Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Sveikos smile.gif

mano magnolija tikrai gyva po tariamos ziemos, sodinom pavasari, buvau apdengus agro plevele, sukrovus nemazai pumpuru, labai laukiu kada prazys smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <Metėjas>: 11 balandžio 2008 - 11:22
maniškė ir dar miega, vos pumpurukai matosi
Atsakyti
sveikos merginos,

gryzau ka tik is frankfurto ir ten maciau tokiu fantastiskai nepakartojamus medzius - dideli suauge medziai visi apsipyle roziniais ziedais ir lapu nera tik ziedai.. tiesiog tobulas gamtos kurinys. Kazkas sake, kad tai gal magnolijos. Ar tai tikrai magnolijos? Jeigu taip kokia ju rusis zydi roziniai? Labai noriu to medzio..
Atsakyti
Siandien Vilniuje, Kalvarijų turgavieteje maciau magnolija parduoda, didele (apie 1,5 m), su ziedais, grazi thumbup.gif Bet kaina... 250 Lt blink.gif sad.gif
Atsakyti
Sveikos magnoliju savininkes smile.gif

kaip laikosi jusu magnolijos, manoji skleidzia savo baltus ziedelius, graziai atrodo user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Kaip faina,mano dar miega,bet tikiuosi pabus.
Atsakyti
QUOTE(Teruke @ 2008 04 18, 11:58)
Kaip faina,mano dar miega,bet tikiuosi pabus.

pabus pabus, niekur nedings smile.gif o ziedai sukrauti yra g.gif
Atsakyti
Metejau o kaip tavo magnolija vadinasi?
Aš pernai pirkau žvaigždinę magnoliją krūmo forma,tik už 12 lt.Na augalelis buvo menkas, kokių 30cm.Galvojau nieko nebus iš jo.....o iš rudens sukrovė 4 žiedus ,tuoj tuoj jie prasiskleis thumbup.gif
labai dar norėčiau Sulanžo magnolijos,svajonė.....
Atsakyti
QUOTE(veronika1 @ 2008 04 18, 14:53)
Metejau o kaip tavo magnolija vadinasi?
Aš pernai pirkau žvaigždinę magnoliją krūmo forma,tik už 12 lt.Na augalelis buvo menkas, kokių  30cm.Galvojau nieko nebus iš jo.....o iš rudens  sukrovė 4 žiedus ,tuoj tuoj  jie prasiskleis thumbup.gif
labai dar norėčiau Sulanžo magnolijos,svajonė.....

Mano taip pat zvaigzdine magnolija, pirkau ja todel, kad atspariausia musu klimatui, visus siuos ziedus magnolija sukrove is rudens, dabar laukiu kada pilnai prasiskleis visi ziedeliai, dar noreciau magnolijos roziniais ziedais, pavadinima pamirsau g.gif labai man patinka tos magnolijos ax.gif
Atsakyti
Savaitgalį nusipirkom Sulanžo krūminę magnoliją (apie 1,5m aukščio kaina 110LT) Nu man ji nepaprastai graži, daug pumpurų, tai dabar labai tikiuosi, kad prgis ir jau kitą mėn. apdovanos žiedais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Stai ir issiskleide mano zvaigzdine magnolija, tiesa dar ne visi ziedai pilnai prasiskleide, bet...grazu smile.gif user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Fantastiskas grozis wub.gif ... o ji pas jus kokioje zemeje, kokioje vietoje auga? kelinta ziema ziemoja?
Atsakyti