Įkraunama...
Įkraunama...

Vietinė nuotekų sistema

Apklausa: Kaip jūsų name ar sodyboje valomos nuotekos? (229 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(shagyby @ 2010 07 30, 12:16)
tai tas vandenukas ir yra nuotekų valymo galutinis produktas smile.gif man labai aktualu, kur jį padėti, nuo to priklauso ir tolimesni svarstymai dėl nuotekų valymo būdo ar įrenginio pasirinkimo  ax.gif

na taip, tai jau išvalytas vanduo, kurį galima kažkur nuleisti, arba infiltruoti (svarbu geras gruntas ir neaukšti guntiniai vandenys), arba panaudoti antrą kartą smile.gif Mes nusprendėm, kad bvį geriau nei išgriebimo duobė.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 07 30, 12:23)
na taip, tai jau išvalytas vanduo, kurį galima kažkur nuleisti, arba infiltruoti (svarbu geras gruntas ir neaukšti guntiniai vandenys), arba panaudoti antrą kartą smile.gif Mes nusprendėm, kad bvį geriau nei išgriebimo duobė.

labai sudominot su tuo pajungimu į vandens bakelį ax.gif kiek domėjomės, tai august sakė, kad galima išvalytą vandenį dar kartą panaudoti - kaupti ir paskui gėlynus laistyti, automobilį plauti, bet apie jūsų parašytą variantą nebuvau girdėjus ax.gif nors man labai patinka visokios taupančios idėjos - internete kažkur mačiau klozetą, kur vietoje bakaelio tokia maža kriauklytė yra nusiplauti rankoms, o paskui vandenį panaudoji - super idėja.
o kokį žadat įrenginį statyti?
Atsakyti
QUOTE(shagyby @ 2010 07 30, 14:03)
labai sudominot su tuo pajungimu į vandens bakelį  ax.gif kiek domėjomės, tai august sakė, kad galima išvalytą vandenį dar kartą panaudoti - kaupti ir paskui gėlynus laistyti, automobilį plauti, bet apie jūsų parašytą variantą nebuvau girdėjus  ax.gif nors man labai patinka visokios taupančios idėjos - internete kažkur mačiau klozetą, kur vietoje bakaelio tokia maža kriauklytė yra nusiplauti rankoms, o paskui vandenį panaudoji - super idėja.
o kokį žadat įrenginį statyti?

Viskas įmanoma už tam tikrą kainą smile.gif)) Man ir patinka taupančios/eko idėjos, tik kartais jos finansiškai nemažai atsieina..
Mes august'o montuosim AT6.
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 07 30, 14:15)
Viskas įmanoma už tam tikrą kainą smile.gif)) Man ir patinka taupančios/eko idėjos, tik kartais jos finansiškai nemažai atsieina..
Mes august'o montuosim AT6.

visi geri dalykai, kaip tyčia kainuoja brangiau, bet, man atrodo, atsiperka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MisKaprizas @ 2010 07 30, 17:01)
visi geri dalykai, kaip tyčia kainuoja brangiau, bet, man atrodo, atsiperka smile.gif

Lyg ir viską įkasėm, liko el.kabelį orapūtei pravesti, ir pajungimas - šito labiausiai laukiu smile.gif) Traktorių užlaikėm ilgiau, vietoj planuotų 3 val, padirbėjo 4 smile.gif Juodai nusilakstėm smile.gif)
Atsakyti
Sveiki. Kokius dokumentus išrašo firma kai pastato valymo įrenginius? Pirkom namą su jau įrengais valymo įrengimais, tik jų dokumentai visi dingę. Kreipiausi į firmą, tai man išrašė dublikatą tik apie patį įrenginį. t.y.koks galingumas, sertifikatas ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgele29: 17 rugpjūčio 2010 - 07:32
QUOTE(jurgele29 @ 2010 08 17, 08:31)
Sveiki. Kokius dokumentus išrašo firma kai pastato valymo įrenginius? Pirkom namą su jau įrengais valymo įrengimais, tik jų dokumentai visi dingę. Kreipiausi į firmą, tai man išrašė dublikatą tik apie patį įrenginį. t.y.koks galingumas, sertifikatas ir t.t.

Firma turėtų apie įrenginį visą info pateikti, tame tarpe ir garantiją. Kadangi mes pirkom įrenginį, o patys montavom - tai kaip ir daugiau niekas nepriklauso.
Atsakyti
Tai tikriausiai ir buvęs savininkas pats montavosi.O projektą jūs patys darėtės?
Atsakyti
QUOTE(jurgele29 @ 2010 08 17, 09:25)
Tai tikriausiai ir buvęs savininkas pats montavosi.O projektą jūs patys darėtės?

Ne, per architektę viską kartu darėm ir namo, ir gręžinio, ir nuotekų projektus.
Kaži ar būtų kokie montavimo dokumentai g.gif nemanau..
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2010 08 17, 09:39)
Ne, per architektę viską kartu darėm ir namo, ir gręžinio, ir nuotekų projektus.
Kaži ar būtų kokie montavimo dokumentai  g.gif  nemanau..

pas mus įrenginėjo patys gamintojai - August, man kažkaip patikimiau atrodo ax.gif Patirties daugiau turi tikrai, tai ir problemų mažiau. O šiaip perkant įrenginį pasirašėm priėmimo-perdavimo aktą, kad gavom techninį pasą
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2010 08 25, 16:51)
pas mus įrenginėjo patys gamintojai - August, man kažkaip patikimiau atrodo  ax.gif  Patirties daugiau turi tikrai, tai ir problemų mažiau. O šiaip perkant įrenginį pasirašėm priėmimo-perdavimo aktą, kad gavom techninį pasą

reklama prekybos varyklis.. bent padeda? statistika vedate?
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2010 08 25, 16:51)
pas mus įrenginėjo patys gamintojai - August, man kažkaip patikimiau atrodo  ax.gif  Patirties daugiau turi tikrai, tai ir problemų mažiau. O šiaip perkant įrenginį pasirašėm priėmimo-perdavimo aktą, kad gavom techninį pasą

o kokie išvalymo parametrai pas juos? Na, kurie sertifikatu patvirtinti?
Atsakyti