Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

tai pas mane tokiu ner sad.gif tai dar ir siemet nesulauksiu dar ziedu sad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
maciau Ermitazo zurnale magnolijas. Ar kas esat bande auginti pirktas is Ermitazo ar Senuku? Kaip sakot perziemos pas mus?
Ar geriau pirkti medelyne....? Idomu kokios kainos medelynuose, nes Ermitaze tik 20lt.
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 11:14)
Sveikos mergaites,
maciau Ermitazo zurnale magnolijas. Ar kas esat bande auginti pirktas is Ermitazo ar Senuku? Kaip sakot perziemos pas mus?
Ar geriau pirkti medelyne....? Idomu kokios kainos medelynuose, nes Ermitaze tik 20lt.

Sweiki, mes gal pries metus ar daugiau pirkome prie "MEGOS" vykusioje mugeje, bet ji auginta lietuvoje ir atspari lietuvos klimato salygoms. Mokejosm gal apie 50lt kazkas panasaus. O pirkta ermitaze ar kazkur reikia aiskintis is kur ji atvezta? nes gali buti sunku istveri klimato salygas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 11:14)
Sveikos mergaites,

Maniškė ir Senukų, pernai pirkau japoninę (berods rolleyes.gif ). Buvo supakuota glaudžiai į juodą celofaną šaknys, o stiebo vos per sprindį. Pasodinau į durpes ir apmulčiavau, kad daugiau drėgmės turėtų. Vėlai rudenį apvyniojau kelis sluoksnius agroplėvele, apipyliau durpėmis dėl šilumos ir dar apdėliojau eglišakiais, kritusiais lapais, šienu. Kai sekmadienį buvau nuvažiavus, tai visa skendėjo dar sniege biggrin.gif

Čia ką tik pasodinta:

user posted image

user posted image

user posted image

O čia žiemai jau paruošta smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ermitaze magnolijos is Olandijos, tai vat ir idomu ar isgyvens ziema pas mus g.gif Bet tik 20lt, tai sakau gal surizikuoti. Ir aisku jos mazos, bet as niekur neskubu smile.gif
Skambinau i virziu medelyna, tai pas juos jei nori magnolijos, bet 200lt nesirodyk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 14:21)
Ermitaze magnolijos is Olandijos, tai vat ir idomu ar isgyvens ziema pas mus  g.gif  Bet tik 20lt, tai sakau gal surizikuoti. Ir aisku jos mazos, bet as niekur neskubu smile.gif
Skambinau i virziu medelyna, tai pas juos jei nori magnolijos, bet 200lt nesirodyk  blink.gif

tai medelyne jos jau bent kelių metų, stiprios.
O šiaip prieš pirkdama pasidomėkit pavadinimu, pagooglinsit namie ir pamatysit, ar tinka jos pas mus augti. Esu pirkus prekybos centre tris magnolijas, dvi iš jų auga ir gerai žiemoja, niekuo nedengtos.
Atsakyti
Na mes kai pirkom, tai tikrai nemaza buvo, kazkur apie gera metra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 04 09, 14:39)
tai medelyne jos jau bent kelių metų, stiprios.
O šiaip prieš pirkdama pasidomėkit pavadinimu, pagooglinsit namie ir pamatysit, ar tinka jos pas mus augti. Esu pirkus prekybos centre tris magnolijas, dvi iš jų  auga ir gerai žiemoja, niekuo nedengtos.

Tai gal neblogai pirkti ir is prekybos centru... As planuoju pirkti Nigra tikrai ir dar gal Sulanzo, nors Ermitaze yra ir Burgundy ir Rustica rubra
O kurios dvi auga pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 04 09, 16:02)
Tai gal neblogai pirkti ir is prekybos centru... As planuoju pirkti Nigra tikrai ir dar gal Sulanzo, nors Ermitaze yra ir Burgundy  ir Rustica rubra
O kurios dvi auga pas jus?

Sulanzo ir dar vienos pavadinimas užkrito doh.gif
Atsakyti
IR ko as cia uzejau... doh.gif Labai patinka magnolijos wub.gif Ale labai nesidomejau, nesirinkau, nes neaisku kur jos augs pas mane... Ale dabar ikirpo kas-noriu blush2.gif Per kelis metus uzaugtu man ji... Ale mastau-jei ateityje po kokiu 3-5 metu noreciau perkelti ja-ar isgyventu? Ar vistik neprasideti ir sodinti tik tada, kai zinosiu kur jai vieta bus? blush2.gif
Atsakyti
Siandien Ermitaze 25 proc. nuolaida-viskam. Teko ir man ciupineti jusu minetas magnolijas po 20Lt, labai grazios, o viena net su zieduku (violetiniu) buvo. Siandien nenupirkau, nes nebuvo ikvepimo sugalvoti kur jas sodinti, bet jos tikrai vertos demesio. bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju kaip paruosti magnolijom zeme g.gif I kokia sodinti? Kaip jus sodinot? Kokios zemes nusipirkti
Atsakyti