Nerytė , niam niam kaip skaniai atrodo Reikės pasidaryti
labai skanus baladeliai, makaronai ir vishtienos kepsniukai atrodo
QUOTE(kedute @ 2008 02 01, 19:38)
labai skaniai atrodo , butinai isbandysiu , tik klausimelis......... ar negalima placiau kaip cia pjauti kurioj vietoj ta krutinele tipo kaip kisene ispjauti ir i ja ideti suri????
ir dar koki ten padaziukai?
ir dar koki ten padaziukai?
paimi kvardatini ar pailga file gabaleli i tiesiog iki pusses, gali siek tiek giliau ipjauti, kaip kisele, neispjauni mesos gabalo, bet ipjauni ir dedi suri. gabaleliai nera stori
ten pirktiniai padaziukai, majonezinis su cesnakais ir zolelemis ir keciupinis su zolelemis
QUOTE(Gustuke @ 2008 02 01, 19:02)
gal kas SM matėt sūrio kepsnių receptų
Ir man įdomu
QUOTE(Nerytė @ 2008 02 01, 18:49)
Siandien gaminau vistienos kepsnelius su suriu
mmmm nors nelabai mėgstu sūrį, bet čia atrodo labai liuks
Aš tai degsiu pragare, nes nuodemes darau ir kur pažadai nebevalgyt po 6... nu bet buvo po 7 ,tai galima bet vienoj temoj sugundė su blynais, tai ėjau daryt
1. išplakiau kiaušinį su cukrum ir supyliau tirpinto margarino, maždaug tokio storio kaip 2 cm juosta.
2. tada sudėjau miltus ir vandenį, įbėriau kepimo miltelių ir vaninilinio cukraus ir gerai išmaišiau, tešla gavos tokia apytirštė.
3. kepiau tokioj senovinėj keptuvėj, dviguboj
4. o čia galutinis rezultatas. valgėm su šaldytom trintom braškėm su cukrum
kaip skaniai atrodo blyneliai seniai tokiu blyneliu valgiau
Nerytė vištienos kepsniukai labai skaniai atrodo,reiks pasidaryti.
O koki rukyta suri dejei?
QUOTE(SUNO @ 2008 02 01, 21:01)
Nerytė vištienos kepsniukai labai skaniai atrodo,reiks pasidaryti.
Aciu, LT tokio nera...
QUOTE(SuperMama @ 2003 12 21, 23:32)
Skanaus!
Aciu supermama uz vistienos suktinukus!Gavosi skaniai, visiems patiko
Kazkuri raset kad viskas ishbego, degesiai ir tt. Dabar jau ish patirties galiu pasakyti kad viskas priklauso nuo to kaip susmeigsite, pritvirtinsite. As prisiskaitydama kad gali ishbegti poamazinau idaro, kita karta desiu daugiau ir tvirciau susmeigsiu. Kelius gabaliukus padariau neviniodama nes labai mazi gabaliukai buvo ir aihsku idaro nepagailejau, skonis geresnis
IR padazo sakyciau irgi reikia kokio. Sausoki siek tiek, nors as turejau dar salotu..
skanaus visom kuriso pagamins toki patiekala, tikrai skanu
QUOTE(grange @ 2008 02 01, 13:32)
Mergytes, o jei neturiu kepimo milteliu ka vietoj ju deti? truputeli sodos?
grange noooooooooooooriu
QUOTE(grange @ 2008 02 01, 20:32)
Aš tai degsiu pragare, nes nuodemes darau ir kur pažadai nebevalgyt po 6... nu bet buvo po 7 ,tai galima bet vienoj temoj sugundė su blynais, tai ėjau daryt
Aš tuoj dar didesnę padarysių ir eisiu po 22 valgyt
Labai skaniai atrodo blyneliai