dieve mano kiek vargo su tom uogom as taip norejau ju irgi prisidaigint bet dabar pamasciau, geriau as paciu braskiu nusipirksiu vasara turgely nulekus arba dabar is saldymo kameros issimsiu
QUOTE(Gyvenimas yra gražus @ 2006 05 05, 15:42)
Aš irgi daiginau žemuoges, bet šnipštas gavos, nesudygo. Noriu dar bandyt, bet ar nebus per vėlu? Patarkit
Jeigu dabar pasėsi, tai šiais metais kažin ar uogų sulauksi. Geriau nueik į turgų ir nusipirk daigų.
QUOTE(zigzag @ 2006 05 06, 15:05)
Jeigu dabar pasėsi, tai šiais metais kažin ar uogų sulauksi. Geriau nueik į turgų ir nusipirk daigų.
Jau pasodinau, žiūrėsim kas bus
Šįkart sudygo manosios , bet dar tokios mažutės, o miške jau žydi
tai ar turit kas uogyčių
pas mane tik žydėt pradėjo
pas mane tik žydėt pradėjo
mano dar net nežydi, šiais metais derliaus nebus matyt
pas mane užžydėjo tai labai smarkiai bet uogų net nesimato kad megztusi, viskas džiūsta. tik man dar toks klausimas iškilo, kaip jos apsidulkinaar kaip ten vadinasi tie procesai
QUOTE(Raganėlė @ 2006 07 26, 11:10)
pas mane užžydėjo tai labai smarkiai bet uogų net nesimato kad megztusi, viskas džiūsta. tik man dar toks klausimas iškilo, kaip jos apsidulkinaar kaip ten vadinasi tie procesai
O mano balkono loveliuose auginamos 20 žemuogių jau davė tikrai nemažą derlių. Dabar uogų mažėja, tačiau tikiuosi, jei nepamiršiu palaistyti, dar pažydės ir uogų turėsim iki rudens
QUOTE(ifigenija @ 2006 07 26, 13:54)
O mano balkono loveliuose auginamos 20 žemuogių jau davė tikrai nemažą derlių. Dabar uogų mažėja, tačiau tikiuosi, jei nepamiršiu palaistyti, dar pažydės ir uogų turėsim iki rudens
pavydžiu
o žiedui pražydėjus po kiek laiko upgytė atsiranda?
QUOTE(Raganėlė @ 2006 07 26, 21:07)
Kažkaip neskaičiavau gal po kokių 2-3 savaičių ...
pavasari is misko parsinesem zemuogiu kelmuku.per vasara jie balkone wesejo,prisidaugino ju gyva galybe,zydejo ir uogyciu buwo,graziai as jas susodinau ir taip palikau.galvoju,ar nesusals per ziema balkone..bet jei jos miskines,tai ju ziema irgi nieks nedengia nuo salcio..
gal ka gudraus patartumet,nes nesinori prarast tokio grozio
gal ka gudraus patartumet,nes nesinori prarast tokio grozio
o man namie be balkono tik pasvajoti apie žemuoges juk nieks jų neapdulkins o taip norėčiau, namie sau auginti ant palangės