Mergaitės, o gal kuri nors turite žemuogių, kurios ūsais dauginasi? Labai norėčiau gauti daigelių
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 20, 19:41)
smagu,kad jungiesi į būrį
o info labai daug šioj temoj ir ne taip senei aptarinėjom viską
perversk kelis puslapius atgal
pora puslapių atgal labai išsamiai viskas aprašyta
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 20, 19:41)
smagu,kad jungiesi į būrį
aciu mergaites viska radau, niu ka pamaitinsiu savo maziu ir leksiu darbuotis prasinesam kaip sekas daiginti auginti ir t.t
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 21, 14:21)
mano auga,o aš jau uogas ant jų įsivaizduoju
aš jau išsipikiavau mažulytes po vieną bet kaip iš kart atsigavo ir styptelėjo,lapeliai rastis pradeda
aš jau išsipikiavau mažulytes po vieną bet kaip iš kart atsigavo ir styptelėjo,lapeliai rastis pradeda
niu ka ir as pasejau, dezute padejau ant radiotoriaus ziuresim kas cia man gausis:)jau taip knieti kad greiciau kas nors islystu virsu uzdengiau maiseliu ir padariau keleta skyluciu idomu gerai padariau ar ne?
QUOTE(Doviliukep @ 2012 02 21, 16:16)
niu ka ir as pasejau, dezute padejau ant radiotoriaus ziuresim kas cia man gausis:)jau taip knieti kad greiciau kas nors islystu virsu uzdengiau maiseliu ir padariau keleta skyluciu idomu gerai padariau ar ne?
o kam tada dengti jei skylutes padarei
nereikia dengti,tik kai jau aprasoja duoti pakvėpuoti ir vėl uždengti
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 21, 17:41)
o kam tada dengti jei skylutes padarei
aaa supratau skyluciu nereikia...reiks tada nauja uzdet vistiek reiks nuimst nes jau rasos lasiukai susidare:)
man jau sudygo blusos...nesuprantu iš kurio galo reiks prie jų prieit pikuojant...gal kiek bus didesnės kol pirmas lapas užaugs
QUOTE(diuni @ 2012 02 21, 19:37)
man jau sudygo blusos...nesuprantu iš kurio galo reiks prie jų prieit pikuojant...gal kiek bus didesnės kol pirmas lapas užaugs
per kiek laiko nuo pasejimo tau sudygo? as siandien pasejau ir tai sokineju aplink jas kaip aplink savo mazemecius berniokus tai atidengiu tai vel uzdengiu...ir taip toliau
QUOTE(Doviliukep @ 2012 02 21, 21:33)
per kiek laiko nuo pasejimo tau sudygo? as siandien pasejau ir tai sokineju aplink jas kaip aplink savo mazemecius berniokus tai atidengiu tai vel uzdengiu...ir taip toliau
negaliu pasakyti tiksliai...daug visko sėjau...gal per kokia 10 dienų
QUOTE(*MONAMI* @ 2012 02 21, 22:01)
mano blusytės štai taip atrodo
sėtos 01.29, išpikiuotos (kiek turėjau kantrybės ) prieš porą dienų,nes labai vargo ten kur buvo pasėtos
sėtos 01.29, išpikiuotos (kiek turėjau kantrybės ) prieš porą dienų,nes labai vargo ten kur buvo pasėtos
oho, kiek daug, čia už kantrybę Gražu