Įkraunama...
Įkraunama...

Žemuogėlės

QUOTE(saintlina @ 2012 02 10, 14:30)
Va tik braskes is seklu nenori dygt, nors tu ka  doh.gif  Bet cia jau tikrai ne sejos diena kalta - ta pacia diena setos zemuoges ir pomidorai jau seniai isdyge.

O kiek laiko jau praejo nuo pasejimo?
Mano ir ne viena nesirodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 10, 15:30)
gyvenime neziurejau i jokias tinkamas dienas  schmoll.gif  Viskas dygsta puikiai.
Va tik braskes is seklu nenori dygt, nors tu ka  doh.gif  Bet cia jau tikrai ne sejos diena kalta - ta pacia diena setos zemuoges ir pomidorai jau seniai isdyge.

viskas, einu sėt bigsmile.gif ačiū už atsakymą, padrąsinot ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano žemuogės jau seniai sudygusios, bet auga labai lėtai. Vis pasižiūriu į jas ir galvoju, kad kai reiks pikiuoti jos bus didesnės. dabar tokios bluselės sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 10, 15:30)
gyvenime neziurejau i jokias tinkamas dienas  schmoll.gif  Viskas dygsta puikiai.

ax.gif o mano tai seniai braškės sudygo , bet iš 20 sėklų kiek pokelyje buvo iš viso daigų išėjo 10...ir labai lėtos -dar tik dabar pradeda kai kurios kišti tikrąjį lapelį...
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 02 10, 15:36)
ax.gif o mano tai seniai braškės sudygo , bet iš 20 sėklų kiek pokelyje buvo iš viso daigų išėjo 10...ir labai lėtos -dar tik dabar pradeda kai kurios kišti tikrąjį lapelį...

O per kiek laiko sudygo?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 02 10, 14:52)
O kiek laiko jau praejo nuo pasejimo?
Mano ir ne viena nesirodo schmoll.gif

dvi savaites..
Atsakyti
Kažkada prieš tris metus sėjau žemuoges, tada jas dar užbėriau žemėm ir paspaudinėjau (na ok, nežinojau kaip ten sėt) - išdygo po trijų savaičių.
Pernai ir šiemet sėjau pabėrus tik ant viršaus ir padėjus uždarytą šiltai - išdygo po savaitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 02 10, 19:46)
dvi savaites..

As dar turiu laiko ir vilties sulaukti g.gif
Atsakyti
kaip dygsta jūsų žemuogėlės ax.gif
maniškės jau daigina po vieną tikriausiai tikrą lapelį ax.gif dar tokios smulkios,bet jau matosi,kad tvirtėja wub.gif įdomu kaip seksis persodinėti g.gif
Atsakyti
sėjau retai, tai ir dysta retai, bet jau su pirmuoju lapeliu dauguma biggrin.gif
Atsakyti
niu mertgaites priimkit ir mane i savo buri:)nusipirkau ir as zemuogiu seklyciu nes gyvenu uk o cia tokiu mazai kur rasi taqi labai noriu savo vaikus palepinti siomis beproto skaniomis uogomis.tai keik supratau seti jau galima ir dabar.gal galit kas placiau parasyt sejimo ypatumus.kokia zeme turi but kaip sekas seti ar ant zemes pavirsiau ubert ir viskas?kiek dregmes reikia ir t.t.kaip sakoma nuo a iki z.aciukas uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Doviliukep @ 2012 02 20, 15:18)
niu mertgaites priimkit ir mane i savo buri:)nusipirkau ir as zemuogiu seklyciu nes gyvenu uk o cia tokiu mazai kur rasi taqi labai noriu savo vaikus palepinti siomis beproto skaniomis uogomis.tai keik supratau seti jau galima ir dabar.gal galit kas placiau parasyt sejimo ypatumus.kokia zeme turi but kaip sekas seti ar ant zemes pavirsiau ubert ir viskas?kiek dregmes reikia ir t.t.kaip sakoma nuo a iki z.aciukas uz pagalba 4u.gif

smagu,kad jungiesi į būrį thumbup.gif

o info labai daug šioj temoj ir ne taip senei aptarinėjom viską mirksiukas.gif
perversk kelis puslapius atgal 4u.gif
Atsakyti