Įkraunama...
Įkraunama...

Vietinė nuotekų sistema

Apklausa: Kaip jūsų name ar sodyboje valomos nuotekos? (229 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(kaban @ 2009 02 10, 14:44)
septikas kainuos pigiau negu BVI, skaicius galima pasakyti tik zinant konkretu projekta.. o nepamacius plano su isdestimu pastatu, suliniu, keliu ir t.t. - sunku kazka konkreciai ir patart

radom šiokį tokį planą, gal galėčiau Jums į paštą atsiųst, nes nemoku čia įdėt blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2009 02 11, 13:11)
radom šiokį tokį planą, gal galėčiau Jums į paštą atsiųst, nes nemoku čia įdėt  blush2.gif  blush2.gif

www.radikal.ru - ikishate ten faila, poto cia spaudziat img, kopijojate paveikslo nuoroda ir ok

kaban@inbox.lt mano mail
Atsakyti
O kas sukritikuos štai šitą (rašo, kad be orapūtės) >> http://www.eneka.lt/...r-classic4.html
Atsakyti
Zadu statyti.Noriu tureti sulini ir septika su infiltracija.Bet kas bus,jeigu salygose parasis,kad prasom darytis grezini ir bvi?Jau architekte uzsimine,kad dabar suliniu neleidzia projektuotis.Nu labai nemegstu,kai kas nors nori irodyti,kas yra man gerai,o kas ne.Ar kas buvo tokioj situacijoj atsidures,kai norejo vieno,o buvo verciami ka kita projektuotis?Kaip issisukti?Dar laukiu salygu savado,bet jau sapnuoju biurokratus. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baladona @ 2009 02 12, 13:29)
Zadu statyti.Noriu tureti sulini ir septika su infiltracija.Bet kas bus,jeigu salygose parasis,kad prasom darytis grezini ir bvi?Jau architekte uzsimine,kad dabar suliniu neleidzia projektuotis.Nu labai nemegstu,kai kas nors nori irodyti,kas yra man gerai,o kas ne.Ar kas buvo tokioj situacijoj atsidures,kai norejo vieno,o buvo verciami ka kita projektuotis?Kaip issisukti?Dar laukiu salygu savado,bet jau sapnuoju biurokratus. doh.gif

man tai nelabai suprantamas jusu noras truks plis sulini daryti. nu nebent taupymo sumetimais. va jeigu savivaldybe jum nurodytu kad negalima detis raudonu triusiku - reikia zalius, tada suprasciau kad nervuoja nurodinejimas. o del suliniu tai paskaitykit temas apie grezinius, ten labai daug argumentu pateikta kodel sulinys blogai.
Atsakyti
QUOTE(Baladona @ 2009 02 12, 12:29)

Sveiki. Tie reikalavimai, kad daryti gręžinį vietoj šulinio - ne iš piršto laužti. Kaip kelių eismo taisyklės, jei lyginant. Kad ir kaip jums norėtųsi važiuoti per raudoną, o stovėti prie žalios, yra kaip yra. Reikalavimas daryti artezinį gręžinį yra dėl nešvarių vandenų nedideliame gylyje. Kad ir kaip norėtumėte nuodytis, dabartinės normos to neleidžia... bjauru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarmenas: 12 vasario 2009 - 12:43
Mano atveju su tuo suliniu ir greziniu taip,lyg verstu pirkti patranka(grezini),kad su ja saudyciau uodus.Poreikius patenkina pusia ziedo sulinio vandens.Nesiplesiu,nes ne ta tema cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baladona @ 2009 02 12, 15:41)
Mano atveju su tuo suliniu ir greziniu taip,lyg verstu pirkti patranka(grezini),kad su ja saudyciau uodus.Poreikius patenkina pusia ziedo sulinio vandens.Nesiplesiu,nes ne ta tema cia smile.gif

Na, pasidarykite vandens tyrimus iš to gylio. Ir viskas bus aišku. Jei vanduo geras ir tinkamas vartojimui, apylinkėse nėra dirbamų laukų ar kitų gruntinio vandens taršos šaltinių, tai dar turėsite galimybę paprieštarauti. Bet kuriuo atveju, jeigu sąlygų sąvade bus įrašytas vandens gręžinys, jums reikės užsakyti jo projketą tuo užsiimančioje įmonėje ir suderinti jį su aplinkos apsaugos departamentu. Beprojektuojant, jei leidžia situacija, bus galima nurodyti, kad gręžinį daryti dėl <...> priežasčių netikslinga, ir nusimatyti papr. šulinį. Kartoju, jei leidžia aplinkybės.
Sėkmės!
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Baladona @ 2009 02 12, 15:41)

O ta sulini jau turite, kad zinote ziedu vandens poreikius patenkina? Jai turite, tai zymekyt, kaip esama ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2009 02 12, 12:40)
man tai nelabai suprantamas jusu noras truks plis sulini daryti. nu nebent taupymo sumetimais. va jeigu savivaldybe jum nurodytu kad negalima detis raudonu triusiku - reikia zalius, tada suprasciau kad nervuoja nurodinejimas. o del suliniu tai paskaitykit temas apie grezinius, ten labai daug argumentu pateikta kodel sulinys blogai.

teisingai cia jus apie tuos nurodymus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tikurila @ 2009 02 12, 15:55)
O ta sulini jau turite, kad zinote ziedu vandens poreikius patenkina? Jai turite, tai zymekyt, kaip esama ir viskas.

Ne,neturiu.Busimus poreikius zinau.
Atsakyti
QUOTE(tekila4me @ 2009 02 12, 11:31)
O kas sukritikuos štai šitą (rašo, kad be orapūtės) >> http://www.eneka.lt/...r-classic4.html

BVI negali buti be oraputes - be aeracijos.. ir sis prietaisas turi visus tuos pacius BVI trukumus..
Atsakyti