niu ka sianakt mano zemuoges buvo lauke atrodo joms viskas kaip ir gerai.siandien dar joms ikaliau stimulanto.ziuresiu ar jau bus patenkintos siuo maisto daviniu
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 03 15, 12:10)
Mano sudygusios blusikės RUGIA su netikrais lapeliais stovi ant palangės kaip įbestos, nenori stiprėt nė už ką. Vietoj laistymo pradėjau purkšti, bet jos tokios slabiakės, kad po purškimo sugulė visos kaip šienas į pradalgę. Tikiuosi, kad atsities. Ekskursiją į balkoną nusprendžiau savaitei atidėti, žiūrėsim, gal bus kokių pasikeitimų per tą laiką.
Pas mane pradžioje taip pat su pirmais lapukais ilgai sėdėjo kol pradėjo leisti tikruosius. Reikia palaukti ir laistyti, kad neperdžiūtų žemė, nes jos labai greitai užsilenkia. O kad išvirsta nieko tokio atsigaus.
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 15, 20:11)
aš saviškių pusę šiąnakt išnešiau į įstiklintą balkoną,atrodo išgyveno
aš dar palauksiu, bet vos tik išleis bent 1 tikrąjį lapą, nešiu į balkoną, nes palangės reikalingos pomidorams, kurių dar nesėjau dėl vietos trūkumo...
Buvau minėjusi, kad maniškės išgriuvo po purškimo, bet po dienos visa laimė atsitiesė...
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 03 16, 11:17)
Buvau minėjusi, kad maniškės išgriuvo po purškimo, bet po dienos visa laimė atsitiesė...
aš kai purškiu daboju,nes irgi išgriūtų
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 16, 11:46)
aš kai purškiu daboju,nes irgi išgriūtų
niu mano irgi gyvena zemuogeles verandoj.kolks tphu tphu neblogai jos ten jaucias bet juk pagalvojus o miske zemuoges dygsta ir isdygsta auga ir uzauga be jokiu ypatingu salygu
sveikutės,
per kiek laiko daug maž sudygsta žemuogėlės?
per kiek laiko daug maž sudygsta žemuogėlės?
QUOTE(Velniuke @ 2012 03 19, 08:00)
maniškės jau beveik 2mėn,o sudygo per kažkur 5dienas
Mano RUGIA sudygo per 6 dienas. Bet nuo sudygimo jau 2 savaites stovi tik su netikrais lapeliais, todėl dar jų nejudinu.
Norėčiau dar vieną rūšį užsiveist palyginimui (jau turiu sėklas RUGEN), mąstau gal iš karto į dirvą berti Nes ant pakelio tai yra nurodyta tokia galimybė, tik neaiškus rezultatas... Ar bandėt kuri tiesiai į augimo vietą sėt?
Norėčiau dar vieną rūšį užsiveist palyginimui (jau turiu sėklas RUGEN), mąstau gal iš karto į dirvą berti Nes ant pakelio tai yra nurodyta tokia galimybė, tik neaiškus rezultatas... Ar bandėt kuri tiesiai į augimo vietą sėt?
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 03 19, 08:59)
Mano RUGIA sudygo per 6 dienas. Bet nuo sudygimo jau 2 savaites stovi tik su netikrais lapeliais, todėl dar jų nejudinu.
bandžiau,bet gal jau per vėlai gegužės vidurį,tai nesulaukiau nieko
Vakar išpikiavau tas blusas. Nu žinote Kad aš daugiau prasidėčiau su jom. Pasėjau su mintim, kad ilgai dygs. O jos šast ir sužėlė tokiu tankumu Lenkiu galvą prieš tas, kurios po vieną jas sugebėjo išnarpliot. Aš nesicackinau, po kuokštelį ėmiau ir viskas. Ir taip gavosi 5 paletės po dvi eiles ir viena torto dėžutė. Žodžiu įvykdžiau misiją neįmanomą.