Įkraunama...
Įkraunama...

Varšuva

QUOTE(linole @ 2015 09 01, 22:47)
Dienos metu eini į prekybcentrį, pvz., Zloty terasy prie Centralnos stoties.
Nemokamai teko naudotis ir Stalino dovanos (Palace kultury i nauki) tualetais. (Dešinė pastato pusė, kur stoja Modlinbus autobusai). Nors nežinau, ar visada jie ten atrakinti.

Transporto - kuo šitas netinka?

* Ačiū, Linole smile.gif Rėmiausi Jūsų foto reportažo vaizdais. "Stalino dovanos" tualetą įsiminiau lotuliukas.gif

**Taip, žinau šį, ir maps.me Tamstos dėka 4u.gif bet man taip norisi ir popieriaus rankoje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 01 rugsėjo 2015 - 21:56
QUOTE(k** @ 2015 09 01, 22:55)
**Taip, žinau šį, ir maps.me  Tamstos dėka  4u.gif bet man taip norisi ir popieriaus rankoje  ax.gif

Jei turite galimybę naudotis išmaniuoju telefonu, patariu užmiršti popierių. Varšuvoje maps.me tobulai pakanka. 4u.gif Va, Zakopanėje tai dar norėjosi popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 09 01, 18:21)
Sveiki,
Turizmo informacija . Varšuvos https://www.google.l...FmzPnDZwKN8RQwA turizmo informacijos darbo laikas parašytas nuo pirmadienio iki penktadienio. Gal kas buvote susidūrę, negi jie tikrai nedirba savaitgalį??? Reikia transporto ir turistinio smulkesnio žemėlapių.

Dirba smile.gif -- > http://www.warsawtou...ation-1809.html
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2015 09 01, 23:19)

Geras. Bet aš tą patį žiūriu .Pas mane rodo nuo pirmadienio iki penktadienio ir lietuvių kalba . Tikėsiu Jūsų nuoroda, nes man palankiau
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2015 09 01, 23:03)
Jei turite galimybę naudotis išmaniuoju telefonu, patariu užmiršti popierių. Varšuvoje maps.me tobulai pakanka.  4u.gif Va, Zakopanėje tai dar norėjosi popieriaus.

Maps.me kažkaip atsinaujino ir mano senesnės laidos išmanusis jiems nebepatinka ax.gif Turiu ir popierinį žemėlapį, tik jis vos ne mano ūgio.
Žodžiu, palinkėkit man sėkmės, nes savo patrepsėjimais ir bilietais už 3€ , mane sugundėt. Savaitgalį bandysiu užkariauti Varšuvą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(k** @ 2015 09 02, 00:03)
Maps.me kažkaip atsinaujino ir mano senesnės laidos išmanusis jiems nebepatinka  ax.gif Turiu ir popierinį žemėlapį, tik jis vos ne mano ūgio.
Žodžiu, palinkėkit man sėkmės, nes savo patrepsėjimais ir bilietais už 3€ , mane sugundėt. Savaitgalį bandysiu užkariauti Varšuvą  wub.gif

Tuomet viskas suprantama dėl maps.me Mano jaunimo ta pati situacija dėl telefono.
Mano popierinis žemėlapis irgi mano ūgio. Bet yra mažytis langelis su išdidintu senamiesčio planu. Arba tokioje situacijoje susilankstau žemėlapį taip, kad atsiversčiau į miesto centrą/senamiestį iš karto.
Džiaugiuosi, kad mano pasakojimas sugundė kažkur nukeliauti. Tikiuosi, nenusivilsite. Geros išvykos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2015 09 02, 10:58)
Tuomet viskas suprantama dėl maps.me Mano jaunimo ta pati situacija dėl telefono.
Mano popierinis žemėlapis irgi mano ūgio. Bet yra mažytis langelis su išdidintu senamiesčio planu. Arba tokioje situacijoje susilankstau žemėlapį taip, kad atsiversčiau į miesto centrą/senamiestį iš karto.
Džiaugiuosi, kad mano pasakojimas sugundė kažkur nukeliauti. Tikiuosi, nenusivilsite. Geros išvykos.  4u.gif

Abi turime tą patį žemėlapį smile.gif Viskas bus gerai su juo, tuo labiau kad "namų darbai" padaryti.
Tiesa, naktį pabandžiau vėl parsisiųsti maps. me ( gal kokį 6 kartą smile.gif ), nes keli mėnesiai iki kelionės Paryžiun jis mano telefone veikė. Vėliau niekaip. Ir kaip nustebau... thumbup.gif Vėl veikia.
Ačiū už palinkėjimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k**: 02 rugsėjo 2015 - 10:29
QUOTE(abiga @ 2015 07 30, 20:10)
polskibus tiesiog pribloske kaina ir komfortu, o atkarpoje Krokuva- Varsuva net nemokamai vaisina kava ir uzkandziais. Visiems rekomenduociau.

o kaip su polskibus bilietais? g.gif Kažkaip nesupratau - ten tik to numerėlio el.laišku atsiųstu užtenka? ar kažkaip kitaip ? ir nei vardo kitu keleivių reikėjo, nei pavardės g.gif Tiek ecolines, tiek simple expres visko prirašyt reikėjo g.gif
Pinigus pervedžiau, o nieko nesupratau - help !!!!
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 09 04, 16:22)
o kaip  su polskibus bilietais?  g.gif Kažkaip nesupratau - ten tik to numerėlio el.laišku atsiųstu užtenka? ar kažkaip kitaip ? ir nei vardo kitu keleivių reikėjo, nei pavardės g.gif  Tiek ecolines, tiek simple expres visko prirašyt reikėjo g.gif
Pinigus pervedžiau, o nieko nesupratau - help !!!!

Važiavau su Polskibus prieš pora savaičių iš Varšuvos į Zakopanę ir atgal.
Užtenka tik numerėlio (mes turėjome atsispausdinę bilietą su numerėliu). Vardai pavardės ten niekam neįdomu, net keliaujant su jais iš Vilniaus.
Jūs turėjote gauti du laiškus: rezervacijos patvirtinimą ir el.bilietą. Tai tas e-ticket jiems ir reikalingas.
Informaciją apie savo bilietą galite pažiūrėti jų puslapyje, ten kur Manage my booking. Reikia įvesti tą ilgąjį numerį. Tik atidžiai veskite. Nes mano jaunimui iškilo abejonių, ar nupirko bilietus. Vedė bilieto numerį, sistema nieko nerado. Iškart pirkau naujus, nes po kelių valandų jau turėjo iš Vilniaus į Balstogę išvažiuoti. O paskui vėl įvedė senojo pirkimo numerį ir rado. Tai naujuosius atšaukinėjom, bet nemažas nuostolis gavosi.

Polskibus mažiau komfortiški autobusai nei Simple, bent jau man asmeniškai. Tad jei tik bus galimybė, pirmenybę teiksiu Simple. Ir antras minusas: truputį bardakas su bagažu. Mat bent jau Zakopanės reise jie neklijavo bagažo juostelių priduodant bagažą. Tai mūsų vienas bagažas atsirado visai kitoje bagažinėje, buvo panikos kelias minutes neradus jo ten, kur padėjome.
Bet šiaip viskas normaliai su tais Polskibus. Esame važiavę jau ne kartą ir tikrai dar važiuosime. drinks_cheers.gif

P.S. Mūsų nieks niekuo nevaišino. Nors į Zakopanę vėlavome beveik valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 04 rugsėjo 2015 - 15:44
Bent liepos men buvo akcija, kad vaisino Varsuva - Krokuva, tikrai ne del velavimo, o siaip. Man patiko ir autobusu patogumas, apie kaina net nesneku, juokingai maza. Del bagazo nezinau, prie saves turejom.Tikrai uztenka rezervacijos numerio, kas rode telefone, kas ant lapelio uzrasyta, net spausdint nebutina. O linija Varsuva - Zakopane turbut viena populiariausiu, nes bilietai palyginus su kitom kryptim brangesni.
Atsakyti
Ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Oi kaip nuraminot biggrin.gif
O dėl patogumo - jis man šįkart visai ne per labai rūpi - man svarbu tik iki Varšuvos nusigaut, nes iš ten skrydis mirksiukas.gif Keletą valandų pasimaskatuosim Varšuvos centre ir jau tada minsim į oro uostą mirksiukas.gif
Beje, gal kas iš karto papasakotų kaip ir kokiu transportu pigiausia ir patogiausia iki oro uosto nusibogint?
Iš anksto dėkoju 4u.gif (atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta - skaičiau tik keletą psl., ne visą temą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2015 09 04, 22:31)
Beje, gal kas iš karto papasakotų kaip ir kokiu transportu pigiausia ir patogiausia iki oro uosto nusibogint?
Iš anksto dėkoju 4u.gif  (atsiprašau, jei apie tai buvo rašyta - skaičiau tik keletą psl., ne visą temą blush2.gif )

Į kurį oro uostą: Varšuvos F. Chopin ar Modlin?

Jei į Modlin, pigiausia su persėdimais traukiniu. Greičiausia ir patogiausia Modlinbus autobusais.

F.Šopeno oro uostas pasiwkiamas traukiniu arba tramvajumi ir autobusais.
Atsakyti