Įkraunama...
Įkraunama...

Žemuogėlės

O mano zemuoges nugeibo verysad.gif .Sejau i misini daigams,bet man atrodo,kad joms nelabai tiko doh.gif Teks is naujo perseti
Atsakyti
sėjau į negilų indelį, nes žinojau, kad teks pikuoti. sėklos labai mažytės, tai labai retai pasėti nepavyko. pikavau su labai mažyčiu šaukštuku (jis kaip pusė arbatinio šaukštelio, skirtas prieskoniams pagal etiketą) ir labai šauniai gavosi - pakabinu su tuo šaukštuku ir įdedu į kitame indelyje padarytą mažą duobutę, apspaudau tada ir labai gerai.
daiginimui pasirinkau nedidelį indelį, nes nusvilau su braškemis - pasėjau atskirai po viena, uzgriozdinau pusė palangės, o jos mat iš 25 išdygo 3 g.gif . tai žemuogėles subėriau į vieną indeli, apdengiau maišeliu ir ant radijatoriaus, kai sudygo, pasitelkiau šaukštelį į pagalbą ir tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Kur ten pavyks tokias mažutėlytes sėkliukes retai išsėti. Susėjau kaip išėjo. Bet man dar jos nesudygo. Dar savaitės nėra. Ir daiginau aš ant palangės. Tikiuosi, kad sudygs.
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 03 16, 10:56)
O mano zemuoges nugeibo  verysad.gif .Sejau i misini daigams,bet man atrodo,kad joms nelabai tiko  doh.gif Teks is naujo perseti

Galejo ir taip buti, mano setos i misini prieskoniams
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2011 03 16, 11:19)
sėjau į negilų indelį, nes žinojau, kad teks pikuoti. sėklos labai mažytės, tai labai retai pasėti nepavyko. pikavau su labai mažyčiu šaukštuku (jis kaip pusė arbatinio šaukštelio, skirtas prieskoniams pagal etiketą) ir labai šauniai gavosi - pakabinu su tuo šaukštuku ir įdedu į kitame indelyje padarytą mažą duobutę, apspaudau tada ir labai gerai.
daiginimui pasirinkau nedidelį indelį, nes nusvilau su braškemis - pasėjau atskirai po viena, uzgriozdinau pusė palangės, o jos mat iš 25 išdygo 3 g.gif . tai žemuogėles subėriau į vieną indeli, apdengiau maišeliu ir ant radijatoriaus, kai sudygo, pasitelkiau šaukštelį į pagalbą ir tvarka  biggrin.gif

As irgi taip pat daiginau, mazam indelyje ant radijatoriaus su plevele,
dekui uz ideja pikavimui, reiks kazkaip bandyt, g.gif , gal dar keliu lapeliu palauksiu, daba tikruosius kai kurios turi po du, skaiciau, kad pikuot geriausia su 4
Atsakyti
aš sėjau zemuoges į žemę, skirtą pomidorams, tai išlindo tookie siūliukai po 9-10 dienų dar ne visur.
Atsakyti
aš pernai žemuogių nepikiavau. Man rankos nusviro, vien pagalvojus apie tos daugybės siūliukų išrūšiavimą po vieną doh.gif Sodinau pavasarį tiesiai į žemę tokiais kuokšteliais, ir tiek. Gal kiekvienas ir neprigijo, bet gražų laukelį žemuogių turėjau.
Papildyta:
QUOTE(aiwita @ 2011 03 16, 10:31)
o kam jas pikiuoti? Aš įsivaizdavau, kad jau tiesiai į kiemą sodinti paskui  g.gif
pasimečiau... g.gif

aš būtent taip ir dariau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi užsisėjau praeitą sekmadienį, laikau prie radijatoriaus, o jos net nemano dygt unsure.gif gal per giliai aš ten jas palaidojau...
Atsakyti
jų išvis laidot nereikia, nebent vos vos pabarstyt žemėm.
Atsakyti
Ant pakelio papaišyta buvo, kad į 0,5 cm jas įgrūst, tai ir įgrūdau... Nu nelabai patyrus aš šitam reikale, nelabai doh.gif
Atsakyti
manosios isvirto is koto ir praktiskai visos, kaip suprast cia, tai nezinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(L@r@ @ 2011 03 18, 23:35)
Ant pakelio papaišyta buvo, kad į 0,5 cm jas įgrūst, tai ir įgrūdau... Nu nelabai patyrus aš šitam reikale, nelabai  doh.gif

blink.gif oi, tikrai per giliai schmoll.gif kuo sėklytės mažesnės, tuo sekliau reikia sėt, o labai smulkias užtenka tik prispaust prie sudrėkintos žemės arba jei užbert žemėmis, tai labai lengvai, vos vos 4u.gif
Atsakyti
verysad.gif Tai dabar ant viršaus naujų sėklyčių pabarstysiu. Gal kas išdygs..
Atsakyti