Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

jau atsikapsciau apie lengvatas moksleiviams, tai gautusi 15+15+7.5+7.5=45 zl.
o dar kazkoks grupinis bilietas yra uz 40 zl. kur iki 5 asmenu saitgaliui
ar kazkas gali pakomentuoti
ant bilietu raso STREFA 1 arba SREFA 1i2 ka cia reiskia?
Papildyta:
as cia su savimi pasitariu smile.gif
ar uzsionio moksleiviai 12 ir 15 metu butinai turi tureti tarptautini moksleivio paz.
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2016 06 08, 14:25)
jau atsikapsciau apie lengvatas moksleiviams, tai gautusi 15+15+7.5+7.5=45 zl.
o dar kazkoks grupinis bilietas yra uz 40 zl. kur iki 5 asmenu saitgaliui
ar kazkas gali pakomentuoti
ant bilietu raso STREFA 1 arba SREFA 1i2 ka cia reiskia?
Papildyta:
as cia su savimi pasitariu smile.gif
ar uzsionio moksleiviai 12 ir 15 metu butinai turi tureti tarptautini moksleivio paz.

Manau labiausiai jums apsimokes nupirkti bilieta skirta iiki 5 asmenu grupei, bilieto kaina 40 zlotu galioja nuo penktadienio 19 v iki pirmadienio 8 val, galioja metro, autobusam,tramvajam. Strefa 1 ir 2 galiojimo zonos, jos yra ant kiekvienos stoteles. Bet strefa 2 man dar ne karto neprireike, cia labiau uzmiestyje yra manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MajaLi: 08 birželio 2016 - 13:53
QUOTE(MajaLi @ 2016 06 08, 14:51)
Manau labiausiai jums apsimokes nupirkti bilieta skirta iiki 5 asmenu grupei, bilieto kaina 40 zlotu galioja nuo penktadienio 19 v iki pirmadienio 8 val, galioja metro, autobusam,tramvajam. Strefa 1 ir 2 galiojimo zonos, jos yra ant kiekvienos stoteles. Bet strefa 2 man dar ne karto neprireike, cia labiau uzmiestyje yra manau.

aciu... ar metro stotyje bilietu aparate galima grupini nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2016 06 08, 15:26)
aciu... ar metro stotyje bilietu aparate galima grupini nusipirkti?

Manau, kad taip. Bet islipsite tikriausiai Centrineje stotyje tai ten galesite nuspirkti, ten kur yra pozemines parduotuves yra ir kioskai kurie parduoda.Taip pat ten kur laikrasciu ir zurnalu kioskai gatvese irgi parduoda. Nzn ar aparatai, kurie parduoda bilietus turi toki bilieta, bet galite pasiziureti, tu savitarnos aparatu irgi daug.
Atsakyti
Sveiki,

rudenį buvau Varšuvoje, bet šį kartą vykstu su vaiku. Mane taip pat domina ar vaikui iš kitos šalies bus taikoma ta 50 procentų nuolaida? Kiek suprantu, tai tik Lenkijos piliečiams. Rygoje už transporto bilietą mokėjome pilną kainą. Gal kas susidūrėte? Būsime dviese, todėl žiūriu kas labiau apsimoka, ar pirkti atskirus bilietukus, ar tą savaitgalinį už 40 zl. galiojantį penkiems žmoniems. Ar Wilanow parkas jau yra Strefa 2?

Dal klausimas apie nuolaidas neįgaliam asmeniui ir jo lydėtojui. Gal kam teko susidurti pvz Kopernike, ZOO sode? Ar lietuviukui be tarptautinio pažymėjimo nuolaidos bus? Nes ZOO sode būtų nemokamai, o Kopernike pusę kainos.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2016 06 09, 20:11)
Sveiki,

rudenį buvau Varšuvoje,  bet šį kartą vykstu su vaiku. Mane taip pat domina ar vaikui iš kitos šalies bus taikoma ta 50 procentų nuolaida? Kiek suprantu, tai tik Lenkijos piliečiams. Rygoje  už transporto bilietą mokėjome pilną kainą. Gal kas susidūrėte? Būsime dviese, todėl žiūriu kas labiau apsimoka, ar pirkti atskirus bilietukus, ar tą savaitgalinį  už 40 zl. galiojantį penkiems žmoniems.  Ar Wilanow parkas jau yra Strefa 2?

Dal klausimas apie nuolaidas neįgaliam asmeniui ir jo lydėtojui. Gal kam teko susidurti  pvz Kopernike, ZOO sode? Ar lietuviukui be tarptautinio pažymėjimo nuolaidos bus? Nes ZOO sode būtų nemokamai, o Kopernike pusę kainos.

Aš grįžau smile.gif

grupinis tikrai šaunus bilietas, lengvai nusipirkome aparate nusileidę į metro. mums esant 4-iese apsimokėjo net labiau nei pirkt vaikams su 50 nuolaida, juolab rašo kad reikia tarptautinio moksleivio bilieto, jeigu kas planuoja būti ilgiau nei vieną parą tikrai net dviem apsimoka tas grupinis nuo penktadienio 19 val. iki pirmadienio 8 val. juolab jis yra strefa 1,2

Koperniko bilietus pirkau internetu, vaikams puse kainos, niekas neprašė jokių nei amžių nei moksleivio statusą nurodančio dokumento tik išdavė korteles...
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2016 06 15, 14:48)
Aš grįžau smile.gif

grupinis tikrai šaunus bilietas, lengvai nusipirkome aparate nusileidę į metro. mums esant 4-iese apsimokėjo net labiau nei pirkt vaikams su 50 nuolaida, juolab rašo kad reikia tarptautinio moksleivio bilieto, jeigu kas planuoja būti ilgiau nei vieną parą tikrai net dviem apsimoka tas grupinis nuo penktadienio 19 val. iki pirmadienio 8 val. juolab jis yra strefa 1,2

Koperniko bilietus pirkau internetu, vaikams puse kainos, niekas neprašė jokių nei amžių nei moksleivio statusą nurodančio dokumento tik išdavė korteles...

Ir mes grįžom. Buvom dviese. Mes taip pat pirkom tą 40 zlotų grupinį bilietą. Apsimokėjo, tuo labiau, kad norėjom išbandyt visas transporto rūšis. Dėl sportinio bėgimo centre, daug maršrutų buvo pakeista, tai net smagu buvo keist maršrutus.
Zoo mums buvo nemokamas, tad jei vaikas turi net LT neįgalumo pažymėjimą, tai jam ir lydinčiam asmeniui nekainuoja.
Koperniko muziejuje su tuo LT neįgalumo pažymėjimu, vaikui nemokamai, lydinčiam asmeniui -18 zlotų.

Oras mus lepino. Lietuvoje bjauriai lijo, Varšuvoje saulė šypsojosi 😊
Fontanų šou taip pat patiko
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2016 06 15, 14:02)
Fontanų šou taip pat patiko

O kas čia per fontanų šou? Kur jis yra ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(viktoshka @ 2016 06 15, 15:07)
O kas čia per fontanų šou? Kur jis yra  ax.gif ?

http://www.warsawtou...ann-161002.html

http://www.estrada.c...9_show_calendar
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2016 06 15, 18:32)

Ačiū labai už nuorodas aciuks.gif Nemačiau kažkaip aš jo niekur, būtinai aplankysie.
Atsakyti
Sveikos keliauninkes.
PLanuojames 3 seimos i Varsuva kokioms 2 dienoms. Tikslas - Koperniko mokslo centras, prie to pacio Varsuvos zoo sodas na ir dar kas nors trumpai apziurai.
Kaip patartumet keliauti? Autobusu? Su savo auto? Gal kas rekomenduotumete kur apsistoti 3 simoms po 4 zmones?
P.S. gal kas zino ar Varsuvos zoo sodas dirba pirmadieni. nerandu nei kainu nei darbo laiko suprantama kalba. O lenkiskai nei bum bum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DO&RU: 08 liepos 2016 - 09:07
QUOTE(DO&RU @ 2016 07 08, 09:33)
Sveikos keliauninkes.
PLanuojames 3 seimos i Varsuva kokioms 2 dienoms. Tikslas - Koperniko mokslo centras, prie to pacio Varsuvos zoo sodas na ir dar kas nors trumpai apziurai.
Kaip patartumet keliauti? Autobusu? Su savo auto? Gal kas rekomenduotumete kur apsistoti 3 simoms po 4 zmones?
P.S. gal kas zino ar Varsuvos zoo sodas dirba pirmadieni. nerandu nei kainu nei darbo laiko suprantama kalba. O lenkiskai nei bum bum  ax.gif

9.00 iki 18.00 val diba kazdien, bilietai 26 pl suaugusiam , 16 pl vaikam, dar yra visokiu 2+1, 2+2
viskas yra ju psl. http://www.zoo.waw.pl/en.html
Atsakyti