Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

Aš kiekvienais metais pamulčiuoju. Šiaip vasarai pasodinu kokių vienmečių gėlių aplink (didesnis plotelis paliktas). Ir sakyčiau, joms tai patinka. Ta, kuri auga po žievės mulčiu, kasmet nepapildoma durpių ir be kaimynių (vienmečių) kažkodėl auga prasčiausiai. keisiu šiais metais ir jai aplinką. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 15, 12:30)
O jūs kasmet mulčiuojat žemę aplink durpėmis? Ar užteko tiek, kiek sodinant į duobę pripilta buvo?...[/color]

Mulčiuojiu ne kasmet, šiemet pirmą kart pamulčiavau, nes geltona sodinta prieš 2-3 metus, o Siuzan prieš 4 metus. Žydėt žydi, bet metiniai ūgliai būna trumpi, palyginus, kokius esu mačiusi. Dar ir patręšiau šiemet, gal paaugs daugiau smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasakys kas mano magnolijai nepatinka? Siuo metu ji vazone smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 16, 17:01)
Gal kas pasakys kas mano magnolijai nepatinka? Siuo metu ji vazone  smile.gif

Mano manymu ją puola kenkėjas ax.gif Patarčiau nupurkšti actaru.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 16, 14:46)
Mano manymu ją puola kenkėjas  ax.gif  Patarčiau nupurkšti actaru.

Bet jokiu vabaliuku nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gizmo* @ 2012 05 16, 17:55)
Bet jokiu vabaliuku nesimato  g.gif

Būna labai nedideli. Arba erkutės, nors lauke augančioms dar per anksti. Bet lapas grynai kaip "iščiulptas" atrodo. Pabandykit nupurkšt - blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 16, 15:23)
Būna labai nedideli. Arba erkutės, nors lauke augančioms dar per anksti. Bet lapas grynai kaip "iščiulptas" atrodo. Pabandykit nupurkšt - blogiau nebus.

Taip ir padarysiu aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Visgi kruopsciai apziurejus radau zaliu vabaliuku verysad.gif
Atsakyti
Sakau, kad panašu, jog graužiama tavo magnolija. g.gif Purškimas ją išgelbės mirksiukas.gif
Atsakyti
yahoo.gif na pagaliau ir aš turiu ko norėjau, gimtadienio proga gavau Magnoliją "Galaxy" clap.gif clap.gif thumb_yello.gif yahoo.gif gal kuri turit? maniškė neseniai peržydėjus.. šiandien eisiu ieškot jai tinkamesnės vietos ir sodinsiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlyn@kė: 19 gegužės 2012 - 06:44
QUOTE(Mėlyn@kė @ 2012 05 19, 07:44)
yahoo.gif  na pagaliau ir aš turiu ko norėjau, gimtadienio proga gavau Magnoliją "Galaxy" clap.gif  clap.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif  gal kuri turit? maniškė neseniai peržydėjus.. šiandien eisiu ieškot jai tinkamesnės vietos ir sodinsiu wub.gif

Sveikinimai drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 05 19, 09:59)
Sveikinimai  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti