QUOTE(Owly @ 2008 02 20, 20:01)
Kaip skaniai atrodo Aš tai pirmą kartą tokią mišrainę matau Reikės būtinai išbandyti tokį derinuką burokėlius su pupelėm
Visi tavo receptai super
Blynelius su faršu irgi kepam tai galiu tik patvirtinti, kad labai skanu
Ir silkės nemėgėja esu, bet pas tave viskas taip fantastiškai atrodo, kad net silkę suvalgyčiau
Visi tavo receptai super
Blynelius su faršu irgi kepam tai galiu tik patvirtinti, kad labai skanu
Ir silkės nemėgėja esu, bet pas tave viskas taip fantastiškai atrodo, kad net silkę suvalgyčiau
Labai aciu
burokeliu mishrionkes receptas tikrai senas..(mamos paklausk )-galima dar kitaip ja uzmaishyti (vietoj majonezo-aliejus, druska, citrinos sultys-irgi skanu )
QUOTE(Dorinda @ 2008 02 20, 19:42)
Net nezinau kaip cia atsakyti labai jau tokio isskirtinio skonio tikrai neduoda, gali drasiai bandyt gaminti su alum, gal paprasciausiai mesa minkstesne buna As pvz. ir saslykus su alum marinuoju kartais, labai skanu
Ačiū Reiks išbandyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 20, 19:49)
Labai aciu
burokeliu mishrionkes receptas tikrai senas..(mamos paklausk )-galima dar kitaip ja uzmaishyti (vietoj majonezo-aliejus, druska, citrinos sultys-irgi skanu )
Ačiū Gal ir senas, bet mama visada tik paprastą burokėlių mišrainę darydavo (burokėliai, morkytės, svogūniukas)
QUOTE(Casi @ 2008 02 20, 15:35)
aciu
krevetes virtos saldytos, taigi troskinau kol grietinele sutirstejo
QUOTE(6663 @ 2008 02 20, 04:38)
Tokius blyncikus pirma karta kepiau :
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius ...
Nu kazkaip labai patiko ..
Papildyta:
Niam
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius ...
Nu kazkaip labai patiko ..
Papildyta:
Niam
Labai skaniai atrodo
Wakarieniai walgen tarkiu koses
QUOTE(burbulioke @ 2008 02 21, 00:09)
Būtų įdomu kaip ji pagaminama?
Aha,tikrai,kas cia per kose?koses megstu,mes irgi siandien valgem grikiu su tarkuotom bulvem.
QUOTE(burbulioke @ 2008 02 20, 13:09)
Noreciau suzinot ir as kaip ji pagaminama
ir mane ta tarkiu kose sudomino
Skrudinti idaryti makaroncikai su padazu:
..dazniausiai idarytus makaronus troshkina pomidoru padaze su suriu, o ash labai uzsimaniau skrudintu, apkepusiu..
5 minutes paviriau Manicotti (Barilla firmos) makaronus, prikimshau juos vishtienos farshu (farshas, cesnakai, truputis prieskoniu) ir kepiau ant letos ugnies su lasheliu aliejaus, veliau ipyliau kelis shaukshtus sultinio, kad per daug neapskrustu..Baigiant kepti apiberiau raudonosios paprikos milteliais, soja ir dziovintom prieskoninem zolelem..
Shaltas padazas: shaukshtelis majonezo, shaukshtas grietines, organinis pomidoru padazas (specialiai makaronu patiekalams), smulkiai pjaustytas pomidoras.
Niam ..
..dazniausiai idarytus makaronus troshkina pomidoru padaze su suriu, o ash labai uzsimaniau skrudintu, apkepusiu..
5 minutes paviriau Manicotti (Barilla firmos) makaronus, prikimshau juos vishtienos farshu (farshas, cesnakai, truputis prieskoniu) ir kepiau ant letos ugnies su lasheliu aliejaus, veliau ipyliau kelis shaukshtus sultinio, kad per daug neapskrustu..Baigiant kepti apiberiau raudonosios paprikos milteliais, soja ir dziovintom prieskoninem zolelem..
Shaltas padazas: shaukshtelis majonezo, shaukshtas grietines, organinis pomidoru padazas (specialiai makaronu patiekalams), smulkiai pjaustytas pomidoras.
Niam ..
6663, niam ir atrodo
idomu ir man tas tarkiu koses receptas, nes is nuotraukos tai nelabai aisku kas ten per kose
idomu ir man tas tarkiu koses receptas, nes is nuotraukos tai nelabai aisku kas ten per kose