Nerandu braškių temos, tai bandau klausti čia
Pasėjau svyrančių braškių, uždengiau plėvele ir kur laikyt reik? ant radiatorio? tamsoje? Ant pokučio radau parašyta, kad , "kad sėklos sudygtų greičiau ir vienodžiau, substrato temperatūra turėtų būti + 15 - 19 laipsnių" Tai turbūt reikia laikyt vėsiai
QUOTE(huga @ 2012 02 27, 19:56)
Vat pas mane tas pats . man atrodo, kad padariau klaida, nes uzberiau zememis. Tai gerai, kad buvau tik puse pakelio sejus . Dabar likusias pasejau tik neuzberus zemem. Nu ziuresiu, jeigu isdygs , tai zinosiu, kad nemokejau set .
Aš irgi užbėriau žemėmis, o tik po to paskaičiau, kad nereikėjo. Galvojau nesudygs, bet po trijų savaičių puikiausiai sudygo Gal užbėrus ilgiau dygsta, arba man pasisekė Tiesiog reikėtų palaukti daigelių.
QUOTE(Vonda @ 2012 03 03, 14:46)
Aš irgi užbėriau žemėmis, o tik po to paskaičiau, kad nereikėjo. Galvojau nesudygs, bet po trijų savaičių puikiausiai sudygo Gal užbėrus ilgiau dygsta, arba man pasisekė Tiesiog reikėtų palaukti daigelių.
Vat as irgi, pirma pasejau, o po to paskaiciau, kad nereikia . Manau, kad man jau neber ko ir belaukt, nes jau greit pusantro menesio bus, kaip pirmas sejau . O va dabar laukiu nesulaukiu, kada tos neuzbertos zemem sudygs. Na, joms gal dar ir anksti . Lyg ir savaite tepraejo . Bet kuriuo atveju antra karta pabarsciau seklytes i tas pacias zemes, vis pasiziuriu... matyt tikiuosi, kad tos pirmosios islys .
Sveikos,
pasėjau vasario 26, žemėm neužbėriau, padėjau ant radiatoriaus. Sudygo kovo 5 d.
Ką dabar daryt? Nuimt nuo radiatoriaus, pastatyt ant palangės ir užbert šiek tiek, ar jos pačios kaip nors gilyn įsiterps?
pasėjau vasario 26, žemėm neužbėriau, padėjau ant radiatoriaus. Sudygo kovo 5 d.
Ką dabar daryt? Nuimt nuo radiatoriaus, pastatyt ant palangės ir užbert šiek tiek, ar jos pačios kaip nors gilyn įsiterps?
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2012 03 06, 13:15)
Sveikos,
ką užbert?kam užbert ?
sudygo ir tegul toliau dygsta
plėvelę nuimti ir ant šviesos statyt
mano sudygo ir sėdi vienoj vietoj , nieko neauga...dar matau , kad jų ten vis mažėja...kažkaip nieko gero su jomis man...
QUOTE(diuni @ 2012 03 06, 20:41)
mano sudygo ir sėdi vienoj vietoj , nieko neauga...dar matau , kad jų ten vis mažėja...kažkaip nieko gero su jomis man...
gal drėgmės trūksta, tuomet jos labai greitai išnyksta
QUOTE(diuni @ 2012 03 06, 19:41)
trečius metus iš eilės daiginu. bet va šiemet man irgi jos nunyko tikrai, kad nebuvo pernelyg drėgna. tai jau dabar prilieju...
Ar kas auginot Svyrancias braskes? Mastau ar man ju reik.. Vazone ir namie tai ju neauginciau.. Darze.
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 06, 23:40)
Ar kas auginot Svyrancias braskes? Mastau ar man ju reik.. Vazone ir namie tai ju neauginciau.. Darze.
Aš praėjusiais metais būten šitas daiginau. Auginau balkone vazone. Galiu pasakyt tik tiek, kad daržui man jos atrodo visiškai netinkamos. Šitų visas svirimo efektas, bent jau mano pirmamečių, tai, kad nuo uogų svorio ilgos šakelės svyra žemiau vazono. Auginant darže, aš taip įsivaizduoju, visos uogos neišvengiamai noks nusvirusios ant grunto.
Aciu Galiu buti rami
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 03 06, 18:52)
ką užbert?kam užbert ?
ačiū, taip ir padariau. daigeliai baisiai menki, kaži kaip bus su jais...