Įkraunama...
Įkraunama...

Žemuogėlės

mes nepirkom jokiu sekliuku nieko... tiesiog buvom ant kapu ir ems ravejom zodziu priziurejome kapus ... o mergaites nubego i miska pabegiot rado zemuogiu krumu ir isrove(su saknelem) ir atnese gryze i vazoniuka isodinom ir sulaukem uogyciu ir grazu ir smagu smile.gif siulau galit ir taip apbandyti bet tai adrem pries gerus metus mergaites perliejo ir zemuogytes supuvo sad.gif augo kambari nes neturim keimo ar balkono

gal akm pravers praktika smile.gif
wub.gif ax.gif
Atsakyti
Norėjau pasikonsultuoti kur geriau pasodinti žemuoges.
Prisidaiginau, kai orai atšils planuoju išsodinti lauke, bet dabar mąstau kur susodinti būtų protingiau ir kad jos žiemą neiššaltų. Mano idėja jas įkurti kur nors netoli vaikų žaidimo kampo, todėl jos turi atrodyti ir dekoratyviai, taigi lysvė atkrinta. Ar jos neiššaltų per žiemą, jei susodinčiau į kokį medinį kubilą ar geldą, išskoptą rąstą?
Atsakyti
Manau neiššąltų ax.gif
Atsakyti
Jei bus ne žemėje, tikimybė, kad iššals-lieka. Gėriau įnešt į vėsų rūsį, jei planuojama kažkame augint.Norint, kad neiššaltų, reikia kažkuo šildančiu apsukti. Pvz jūros putos paklotu ir pačia jūros puta. Jei visa tai žiemai įkastumėt į žemė, to nereikėtų. Dideliam plote neiššals, visur kitur-tikimybė didelė, net ir tokiems paprastiems augalams..
Atsakyti
Užsigeidžiau ir aš žemuogių balkone užsiveist ax.gif
Kaip supratau, su daiginimu vargelio nemažai, ar ne? O jeigu daiginti, tai ko gero anksčiau jau reikėjo?
Matyt geriau bus daigelius sodinti? O kaži kur Vilniuje juos parduoda ir maždaug kada? Gal Kalvarijų turguj būna? O kada tuos daigelius sodinti, kad iš karto atviram balkone galėtų gyventi?
Ar tai kažkokia ypatinga rūšis, ar kokios sodo žemuogės?
Užverčiau klausimais, bet gal kuri gali padėti, labai norėčiau žemuogyčių... Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Pernai Kalvariju turguje maciau. TIk va kuriuo metu... g.gif , neprisimenu. Lyg ir po 0,50 ct buvo.
Atsakyti
Mielos mamytes, o kuri menesi reikia tas zemuoges paseti? Dabar aisku ankstoka, bet daug maz kada? Vasari? Kova? Balandi? Ar cia gaunasi taip, kad kuo anksciau pasejai - tuo anksciau uogu turi..
Dekui uz atsakyma, jei galima i AZ.
Atsakyti
Manau jau galima beveik sėti. Na kol pasiruoši ir vasaris ateis tongue.gif Jei skaitai rusiškai, paieškok rus tinklapiuose apie sėją. Buvau kažkada gerų straipsnių radus. O kaip ant pakelio parašyta?
Atsakyti
Tiesa pasakius, kol kas neturiu jokio pakelio smile.gif
Atsakyti
a mano ziemoja ystiklintam balkone, ne pas mane ir neturiu galimybes y jas paziuret.. bet turbut didziuju salciu neatlaike... doh.gif manes nebuvo, nebuvo kam ju varksiu usklot kad nesusaltu unsure.gif
Atsakyti
Na man atrodo vasario mėnesį ankščiausiai būtų. g.gif sėti žemuoges.
Mano remontantinės braškės pražydo šiltnamyje po agroplėvėle,subrandino ir braškę bet sunokti jai pritrūko šilumos. verysad.gif
Atsakyti
as sias uogytes auginau vasara balkone... ir labai gražiai atrode... ir labai skanu buvo.....
Atsakyti