Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 02 18, 13:24)
Gal  kas zinot kur netoli Kauno galima nebrangiai isigyti Magnolija? Maximose bijau, nes galvoju, kad gali neatlaikyti ziemos, o Virziu medelyne 160Lt.  doh.gif
O gal kas augina Magnolija is Maximos, kaip atlaike ziema, ar prigijo?

Aš pirkau prieš keletą metų Kikos medelyne, Vydūno alėjoj buvo tokia aikštelė. Rudenį pardavinėjo su 50 proc. nuolaida, tai mokėjau 38 Lt už 1,5 m rykštelę. Bet auga tai jinai greitai. Iš maximos augaliukų tai man niekas neaugo, nebent vienmetės gėlės schmoll.gif
Atsakyti
pas vieną moterį kieme auga magnolija,žiedai nepaprastai dideli,ir kas mane žavi ,tai kad žiedai į viršų auga.o grooožis jų neapsakomas ax.gif gal kur klp. žinot kur jų įsigyti ax.gif

o čia truputis ne į temą , žiedą išsiuvinėjau magnolijos ,gal magnolijų mylėtojos norėtų pasikabinti ir namie ,neirėmintas .kaina nedidelė

user posted image
Atsakyti
4u.gif su klausimu

prieš 4 metus prekybos centre Bauhof(turim tokį mieste) pirkom magnoliją,
nė karto nesulaukėm žiedų g.gif gal ją kuo spec.palaistyt,ar dar ką, auginam rytinėje pusėje.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 20, 11:49)
prieš 4 metus prekybos centre Bauhof(turim tokį mieste) pirkom magnoliją,
nė karto nesulaukėm žiedų g.gif gal ją kuo spec.palaistyt,ar dar ką, auginam rytinėje pusėje.

Žiūrint kokią rūšį nusipirkot. Pas mane pradėjo žydėt gal po 4 metų, o pas kaimynę tik po 10. mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Amri @ 2013 02 20, 12:38)
Žiūrint kokią rūšį nusipirkot. Pas mane pradėjo žydėt gal po 4 metų, o pas kaimynę tik po 10.  mirksiukas.gif

4u.gif Kas ten tas rūšis žino,gal ir sulauksim kada nors žiedelių biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi dar taip ir nesulaukem ziedu, irgi jau 4 m. jau ne tokia maza, labai vasara buna vesli, grazi, o ziedu kaip ner taip ner sad.gif pas kitus jau ir maziukes zydi..
pas mane japonine magnolija
Atsakyti
Pas mane auga Sulanžo ir žvaigždinė magnolijos. Žvaigždinė pražydo sekančiais metai po pasodinimo. Toks serbento dydžio krūmas, o žiedų buvo daugiau kaip 100. Tik žydėjo gal 4 dienas. O Sulanžo, kaip minėjau, pražydo po kokių 4 metų. Kartais žydi 2 kartus per vasarą, tik vieną kartą intensyviai, o kitą kartą vos keli žiedai būna. thumbup.gif http://lt.lt.allcons...a-sodo-puosmena
Atsakyti
Nu, Sulanzo magnolija, tai nerealus grozis... wub.gif
Bandysiu pasisodinti Nigra ir Sulanzo, ziuresim kaip seksis smile.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Jau ir as laukiu nesulaukiu tos dienos, kai galesiu nuvykt i soda ir pasiziuret, kaip perziemojo mano Magnolijos medelis smile.gif
Atsakyti
kada ir kaip atpazinti ar zydes magnolija?
kaszkas man sake kad jau is rudens jos tuos pumpurus sukrana, ar tiesa?
Atsakyti
[quote=b.kite,2013 03 05, 14:38]

Tiesa.Is rudens ant sakeliu buna sukrauti ziedai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 03 05, 13:38)

Iš rudens jau būna sukrauti tokie dideli ir pūkuoti pumpurai. Bet kartais jie nušąla ir pavasarį nežydi. O kartais iš jų išsivynioja lapai schmoll.gif
Atsakyti