Įkraunama...
Įkraunama...

Žemuogėlės

Na kadangi as siaurej sedziu tai man ner ko skubet, nes ziema cia baigias tik balandzio vidury.
Atsakyti
vaidamile, aš taip pat šiaurės vakaruose ir man viskas sudygo mirksiukas.gif
Atsakyti
na pasigirsiu ir as,nusipirkau vokisku naminiu didziuju zemuogiu,kurias jau vakar pasejau.tai dabar ziuresiu kas gausis,ar sudygs. g.gif taip noris ju tureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpe555 @ 2010 03 04, 15:19)
na pasigirsiu ir as,nusipirkau vokisku naminiu didziuju zemuogiu,kurias jau vakar pasejau.tai dabar ziuresiu kas gausis,ar sudygs. g.gif taip noris ju tureti 4u.gif


O tai vakar buvo tinkama diena sėti? Ar sėjant, kai tik gaunat sėklų? g.gif
Atsakyti
aš tai sėju kada noro turiu biggrin.gif
Atsakyti
seju,kada noro turiu 4u.gif ,o pagal dienas niekad nieko taip neseju.
jau mano zemuogeles sudygo clap.gif clap.gif .kai pauges ,skirstysiu po viena daigeli.tai gal pavyks uzsiauginti savo daigeliu,bet kiek ju sudygo doh.gif .
Atsakyti
Pas mane irgi pridyge gausybe, ir neinau kaip jas dabar ispikiuot?
Atsakyti
Mano pirmosios sėtos Rugen turi po porą tikrųjų lapelių. Turbūt laikas pikiuot g.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano pasėtos kovo 16 ,vakar išdygo trys, bet tokie laibi, silpni tie daigiukai , net bijau kvėpuoti priėjus lotuliukas.gif . Pernai sodinau ,tai neišdygo visai, gal per drėgnai aš juos laikau g.gif . Džiaugiuosi, kad jums jos taip gerai sudygo. Pernai , tai neiškenčiau ir rudenį pas bobutę turguj 2 krūmelius nusipirkau - 1geltoną, o kita raudoną(brangios blink.gif ) , kaži ar nenušalė man jos?
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2010 03 23, 15:30)
Sveikos, o mano pasėtos kovo 16 ,vakar išdygo trys, bet tokie laibi, silpni tie daigiukai , net bijau kvėpuoti priėjus  lotuliukas.gif . Pernai sodinau ,tai neišdygo visai, gal per drėgnai aš juos laikau  g.gif .  Džiaugiuosi, kad jums jos taip gerai sudygo. Pernai , tai neiškenčiau ir  rudenį pas bobutę turguj 2 krūmelius nusipirkau - 1geltoną, o kita raudoną(brangios  blink.gif ) , kaži ar nenušalė man jos?


Gal dar sudygs, juk labai nedaug tepraejo nuo sejos smile.gif Man labai gerai sudygo zemuoges, aisku stiebeliai gana labi buvo, net kai pikiavau jau su tikraisiais lapeliais buvo tokie liaunuciai, bet ispikiavau gal 30 daigu ir visi prigijo - pati nesitikejau, nes kaip sakai - kvepuot buvo baisu mirksiukas.gif Del nusalimo tai nezinau is tikruju kiek zemuoges jautrios, nors pas mus sodyboj sniego daug niekad nebuna (nupusto ji), bet va jau 5 metus nedengiamos perziemoja puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 23, 16:35)
Gal dar sudygs, juk labai nedaug tepraejo nuo sejos  smile.gif  Man labai gerai sudygo zemuoges, aisku stiebeliai gana labi buvo, net kai pikiavau jau su tikraisiais lapeliais buvo tokie liaunuciai, bet ispikiavau gal 30 daigu ir visi prigijo - pati nesitikejau, nes kaip sakai - kvepuot buvo baisu  mirksiukas.gif  Del nusalimo tai nezinau is tikruju kiek zemuoges jautrios, nors pas mus sodyboj sniego daug niekad nebuna (nupusto ji), bet va jau 5 metus nedengiamos perziemoja puikiausiai.



Na, tikėsious ,kad išgyveno, nes sniego iki kelių ir dabar ten blink.gif . Ačiū už paguodą 4u.gif
Atsakyti
o aš tik išdygusias ispikiavau ir dbr galvoju ar jos prigis blush2.gif
Atsakyti