bet as vistiek nesuprantu kur jas ziema laikyt? jug jos daugemetes.... ar kiekvienais metais vis kitas seti?
Užsiskaičiau šiandien apie braškes keliuose forumuose ir nuvariau į lauką žemuogių prisiroviau, į vazonėlius susodinau ir namo ant palangės partysau Gal auginat kas taip? Kaži sulauksiu žemuogyčių ant palangės?
QUOTE(crocus @ 2008 02 02, 17:14)
Užsiskaičiau šiandien apie braškes keliuose forumuose ir nuvariau į lauką žemuogių prisiroviau, į vazonėlius susodinau ir namo ant palangės partysau Gal auginat kas taip? Kaži sulauksiu žemuogyčių ant palangės?
Jau viena gražuolė žieduką iškišo-laukiam pražystant.
a as is misko netycia pora krumeliu parsiveziau ir auga... kazin jos uogas augins? ar reik butent to ju misko?
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 14, 12:10)
a as is misko netycia pora krumeliu parsiveziau ir auga... kazin jos uogas augins? ar reik butent to ju misko?
Miškinės daug kvapnesnės. Pas mamą laukinės žemuogėlės auga paprastoj pievoj prie berželio. Mažutės ir skanios. O tu mums papasakosi kaip tau darže ar vazonėly augint sekėsi
oi, kaip norėtųsi sau ant palangės užsiauginti, tik kad aš neturiu iš kur parauti paaugintų, teks pirkti sėklas kad tik uogyčių duotų
QUOTE(crocus @ 2008 02 14, 12:38)
Miškinės daug kvapnesnės. Pas mamą laukinės žemuogėlės auga paprastoj pievoj prie berželio. Mažutės ir skanios. O tu mums papasakosi kaip tau darže ar vazonėly augint sekėsi
butinai tik jas auginsiu vazonely bet jos tik 2 .... gal daugiau reiktu parsivest is misko?
QUOTE(inspektorer @ 2008 02 14, 14:46)
oi, kaip norėtųsi sau ant palangės užsiauginti, tik kad aš neturiu iš kur parauti paaugintų, teks pirkti sėklas kad tik uogyčių duotų
Man su tom sėklom labai mažukės išdygsta. Nueisi į turgų pavasarį ir nusipirksi daigų. Bet kitam maalonumas ir pačiam užsiaugint O kaip man čia ant palangės ar pavyks sulaukti uogyčių tik ekperimentas. Bet kad mama man balkone lovelyje braškes paaugindavo tai tikrai
Papildyta:
QUOTE(Iiudna @ 2008 02 14, 14:51)
butinai tik jas auginsiu vazonely bet jos tik 2 .... gal daugiau reiktu parsivest is misko?
Žiūrėk kaip seksis Ar patiks vazone augti, o tada...
aš tai mąstau ar nėra būtinos bitutės, na apdulkinti, negi jos būna savidulkės? bet ir tai juk jokio vėjelio? o gal man visai blogai su botanikos žiniomis
QUOTE(inspektorer @ 2008 02 14, 14:57)
aš tai mąstau ar nėra būtinos bitutės, na apdulkinti, negi jos būna savidulkės? bet ir tai juk jokio vėjelio? o gal man visai blogai su botanikos žiniomis
Mąsčiau ir aš apie tai-pati tuo užsiimsiu ir teptuku pabraukysiu
na as galvoju pavasary isnest y balkona, tai ten gal bus kam aptupinet jas?
As vis masciau ka cia balkone uzveisus Dabar pamaciau jusu idejas auginti zemuoges ir braskes Manau geras variantas, jei tik mano brungusis nepriestaraus reikes pabandyt daryti zemuogyna ir braskyna balkone