QUOTE(diuni @ 2011 10 23, 08:06)
o koks maždaug plotas joms skirtas...galvoju pavasarį aš naujų pasodinti , ir svarstau , kiek joms atmatuot ,
2 lysves 3m ilgio ir 110cm plocio kazkur jei neklystu.O paciu sodinuku dar prikaisiota visur,kur tik buvo vietos.Ir po krumais,pavesyje,ir gelyne .Labai daug ju buvo pridyge,tai prikaisiojau atsargai,jei koks kupstelis neprigytu lysvej
QUOTE(smala @ 2012 01 19, 12:20)
2 lysves 3m ilgio ir 110cm plocio kazkur jei neklystu.O paciu sodinuku dar prikaisiota visur,kur tik buvo vietos.Ir po krumais,pavesyje,ir gelyne .Labai daug ju buvo pridyge,tai prikaisiojau atsargai,jei koks kupstelis neprigytu lysvej
didelis žemuogynas...man tiek šiemet neišeis...
QUOTE(Neris @ 2012 01 23, 12:11)
Pasirodė mano žemuogės, bet tik Regina, o Rugen dar nesimato. Gal sėklas ant radiatoriaus iškepinau Bet jau tokia smulkmė, kad baisu neišsivaizduoju kaip reiks jas išpikiuoti...
Pasirodė - tai išdygo?
Neskubėkit pikiuot, palaukit kol paaugs, turės tris tikrus lapelius
QUOTE(Neris @ 2012 01 28, 11:32)
Uolma, ar sėjai šias žemuoges YELLOW CREAM & RUGEN? Ar sudygo? Aš pasisėjau jų, bet visai neišdygo
sėju praeitais metais , tai tik 2 krūmelius rezultate paosdinau į lysves - rudenį jau dideli buvo.
O šiaip daug išdžiuvo man beauginant "YELLOW CREAM & RUGEN"
QUOTE(Neris @ 2012 01 28, 11:32)
Uolma, ar sėjai šias žemuoges YELLOW CREAM & RUGEN? Ar sudygo? Aš pasisėjau jų, bet visai neišdygo
Ne, dar nesėjau, šį savaitgalį bandysiu, nes tinkamos dienos dabar. Sako, kad labai sunkiai dygsta, bet aš dar šaldytuve laikau sėklas. Nes sako būna geresnis daigumas. Matysim, kaip čia bus.
atsiprašau, kad įsiterpsiu į pokalbį šiemet jau trečias pavasaris bus, kai sėsiu žemuoges, jau auginu Rugen, Regina, Yellow Cream; dabar laukia pokelis Baron Salemacher. Visos labai lengvai ir paprastai sudygo, dar ir norinčius apdalinau, nes daigelių daugybė iš vieno pokelio. O sėju visada į Maximos dėžutes nuo pyragų superinis šiltnamiukas, ir ant palangės, be jokių šaldymų ar pan. pikiuoju po kokius tris daigelius, didesnis krumelis būna, derėjo pirmametės iki pat lapkričio
Pasėjau šaldytas sėklas iš dviejų skirtingų pokelių praitą antradienį, tai po 2 d. jau po kelias sėklas prasikalė, ir kas dien vis daugėja. Sėjau į maximos salotų dėžutes nuo mišranių su dangteliais, ir laikau ant radiatoriaus.