QUOTE(Monalyza @ 2008 02 21, 14:51)
tai gal recepta pasakysi?[/b]
INGREDIENTAI:
400 ml grietinėlės, (dariau 200g 35% +200g vandens)
6 jūros ešeriai,
1 raudonosios paprikos,
1 žalioji paprika,
1 geltonoji paprika,
4 česnako skiltelės,
2 šakelės čiobrelio,
aliejaus kepimui
Druskos, pipirų.
GAMINIMAS:
Išvalytą žuvį sudėti į skardą. Kiekvieną žuvį po 2 kartus įstrižai įpjauti (padaromos maždaug 0,5 cm gylio įpjovos). Žuvį patepti aliejumi ir kepti maždaug 20 minutes.Paprikas supjaustyti kubeliais ir pakepinti alyvuogių ( as su paprastu kepiau) aliejuje ant mažos ugnies kartu su česnakais, ciobreliais ( as neturejau) druska 57 minutes. Įpilti grietinėlę ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Pagardinti druska ir pipirais. Po to supilti i skarda ir troskinti dar 5 min.
Siaip galvoju bet kokia zuvyte butu skanu


