QUOTE(Olivija26 @ 2008 02 19, 23:51)
Oho kaip skanu
Gal galetum placiau kaip ta grietineles padaza padarei?
Aciu
tiesiog uzpyliau grietinele ir patroskinau keleta minuciu kol grietinele sutirstejo, jokiu tirstikliu (miltu ar kukuruzu miltu) nedejau, nes makaronai sugere
, o jei tik darzoves troskinu tai iberiu sauksteli kukuruzu miltu, kad padazas tirstesnis butu (grietineles nereikia labai daug, kad nebutu perriebu, ji atsisskiedria su darzoviu sultimis)
Papildyta:
QUOTE(daluta @ 2008 02 19, 23:53)
Niam niam
Tikiu, kad labai skanu buvo, o ir atrodo laaabai apetitnai
aciu
tiesa neparasiau, kad makaronai buvo pirma apkepinti (primine 6663 si buda, tik as dazniausiai ryzius kepindavau)
Papildyta:
net nesitikejau kad tokiu laiku bus tiek skaitanciu
tikejausi komentaru sulaukti ryte
Labanakt mergaites