Musu vakarykste vakariene kiaulienos karbonadai troskinti aluje
Emiau kiaulienos karbonadus su kaulu jie turetu buti ne visai ploni, tda apibarsciau druska pipirais apvoliojau miltuose ir pakepinau is apieju pusiu kol paskrus, nereik kad visiskai iskeptu, tada isemam mesa is keptuves sudedam svogunus, jei turite grybu taip pat labai skanu as si karta neturejau
, pakepinam viska truputi tada pilam alu( geriausias yra vokiskas koks nors alus ), alaus reik apie 1,5 puodelio kazkur, ir dedam atgal mesa i keptuve, uzdengiam ir troskinam kol mesa iskeps apie 20 min. as dar ipyliau grietineles preis baigiant kepti.
Ir valgem su tuno salotom, dariau pagal
daividija recepta, (jei neklystu, cia mamyte kazkuri buvo idejus)
labai skanios salotos, tik as ne i bulve kimsau o supjauciau bulve kartu
Papildyta:QUOTE(6663 @ 2008 02 19, 18:38)
Tokius blyncikus pirma karta kepiau
:
bulves, sutarkuotos burokine tarka, vishtienos farshas (tokio turejau, galima bet koki..), kiaushinis, trintas cesnakas, juodieji pipirai ir bulviu prieskoniai. Gaunasi koshe-makaloshe, ish jos kepam blynelius
...
Nu kazkaip labai patiko
..
Jau isivaizduoju koks cia skanumelis