reiketu patarimo, nusprendem aplankyti, bet ar pirkti tik pagrindii bilieta ar "prikabinti" ka nors papildomai, pvz.planetariuma ar kokia laboratorija. Nes jei ten viskas tik lenku kalba, tai uzteks pagrindinio bilieto... kas buvot, patarkit. Is anksto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baka2 @ 2017 01 31, 22:33)
Sveiki,
apie Koperniko muzieju, reiketu patarimo, nusprendem aplankyti, bet ar pirkti tik pagrindii bilieta ar "prikabinti" ka nors papildomai, pvz.planetariuma ar kokia laboratorija. Nes jei ten viskas tik lenku kalba, tai uzteks pagrindinio bilieto... kas buvot, patarkit. Is anksto dekui  4u.gif

mes buvom tik pagrindiniam, tai mano vaikams buvo per akis visko.
Šiaip kai kurie ir eksponatai tik lenkų kalba užrašyti, kas užknisa.
Atsakyti