Įkraunama...
Įkraunama...

Magnolijos medis

QUOTE(@Deborah@ @ 2012 04 19, 23:22)
Jurbarke? O kur Jurbarke parduoda?

Jei žinot kur yra Maxima Algirdo gatvėje, tai visai netoli jos. Irgi Algirdo gatvėje, nuo Maximos gatve apie 200m šiaurės kryptimi. Aikštelė šalia SCAN prekybos. Naujai atsidarė. Vakar ten dar buvo 2 ar 3 Nigros likusios. Ir pora kitokių magnolijų. Kitą savaitę žadėjo dar kažką parsivežti iš Lenkijos.
Maždaug pabandžiau žemėlapyje pažymėti. (rutuliukas)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 19, 18:30)
Turiu "Suzan",  Sulanžo magnoliją, vardo nepamenu ir žvaigždėtąją. Nigra - ketvirtoji pas mane.
Pirkau Juragių  medelyne. Mokėjau 75Lt. Nėra įspūdingai didelė. Kaina pagal tokį dydį gal ir nemaža - 60Lt būtų reali. Bet "permokėjau", nes jau žiemojus Lietuvoje.
O draugė šiandien panašaus dydžio nusipirko Jurbarke. ax.gif Už 60Lt. Parvežta iš Lenkijos.
Lenkijoj pirktos ir mano tos 3. Kaina - mažesnė. Bet dėl vieno augaliuko juk nevažiuosi  ax.gif

Ačiū 4u.gif Ieškosim ir būtinai rasim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambro @ 2012 04 20, 11:18)
Ačiū  4u.gif Ieškosim ir būtinai rasim wink.gif

parašykit kokios kainos 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes o kaip atpazinti kad pumpurai nenusalo? stovi visi ant medelio kaip cviekiukai kieti tai gal gyvi sakau?
Atsakyti
QUOTE(Dajulita @ 2012 04 20, 07:46)
Jei žinot kur yra Maxima Algirdo gatvėje, tai visai netoli jos. Irgi Algirdo gatvėje, nuo Maximos gatve apie 200m šiaurės kryptimi. Aikštelė šalia SCAN prekybos. Naujai atsidarė.  Vakar ten dar buvo 2 ar 3 Nigros likusios. Ir pora kitokių magnolijų. Kitą savaitę žadėjo dar kažką parsivežti iš Lenkijos.
Maždaug pabandžiau žemėlapyje pažymėti. (rutuliukas)

user posted image

Zinau. Aciu jums labai 4u.gif
Atsakyti
bet dabar sedziu ir galvoju... kazin ar man verta rizikuoti ir pasisodinti si grazu medeli, nes nera tokios vietos, kur vejas netrauktu... verysad.gif o taip norejosi tokio grozio akiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 04 20, 23:54)
bet dabar sedziu ir galvoju... kazin ar man verta rizikuoti ir pasisodinti si grazu medeli, nes nera tokios vietos, kur vejas netrauktu... verysad.gif  o taip norejosi tokio grozio akiai  verysad.gif

Tai dar gal kas pasikeis wink.gif 4u.gif
Atsakyti
netyčia užmačiau temelę.. smile.gif nežinojau kad ir Lietuvoje ši groži žmonės augina.. pas mus po langais pražydo Japoninė Magnolija ir jau po truputi baigia nužydėt, o žiedai kokio grožio.. wub.gif na nemačius gražesnio augalo, čia Austrijoje jie labai populiarūs.. del ko labai nustebau, kad žydi 2 kartus metuose, Rudeni ir Pavasari.. na nuostabu wub.gif

negaliu neparodyt.. blush2.gif wub.gif
nuotraukoje matosi ta pusė medžio kuri atsisukusi i saulę pražydus, o kuri i kiema ne, tik pumpurai pūpso.. tai jau ta pražydusi pusė nužydėjo, o šita kaip tik dabar žydi.. smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aziza: 21 balandžio 2012 - 00:54
QUOTE(@Deborah@ @ 2012 04 20, 23:54)
bet dabar sedziu ir galvoju... kazin ar man verta rizikuoti ir pasisodinti si grazu medeli, nes nera tokios vietos, kur vejas netrauktu... verysad.gif  o taip norejosi tokio grozio akiai  verysad.gif

Pas mane nemažai vėjo. Nedėkingas sklypas šiuo klausimu. Bet surizikavau ax.gif Kol kas - džiaugiuosi. Tik viena, kur daugiausiai vėjo tenka taip ir auga palinkus. Galvoju kalt kuolus ir atitempt atgal ax.gif

QUOTE(Aziza @ 2012 04 21, 01:37)

negaliu neparodyt..  blush2.gif  wub.gif

Nerealus grožis wub.gif wub.gif wub.gif Pavydžiu tokio klimato.
Lietuvoje tokio dydžio ir grožio man neteko matyti. Bet yra tikrai nemažų ir gražiai žydinčių wub.gif
Pas mane Suzana žydi ištisą vasarą. Jau du metai taip buvo. Vis bijau, kad taip žydėdama pavasarį nedžiugins žiedais. bet kol kas nenuvylė - žydi gausiai ir pavasarį ax.gif Aš ją kvailiuke vadinu hihihi.gif Juk tų žiedų grožio nesimato per gausią lapiją. Tik arti priėjus matosi tie žiedeliai. Galėtų taip ir nesistengti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aziza @ 2012 04 21, 01:37)
netyčia užmačiau temelę..  smile.gif nežinojau kad ir Lietuvoje ši groži žmonės augina.. pas mus po langais pražydo Japoninė Magnolija ir jau po truputi baigia nužydėt, o žiedai kokio grožio.. wub.gif na nemačius gražesnio augalo, čia Austrijoje jie labai populiarūs..  del ko labai nustebau, kad žydi 2 kartus metuose, Rudeni ir Pavasari.. na nuostabu  wub.gif

http://www.part.lt/i...00428b59556.jpg

Tiesiog pasaka! bigsmile.gif thumbup.gif pavydžiu..... ax.gif
Atsakyti
Aziza, vajeeeezau koks grozis wub.gif

As irgi siemet nusipirkau ir pasodinau, prigijo, lapukus isskleide thumbup.gif Gal kitais metais ir ziedu sulauksiu wub.gif
Atsakyti
Na manau, kad vis gi surizikuosiu ir sodinsiu.... O kazin kokiu atstumu galeciau nuo magnolijos pasodinti veigėlę? Ir dar... kazin kuri magnoliju rusis yra atspariausia musu klimatui?

Aziza, koks grozisssssssssssss wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @Deborah@: 21 balandžio 2012 - 14:48