mano tokios mazytes, kad as lauksiu kol paaugs, nors sejau vasario pradzioj, bet ugio jos tai kaip kruopos, net nzn ar bus kas is ju,ir ispikuotos ir nepikuotos tokios pat 1- 2 cm ugio
O kokio ugio jusu
QUOTE(ievakata @ 2011 04 15, 11:18)
mano tokios mazytes, kad as lauksiu kol paaugs, nors sejau vasario pradzioj, bet ugio jos tai kaip kruopos, net nzn ar bus kas is ju,ir ispikuotos ir nepikuotos tokios pat 1- 2 cm ugio
O kokio ugio jusu
O kokio ugio jusu
mano irgi mažytės, nežinau kas iš jų bus. 2 lapelius tikrus turi.
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 15, 12:38)
Mano pirmos setos- tokios pat mazos Manau,kad pasodinus i lysve - tikrai paaugs .Bet sodinsiu siek tiek veliau,bijau,kad nesusaltu.Antrosios setos taidar net neturi tikruju lapeliu
QUOTE(saulyte525 @ 2011 04 15, 12:38)
Tai mano tada dideles , nes po 4 lapelius turi
na labai jos pamazu auga, neveltui rase, kad vasario men reikia set
ir mano visai nedidukės, bet apie iškraustymą į daržą jau mąstau, nes namuose neturiu sąlygų jas "poniškai" išsodinti. manosios žemuogės yra "regina" ant pakuotės rašo, kad reikalingas atstumas tarp daigų 40 x 20 cm. manau, kad jas tinkamai išsodinus ir paaugtų, aišku, jei oro sąlygos leistų.
Aš irgi jau norėčiau į lauką sodinti... Nežinau, ar galima
Mano pernai sodintos žemuoges lauke, šiuo metu leidžia naujus lapelius. Jas irgi persodinsiu į kitą vietą. O ką daryt su naujais daigelias? Turi po 4-5 tikruosius lapelius.
Mano pernai sodintos žemuoges lauke, šiuo metu leidžia naujus lapelius. Jas irgi persodinsiu į kitą vietą. O ką daryt su naujais daigelias? Turi po 4-5 tikruosius lapelius.
QUOTE(mamadonata @ 2011 04 15, 17:46)
Aš irgi jau norėčiau į lauką sodinti... Nežinau, ar galima
tai jau didelės žemuogės.
paieškojau ir radau, kad žemuoges pavasarį reikia pasodinti iki gegužės vidurio. tad kai tik dirva pakankamai išdžius, reiks pasiraitoti rankoves
Gal kas parduodat žemuogių daigus?
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 04 15, 18:53)
tai jau didelės žemuogės.
paieškojau ir radau, kad žemuoges pavasarį reikia pasodinti iki gegužės vidurio. tad kai tik dirva pakankamai išdžius, reiks pasiraitoti rankoves
Pas mane dirva jau išdžiūvus, reikės kibti į darbą
Aš neįsivaizduoju kaip tokias mažiukes į dirvą persodint. Nebent su pincetu
QUOTE(mamadonata @ 2011 04 18, 15:29)
Pas mane dirva jau išdžiūvus, reikės kibti į darbą
Ar dengsit agro plevele?Dar minusa zada
Ir kaip sodinsit- kiekviena daigeli atskirai,ar po kelis daigelius i viena vieta:rolleyes:
Sodinsiu ketvirtadieni, pas mus naktimis jau žada plius 5.
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Sodinsiu po vieną daigą į vieną vietą, tarpais 20X30 cm. (čia taip rašo ant žemuogių pakelio atstumus)
http://www.meteo.lt/oru_prognoze.php
Sodinsiu po vieną daigą į vieną vietą, tarpais 20X30 cm. (čia taip rašo ant žemuogių pakelio atstumus)