QUOTE(Partizanė @ 2012 03 10, 17:20)
Jei neturėsi kur dėti, bus kas paima. Nes pas kai kurias mandras išdygusios kažkur dingo, liko tik trys įžiūrimos
pas mane kokie 200vnt
sakiau į turgų varysiu varysiu pavasarį
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 10, 19:28)
manau, kad nereiks ir į turgų varyt tik temoj pasiskelbkit, kad turit perteklių
QUOTE(siamese20 @ 2012 03 10, 18:41)
manau, kad nereiks ir į turgų varyt tik temoj pasiskelbkit, kad turit perteklių
jei tik visos išgyvens tai tikrai galėsiu pasidalinti
net neįsivaizduoju kiek mums jų reikėtų?
ar užteks po vieną kerelį ar kelis reik sodint į vieną vietą ?
maniškės RUGEN
Raso, kad geriau jas po viena sodinti,.. Bet pernai mes pradejom nuo vienos, o pabaigem jau po tris sodindami Rudeni tiesiog tie krumeliai tankesni buvo, kurie po 2-3 susodinti buvo. Jei dar sodinciau-sodinciau po 2 daigelius
na maniškes jau reiktų pikuot...bet nežinau , kaip čia tokias blusas išpikuot...gal galit kokių įdėjų parašyti...iš savo patirties
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 07:50)
na maniškes jau reiktų pikuot...bet nežinau , kaip čia tokias blusas išpikuot...gal galit kokių įdėjų parašyti...iš savo patirties
is savo patirties - labai gerai pikiavosi, kai netycia isverciau visa indeli Tada nebereikejo moraliskai kauptis pikiavimui, nereikejo galvot, is kurios puses tas blusas paimt ir pan.
Sodinau po dvi-tris.
QUOTE(saintlina @ 2012 03 11, 09:29)
is savo patirties - labai gerai pikiavosi, kai netycia isverciau visa indeli Tada nebereikejo moraliskai kauptis pikiavimui, nereikejo galvot, is kurios puses tas blusas paimt ir pan.
Sodinau po dvi-tris.
Sodinau po dvi-tris.
tai gal ir man išsivert visas ir tada rankiot...nu nežinau
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 10, 23:09)
Raso, kad geriau jas po viena sodinti,.. Bet pernai mes pradejom nuo vienos, o pabaigem jau po tris sodindami Rudeni tiesiog tie krumeliai tankesni buvo, kurie po 2-3 susodinti buvo. Jei dar sodinciau-sodinciau po 2 daigelius
aišku,vadinasi ir aš tada po dvi sodinsiu.
o kaip įsivazduoti koks kiekis nuo jų bus žemuogių
nežinau kokį plotelį joms paskirti
šaldyti jas tikriausiai galima
QUOTE(diuni @ 2012 03 11, 07:50)
tiesiog išsiėmiau krūvelę ,skyriau ir dėjau į šakutės koteliu padarytą skylutę,apspaudžiau ir laukiau ar prigys,tai iš krūvos kokie 5 daigeliai numirojo po kiek laiko
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 11, 10:45)
aišku,vadinasi ir aš tada po dvi sodinsiu.
tiesiog išsiėmiau krūvelę ,skyriau ir dėjau į šakutės koteliu padarytą skylutę,apspaudžiau ir laukiau ar prigys,tai iš krūvos kokie 5 daigeliai numirojo po kiek laiko
pas mane irgi RUGEN pakankamai neblogai sudygo 4dieni ispikiavau bet visas po viena o ne kruvelem.ziuresiu kas bus:)tikiuosi viskas gerai.nu pas mane irgi nemazai ju yra.jei viso prigis tai as jauciu dalinsiuos